hs24 - härkää sarvista - mistä on kysymys?
Vuodesta 2009 alkaen

2012

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta1999
TOP TEN
75 920
101 ilmoitusta

Ilmoita ilmaiseksi!

Keskiviikko 2012-05-23
Nettisanomat N:o 1386 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi

Klassikot tänään Kuvat Björn Wahlroos: Pölvästeille ... Kuva Lutakon tunneli Kuva Äiti valvoo ... Kuva
Viikkosanomat 1958

Jalka-
pallon
ihme-
hetket

"Rasmus-kissa katselee kesäyön liikkeitä". Keski-Suomi. Keskiviikkona 2012-05-23 klo 22:47. Mobikuva: Pertti Manninen.

thailand.fi
phuket.fi

patong.fi

flyingfinn.info

midnightsun
restaurant.info


Patong
Ravintola


Patong Sauna ja kabinetti


Patong Majatalo-Huoneistot


Patong
Mopot ja auto


Flying Finn
Vene-Kalastus


Vuokrattava Talo-
Huvila
Thalangissa

Midnight Sun Restaurant Facebookissa!2012

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta1999
TOP TEN
75 920
101 ilmoitusta

Ilmoita ilmaiseksi!

Tiistai 2012-05-22
Nettisanomat N:o 1385 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi

Björn Wahlroos: Pölvästeille ... Kuva Lutakon tunneli Kuva Äiti valvoo ... Kuva
Viikkosanomat 1958. Pääkirjoitus

Jalka-
pallon
ihme-
hetket

"Klassikot tänään". Triumph - Letukka (?) - Mercedes.

Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Keskusta. S-Market ja K-Market. Tiistaina 2012-05-22 klo 15:26, 15:27 ja 16:05. Kuvat: Pertti Manninen.2012

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta1999
TOP TEN
75 920
101 ilmoitusta

Ilmoita ilmaiseksi!

Maanantai 2012-05-21
Nettisanomat N:o 1384 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi

Lutakon tunneli Kuva Äiti valvoo tyttärensä pyöräilyä Kuva
Viikkosanomat 1958. Päätoimittaja Aatos Erkko. Pääkirjoitus.

Jalka-
pallon
ihme-
hetket

"Tervetuloa Kakkukahville! Nordean 150-vuotisjuhlan kunniaksi tarjoamme kakkukahvit klo 10.00- 16.00. Nordea. " Hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos: "Pölvästeille tiedoksi: Kakkukahveita ei tietenkään tarjoilla jo suljetuissa konttoreissa tai konttoreissa, joista on väkeä vähennetty niin, ettei tarjoilua pystytä järjestämään."

Keski-Suomi. Jyväskylä. Vaajakoski. Nordean konttorilla maanantaina 2012-05-21 klo 13:39 - 13:41."Tervetuloa Kakkukahville! Maanantaina 21/05/2012 tulee kuluneeksi ... Nordean 150-vuotisjuhlan kunniaksi tarjoamme kakkukahvit klo 10.00- 16.00. Nordea. " Hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos: "Pölvästeille tiedoksi: Kakkukahveita ei tietenkään tarjoilla jo suljetuissa konttoreissa tai konttoreissa, joista on väkeä vähennetty niin, ettei tarjoilua pystytä järjestämään."
Keski-Suomi. Jyväskylä. Vaajakoski. Nordean konttorilla maanantaina 2012-05-21 klo 13:39 - 13:41. Kuvat: Pertti Manninen. Isonna!

News
World news
Greece

Series: Guardian/ICM polls

Greece heading out of euro, say UK voters

ICM poll reveals 72% believe Greece will leave single currency while David Cameron's personal rating hits all-time low

See all the Guardian/ICM polls since 1984


guardian.co.uk, Monday 21 May 2012 18.05 BST

Voters are convinced the euro is heading for the rocks, but divided on whom they will blame if the double-dip recession deepens, according to a new Guardian/ICM poll.

By a crushing margin of 72% to 20% the British public believes that Greece is on its way out of the single currency club, and a majority of 52% judges that the eurozone's disintegration will go further, with other countries also being forced to leave. Some 26% believe we are set for a total unravelling, with a return to old national currencies like the French franc and the Deutsche mark in the heartland of the EU.

The poll also records the lowest-ever approval ratings for David Cameron and his coalition. The prime minister's personal approval ratings are now virtually neck and neck with Ed Miliband's.

Link to this interactive


But with opinion divided about the cause of hard times there are mixed results for his Conservative party. Tory support took a disastrous dive in the immediate aftermath of the budget, but has now recovered a little, climbing three points from 33% in April to stand at 36%. Labour is five points ahead on 41%, holding on to last month's score which was its strongest since 2003 in the monthly Guardian/ICM series.

Meanwhile, the Liberal Democrats have slid back four to stand at 11%, and the combined total of other parties is up one, to 13%.
...
http://www.guardian.co.uk/world/2012/may/21/greece-heading-out-of-euro-uk-poll?INTCMP=SRCH


Etsi Nettisanomista!(Alkuajan vuodet 1999- 2002 täätlä!
)

Nettisanomat - Kaiken keskellä aina läsnä -
Maailman luetuin suomalainen Nettisanomat
-
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta
1999 -
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen -
Yhteys: nettisanomat @hotmail.com

Hae Nettisanomista!-
Linkki jokaisen numeron etusivulle!Ilmoita ilmaiseksi sivu!

101 ilmoitusta!


Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi2012

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta1999
TOP TEN
75 920
101 ilmoitusta

Ilmoita ilmaiseksi!

Maanantai 2012-05-14
Nettisanomat N:o 1383 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi

Äiti valvoo tyttärensä pyöräilyä Kuva
Viikkosanomat 1958. Päätoimittaja Aatos Erkko. Pääkirjoitus.

Jalka-
pallon
ihme-
hetketLutakon tunneli. "Halusin saada joitakin Jyväskylän tuntomerkkejä esille käyttäen teleobjektiivia niitä lähemmäksi tuoden kuvatessani Rantakadun tunnelityömaata". Erika Manninen.

Keski-Suomi. Jyväskylä. Lutakko. Rantakatu. Tunnelin takana on radan ja tien ylittävä tuubi ja taaempana vasemmalla vaalea rakennus Kaupungintalo, sitten kirkkopuisto ja kirkko ja oikealla Kaupunginteatteri, jotka erottuvat Harjua vasten asuintalojen ohessa. Sunnuntai 2012-05-06 12:04. Kuva: Erika Manninen.

News
World news
Nato

Nato killed 72 civilians in Libya air strikes, says Human Rights Watch

Alliance called on to compensate survivors and victims' families and explain attacks on 'military' sites that killed civilians

Reuters in Brussels
guardian.co.uk, Monday 14 May 2012 07.12 BST

Nato air strikes killed 72 civilians in Libya last year, Human Rights Watch has said, accusing the western alliance of failing to acknowledge the scope of collateral damage it caused during the campaign that helped to oust Muammar Gaddafi.

In a report based on investigations at bombing sites during and after the conflict, the New York-based HRW said Nato strikes killed 20 women and 24 children. It called on the alliance to compensate civilian victims and investigate attacks that may have been unlawful.

"Attacks are allowed only on military targets, and serious questions remain in some incidents about what exactly Nato forces were striking," Fred Abrahams, special adviser at HRW, said in a statement.

The report claims to be the most extensive investigation to date of civilian casualties from Nato's air campaign and presents a higher death toll estimate than a March paper by Amnesty International which documented 55 civilian deaths, including 16 children and 14 women.
...
http://www.guardian.co.uk/world/2012/may/14/nato-killed-72-libya-hrw?newsfeed=true

Human Rights Watch has said it accepts Nato took care to avoid civilian deaths in Libya but has not fully investigated such cases. Photograph: Joachim Adrian/AP
2012

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta1999
TOP TEN
75 920
101 ilmoitusta

Ilmoita ilmaiseksi!

Sunnuntai 2012-05-13, Äitien päivä
Nettisanomat N:o 1382 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi

Viikkosanomat 1958. "Demokraaattisen lehdistön tehtävät". Päätoimittaja Aatos Erkko. Pääkirjoitus.

Jalka-
pallon
ihme-
hetket"Äiti valvoo tarkkaavaisena miten tyttö pärjää uudella pyörällään rauhallisen Äitien päivän iltana, kun isät ovat keskittyneet jääkiekko-ottelun seuraamiseen Suomen ollessa pahassa pulassa USA-ottelussa."

Keski-Suomi. Jyväskylä Kauppakadun muututtua juuri Seminaarinkaduksi Ravintola Sohvin kohdalla. Sunnuntai, Äitien päivä 2012-05-13 18:05. Kuva: Pertti Manninen.

Sunnuntai 2012-05-13, Äitien päivä

Äidin sydän

Maan päällä paikka yksi on
niin pyhä armas verraton
mi tarjoo lemmen turvaisan
ja kätkee onnen kalleimman

Vain sydän äidin
tunnet sen näin hellä on
ja lämpöinen
se riemuitsee sun riemustas
ja tuntee huolta tuskias

Kun ihmismielet vaikenee
kun kiitos kaikuu vaikenee
kun poljetaan ja moititaan
jäät yksin yöhön unholaan

On paikka missä lohdun saa
sua sydän äidin rakastaa
voit hellään helmaan painaa pään
ja itket murheen lientymään

Pois moni kaunis mennyt on
Sä kauan tunsit kaipion
muun korvas aika minkä vei
sydäntä äidin konsaan ei


Ema sydä
Sanat
Lydia Koidula
Suomentanut Hilja Haahti (Lauantain toivottujen mukaan). Äänitys tulossa.2012

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta1999
TOP TEN
75 920
101 ilmoitusta

Ilmoita ilmaiseksi!

Tiistai 2012-05-08
Nettisanomat N:o 1381 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi
MINNALLA VAPPUNA 2012 - PUHKUPILLIT - PUHEITA - AMAZING RACE VIDEOT KUVAT: RUOHIKOLLA - ILOISIA

Jalka-
pallon
ihme-
hetket

Aatos Erkko 1932-2012


Kuvan teksti: Päätoimittaja Aatos Erkko ja Me Naiset-lehden mannekiini Hellevi Keko. Helsinki 1962.

Valokuvaaja Caj Bremerin näyttelyssä videokuvasta Pertti Manninen.
Näyttelyn videolinkit osoitteessa:
http://www.nettisanomat.com/
2012/04/15/etusivu.htm


 

"Demokraattisen lehdistön tehtävät ..."
Arkisto: Pääkirjoitus Viikkosanomista 1958.Tuuli käy heidän ylitseen ... Kuva

Nettisanomat lauantaina 16. huhtikuuta 2005.   Numero 343.  

Viikkosanomat No 35,
29.8.1958.
 
Päätoimittaja Aatos Erkko, toimituspäällikkö Simopekka Nortamo. Pääkirjoitus. 29.8.1958.

Puolueeton ja puolueellinen lehdistö. 

“Eduskuntavaalejamme seuranneessa jälkipurnauksessa maamme sanomalehdet ovat olleet sotasilla varsin tiukoin äänensävyin kuten demokraattiseen riitelyoikeuteen kuuluukin.

Mutta eräs sarja käytettyjä puheenvuoroja ei voinut olla hätkähdyttämättä pahaankin riitaan tottuneita. Muuan puolueensa pää-äänenkannattaja asetti yhtäkkiä kyseenalaiseksi koko demokraattisen painovapauden periaatteen.

Lehti teki lukijoilleen tiettäväksi mielipiteensä, että ns kaupallinen sanomalehdistö - toisin sanoen ne sanomalehtemme, jotka eivät ole minkään poliittisen puolueen omistamia ja toimittamia - on kansanvallalle vaarallinen ilmiö, jonka olemassaolo on valitettavaa ja häviö toivottavaa. Tällainen mielipide oli sitäkin yllättävämpi, kun sen esitti suurta ja vakaasti demokraattista suomalaista kansanosaa edustava maalaisliiton Maakansa. Lehdistömme terveestä ajattelusta kertoo se, että vaikka hyökkäys oli tehty puoluelehtien puolesta puolueettomia lehtiä vastaan, se tuomittiin jyrkästi ainakin yhdessä porvarillisessa ja yhdessä sosialistisessa puoluelehdessäkin, koska tunnettiin, että kyseessä ei ollut vain ns kaupallisen lehdistön arvostelu, vaan koko lehdistön vapauteen kohdistuva hyökkäys.

Kansanvaltaisessa ja ei-totalitäärisessä maailmanpiirissä on vuosikymmenien ja vuosisatojenkin kuluessa kehittynyt selvä käsitys lehdistön asemasta valtiossa. Kommunisteja lukuun ottamatta Suomessakaan tuskin on ketään, joka asiaa ajateltuaan tosissaan esittäisi vastakkaista mielipidettä seuraaviin pykäliin, joihin on pääpiirteittäin hahmoteltu demokraattisen lehdistön tehtävät:

1. Lehdistön tehtävänä on palvella kansanvaltaista valtiojärjestystä välittämällä kaikille halukkaille tietoja ja uutisia siitä, mitä tapahtuu, ja sen tehtävänä on antaa kansalaisille palstoillaan mahdollisuus keskusteluun ja vastakkaistenkin mielipiteen esittämiseen julkisista asioista.

2. Lehdistön tehtävänä on levittää yleistä yhteiskunnallista, taloudellista ja kulturellista valistusta ja tietoa ja siten mahdollistaa se, että kansa voi itse hallita itseään.

3. Lehdistön tehtävänä on valvoa ja puolustaa yksilön oikeuksia yhteiskunnassa, sen tehtävänä on on toimia kansalaisten itse asettamana valvovana silmänä tarkkaillen ja kertoen, mitä kansan itselleen valitsema hallitusvalta tekee ja miten se toimii.

4. Lehdistön tehtävänä on palvella maan taloudellista kehitystä ja vapaata talousjärjestelmää, lähinnä tuomalla yhteen myyjät ja ostajat toimimalla ilmoittelun ja taloudellisen mainonnan keinona.

5. Lehdistön tehtävänä on myös tarjota lukijoilleen mahdollisuus rentoutumiseen ja virkistymiseen ajanviete- ja viihdeaineistollaan.

6. Lehdistön tehtävänä on saavuttaa ja säilyttää taloudellinen riippumattomuus ja toimintansa itsekannattavuus, niin että se voi olla vapaa erilaisten eturyhmien ohjauksesta tai painostuksesta.

Kun nämä periaatteet tunnustetaan, niin mikä voi olla lyhytjärkisempää ajattelua kuin se, että vain poliittisten puolueiden omistamat ja ohjaamat lehdet pystyvät täyttämään lehdistön tehtävät. Tosiasiassa näiden tehtävien täyttämiseen on aina oleva suurimmat edellytykset juuri niillä lehdillä, jotka eivät ole sidotut puolueisiin, toisin sanoen juuri ns kaupallisilla lehdillä. joiden muka viaksi mainitussa kirjoittelussa lasketaan se, että ne ovat saavuttaneet taloudellisen riippumattomuuden ja itse-kannattavuuden ja voivat siten olla ottamatta ohjeita miltään puolueelta.

Historialliset olosuhteet ovat kehittäneet Suomen sanomalehdistön miltei sataprosenttisesti puoluelehdistöksi. Koska puolueita on monta ja koska jokainen puolue haluaa mahdollisimman monella alueella pitää yllä omaa lehteään, suuri osa maamme sanomalehdistöstä pysyy taloudellisesti pystyssä vain oman poliittisen puolueensa rahatuen turvin. Tällaisissa olosuhteissa toteutuu luonnollisesti suomalainen sananlasku siitä, että kenen leipää syö, sen lauluja laulaa.

Myönnämme, että puoluelehdistö voi olla - kuten Suomessa kiistatta on - täysin demokraattinen ja kansanvaltainen, kun kerran jokaisella sekä hallituspuolueilla että oppositiolla, on vapaus sekä julkisesti esittää kantansa että julkaista ne uutiset, joista vastapuoli on nähnyt hyväksi vaieta.. Mutta yhtä luonnollista on, että puoluelehdistö-järjestelmä ei ole paras mahdollinen, kun ajatellaan lehdistön ammatillista ja journalistista tasoa.

Selvimpänä esimerkkinä tästä lienee se Suomessakin tuttu ilmiö, että puoluelehden toimittaja ei aina saa, eikä aina haluakaan pitää lehdessä puolueen mielipiteitä erillään uutisista - vaikka selvän eron tekeminen näiden asioiden välillä on hyvän sanomalehdistön perusedellytyksiä. Uutisten luotettavuus kärsii jatkuvasti, jos lukijalle ei anneta selvää kuvaa siitä, mikä sanomalehdessä on puhdasta uutista ja faktaa, mikä taas on lehden ja puolueen mielipidettä ja uutisten merkityksen tulkintaa.

Puoluelehdistön olemuksesta johtuen sen helmasyntinä on kaikkialla enemmän tai vähemmän näkyvä uutispalstojen “päätoimittaminen”, uutisten valikointi puoluenäkökohtien mukaan ja mielipiteiden sekoittaminen uutisteksteihin ja uutisten otsakkeisiin. Ilolla myönnämme, että eräät Keski-Euroopan lehdistöt ovat tällä alalla meikäläisiä paljon paatuneempia, mutta viime vuosien kiivaiden puoluetaistelujen ja suurten maailmantapahtumien aikana myös suomalainen puolueiden sanomalehdistö on osoittanut tarpeen tullen osaavansa tämän epäilyttävän pelin säännöt.

Kyseenalaiseksi muodostuu myös jonkin tietyn puolueen asialle omistautuneen lehden toiminta lukijoita edustavana valvovana silmänä silloin kun valvottavina ja arvosteltavina ovatkin viranomaisina, valtion taloudellisten yritysten johtajina tai hallitusmiehinä toimivat puolueen omat uskotut. Vastapainona tosin useimmiten on vastapuolueen lehtien sitä kiivaampi toiminta, mutta senkin perustana saattaa taas olla vain se, että arvosteltavat ovat toisen poliittisen puolueen jäseniä.

Onkin mitä hämmästyttävintä, että jokin suomalainen sanomalehti on erehtynyt hyökkäämään juuri niitä periaatteita vastaan, jotka Suomen koko lehdistön maineelle onneksi ovat maassamme edustettuina puoluelehdistön ohella: taloudellista ja siten myös ideologista riippumattomuutta vastaan, joka mahdollistaa lehdistön perimmäisen vapauden - vapauden olla puolueeton, vapauden julkaista uutiset uutisina.

Myös vapaalla lehdistöllä on omat loukkunsa, joihin se saattaa langeta, ja juuri näitä muistaen arvostelun alkuun herkimmin päästäänkin. Ns kaupallista lehdistöä on aikoinaan useissa maissa syystäkin syytetty siitä, että se taloudelliseen riippumattomuuteen pyrkiessään on omistanut enemmän huomiota uutistapahtumien sensaatioarvolle, niiden myyntiarvolle, kuin niiden todelliselle merkitykselle yhteiskunnassa; että se on vaarantanut yleisiä moraalikäsitteitä; että se oikeudettomasti on tunkeutunut ihmisten yksityisasioihin; että se on vastustanut yhteiskunnallisia muutoksia; että siitä on tullut suuren rahan välikappale, kun se on sallinut ilmoittajapiirien sanella linjaansa ja mielipiteitään; että se on käyttänyt vaikutusvaltaansa omistajiensa henkilökohtaisten etujen ja mielipiteiden ajamiseen, laiminlyönyt vastakkaisten kantojen esittelemisen ja unohtanut yhteisen hyvän asian.

Onneksi voimme kuitenkin todeta, että yksikään yllä olevista synneistä ei ole leimannut puolueetonta suomalaista sanomalehdistöä, ja että ns. keltaisen lehdistön taru on siirtymässä yhtenä välivaiheena historiaan myös niissä maissa, missä kiihkeä taloudellinen nousu sen aikoinaan synnytti. Yhteiskunnallinen vastuuntunne on se uusi teoria, jonka soveltaminen havaitaan yhä laajemmalti vapaan lehdistön omien taloudellistenkin etujen mukaiseksi. Ilmoittajapiirit eivät sanele meikäläisen riippumattoman lehdistön mielipiteitä; päinvastoin, mitä turvatumpi lehtien oma taloudellinen asema on, mitä suurempi niiden levikki ja vaikutusvalta on, sitä itsenäisemmin ne voivat toimia taloudellisten yritysten ja yhtymien vaikutusvallasta vapaina. Ja todellisina uutislehtinä, joiden päätehtävänä on kertoa, mitä kotimaassa ja maailmalla tapahtuu, mitalin eri puolien esittelijänä ja vastakkaisten mielipiteiden areenana suomalainen vapaa lehdistö on sananvapauden tehokkain tae. Ei siis ihme, että äskeinen maakansan hyökkäys lehdistönvapauden periaatetta vastaan saikin heti välittömän vastakaiun ja kättentaputukset kommunistilehdistössämme (ja ainoastaan kommunistilehdistössämme), jolle sananvapaus merkitsee vain vapautta olla samaa mieltä kuin yksi puolue ja yksi ryhmä.

Suomalaista demokratia edustavan lehden omituinen kirjoittelu on kuitenkin toivottavasti tulkittavissa vain asianomaisen kirjoittajan pikaisuuden ja epäkypsyyden aiheuttamaksi erehdykseksi, tai sitten kateudeksi taloudellista riippumattomuutta kohtaan. Ei vain perustuslakimme, vaan koko suomalainen ajattelutapamme ja kansallinen itsevarjeluvaistomme sanoo sen tosiasian, että poliittista vapautta ja yksilönvapautta ei voi olla ilman vapaata lehdistöä.”

Viikkosanomat No 35, 29.8.1958.Pääkirjoitus 29.8.1958. Puolueeton ja puolueellinen lehdistö. Päätoimittaja Aatos Erkko, toimituspäällikkö Simopekka Nortamo. (Teesien lihavoitus nettisanomien toimituksen).Teesit julkaistu aikaisemmin nettisanomissa 19.06.2003:
http://www.nettisanomat.com/2003/06/19/aatoserkkoviikko.htm360 astetta. Isonna! - minnapuhelapsi - iloisia ilmeita - odottavia ilmeita - odottavia ilmeita oikea - keskustelu - kuuntelija - ruohikolla vasen - kuuntelua ruohikolla oikea - 360 astetta. Isonna! - Kuvat: Pertti Manninen.

Politicians braced for backlash as Europe turns against austerity

Voters sick of endless belt-tightening are threatening a backlash that could sweep their political leaders from power if they do not listen to the growing chorus for change


The Observer, Sunday 29 April 2012

At the end of last month, 5,000 people marched through Dublin to protest against the imposition of a €100 (£80) household tax that the Irish government was already struggling to collect from voters sick of austerity measures imposed on a stagnating economy.

It was a small demonstration by the standards of some that have taken place across Europe in recent months – in places such as Syntagma Square in Athens, or in Spanish cities during the general strike that took place just before the Dublin protest – but numbers on the streets are not everything these days.

As polls in Ireland revealed last week, support for the coalition government's policies is collapsing, while backing for Sinn Féin – which is calling for a "no" vote in next month's referendum on the EU fiscal compact that would bind member states other than the UK, which opted out, to budget deficits of 3% or less in perpetuity – has propelled it into the rank of Ireland's second most popular party after Fine Gael. Whether there will still be a fiscal compact to vote on, when the Irish go to the polls, is a moot point. The likely winner of the second round of the French presidential elections next Sunday, the Socialist, François Hollande – who some polls put nine points ahead of the incumbent, Nicolas Sarkozy – has said he would revise the deal.
...
http://www.guardian.co.uk/business/2012/apr/29/europe-revolt-against-austerityFrançois Hollande could be a focus for change if he ousts Nicolas Sarkozy in the French presidential elections. Photograph: Getty Images


"Torstai on toivoa täynnä."


Torstaina 2012-04-12 15:49.
Keski-Suomi. Jyväskylä. Kauppakatu on juuri vaihtunut Seminaarinkaduksi. Sohvi. Aurinkoinen terassi.

Joillakin on pipot vielä päässään ja avomersukin näyttää pyyhältävän tässä lämmössä.
Vesi on katujen pesuvettä, joka on valunut Vaasankadulta kääntyen myös Seminaarinkadulle ja Yliopistolle sekä Ylä-Ruthille, jossa nautin kupposen kahvia ja mietin menenkö tänään vielä Caj Bremerin valokuvanäyttelyyn Keski-Suomen museoon, jonne alustavasti on lupautunut seuraksi nuorempaakin sukupolvea.
Kuva Pertti Manninen.

"Tämä on natsivaltio eli poisto kauppakeskuksesta. Jyväskylä. Forum.""Kuvien poistovaatimus esitetään". Kuva: Pertti Manninen.

Perjantai 2012-03-30

"Tämä on natsivaltio eli poisto kauppakeskuksesta. Jyväskylä. Forum."
Natsivertaus on poistettavan henkilön ja kuvia on nämä neljä, joista yhdessä henkilön kasvoja on pehmennetty. Viides kuva on sitten siitä, kun kuvien poistovaatimus esitetään lähietäisyydellä. Kuvat perjantaina 2012- 03-30 14:00 minuutin sisällä.

Poliisipartio on tällä viikolla näkynyt päivittäin Jyväskylän Forum-kauppakeskuksessa.
Nettisanomat. Pertti Manninen. Perjantai 2012-03-30 23:55.

Aikaisemmin:
Kiinniotto. Kuva Pertti Manninen heinäkuussa 2006, Helsinki Pasila.
http://www.nettisanomat.com/2007/09/11/etusivu.htm
"Power, power". Nuorisojoukko intoutuu esittämään kuvioitaan junaa tai bussia odotellessaan Jyväskylän matkakeskuksessa, jossa yläparvellakin on vakiokatselija.

Keski-Suomi. Jyväskylä. Matkakeskus. Kuva sunnuntaina 2012-03-11 15:53. Pertti Manninen. - 3 isoa kuvaa!Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi"01.01.2012". Pohjois-Savo. Keitele. Nilakka. Sunnuntai 2012-01-01 klo 15:23. Hiukan pakkasta. Kuva: Pertti Manninen.


 

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogihakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa
hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa
hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa

Lukijan kuva: "Katso tuolla on Hakkarainen!"

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen Jyväskylän yössä Kauppakadulla aikaisin sunnuntaina 2011-11-27 noin 03:n aikaan sankan fanijoukon piirittämänä. Lähetetyssä kuvassa keskustelijoiden kasvoja on hiukan pehmennetty. Kuva: H.N. - Katso myös! Samassa puserossa.


Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

"Käden ojennus". Uusi tulkinta aikaisemminkin julkaistusta kuvasta. Pertti Manninen. Viikon kuva torstaina 31.07.2003.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/31/viikonkuva.htm

12.fi 121212.fi asiat.fi eduskuntatalo.fi elama.fi end.fi erika.fi fiftyfifty.fi elokuvasto.fi 
fin24.fi finpap.fi finpax.fi finpix.fi fotola.fi fy.fi gagarin.fi helsinginsanoma.fi helkinginsanomat.com
heti.mobi hs2.fi hs24.fi hs24.mobi hs27.com hstalous.fi hsurheilu.fi iltaset.fi infoinfo.fi infola.fi
iske.fi   jobinposti.fi juice.fi jyv.fi kansalaistori.fi kasvosto.fi kauppasanomat.fi
kes.fi keskiviikko.fi kinola.fi kronikka.fi kuvala.fi kuvanen.fi kuvasampo.fi kuvasanomat.fi
kuvasarja.fi kuvaviikko.fi

 

Sanomatori.fi
Kaiken keskellä aina läsnä!

Kesän hyvä teko:
Opeta lapsi uimaan!


lakisanomat.fi laukaansanomat.fi
leh.fi lennon.fi let.fi lukemisto.fi maanantai.fi
mediasanomat.fi mobix.fi mummi.fi n0.fi n1.fi n24.fi
n3.fi nettifoto.fi  nettila.fi nettilehti.com
nettimobi.com nettimobi.fi nettinen.com  nettinen.fi
nettinen.com  nettisanomat.com nettisanomat.fi nykyaika.com
pahkasika.fi paikasto.fi pappa.fi per.fi pukeva.fi raw.fi
san.fi sanala.fi  sanat.fi sanomaa.com sanomadigi.fi
sanomahouse.fi sanomakirja.fi sanomakonserni.fi sanomakuvat.fi
sanomamaailma.fi sanomamags.fi sanomamobi.fi sanomanet.fi sanomanetti.com sanomanetti.fi
sanomapark.fi sanomasampo.fi sanomatori.fi sanomatv.fi sanomavideo.fi sanomaviikko.fi
sanomisto.fi sanonet.fi shit.fi summer.fi suomensanomat.fi suomiaani.fi   suomisanomat.fi
tietosanomat.fi tiistai.fi torvalds.fi week.fi venus.fi viikko.fi viikkonen.fi viikkosanomat.fi blogi
viikkosanomat.fi lehti wincapita.fi vuosi.fi vuosisanomat.fi  
Keskiviikko 2012-04-18

 

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi


Arkisto 2001.


 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 


http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm

Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin.

Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan. 
 

Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin
tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to  
+668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (tammikuun 2011 hinta, ei tekstiviestejä).

www.thailand.fi     www.phuket.fi    www.patong.fi    www.flyingfinn.info     www.midnightsunrestaurant.info

 

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


Lue myös!
Björn Wahlroos-story.

Nettisanomien kirjoituksia 1999-  

http://www.nettisanomat.com/2009/08/26/
etusivu.htm#nettisanomat20090818

Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".
Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen

 

 HS24.fi * 2012/05/23 - Kuva. Rasmus-kissa katselee kesäyön liikkeitä - Kuvat. Klassikot tänään. Triumph - Letukka (?) - Mercedes. -Kuvasarja: Hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos: "Pölvästeille tiedoksi: Kakkukahveita ei tietenkään tarjoilla jo suljetuissa konttoreissa tai konttoreissa, joista on väkeä vähennetty niin, ettei tarjoilua pystytä järjestämään. "Tervetuloa Kakkukahville! Nordean 150-vuotisjuhlan kunniaksi tarjoamme kakkukahvit klo 10.00- 16.00. Nordea. " Keski-Suomi. Jyväskylä. Vaajakoski. Nordean konttorilla maanantaina 2012-05-21 klo 13:39 - 13:41. - "Lutakon tunneli. Kuva: Erika Manninen - Kuva. Äiti, tyttö ja pyörä. - Äidin sydän. Laulun sanat. - Aatos Erkko 1932-2012 - Viikkosanomat 1958. Pääkirjoitus "Demokraattisen lehdistön tehtävät ..." - Puolueeton ja puolueellinen lehdistö. - Kuva: Päätoimittaja Aatos Erkko ja Me Naiset-lehden mannekiini Hellevi Keko. Helsinki 1962. Caj Bremer. - Minnalla vappuna 2012. - "Torstai on toivoa täynnä." Sohvi. Jyväskylä - "Tämä on natsivaltio eli poisto kauppakeskuksesta. Jyväskylä. Forum." - Kuva. "Power, power". Nuorisojoukko intoutuu ... TOP 10 - Maaliskuu 2012 - Nettisanomat/ Sanomanetti-sivustot. Eri kävijät. - Kuvat. "01.01.2012". - Lukijan kuva: "Katso tuolla on Hakkarainen!" - Kuva. Käden ojennus. Karuselli. - Keskiviikko 232.05.2012 - etusivu - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista - 12.fi - Kesäyö, Rasmus-kissa, Klassikot, Triumph - Letukka (?) - Mercedes.
N:o 1386. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2012-05-23 ja 2012-05-30, nettiin 2012-05-30 15:36, linkkejä 2012-05-30.

Sivun alkuun!

Nettisanomat/ Sanomanetti-sivustot. Kävijätilastot.
Päivittäiset eri kävijät. (Tarkistettu 2012-05-03).

2012 tammikuu   2012 tammikuu 2012 helmikuu 2012 maaliskuu 2012 huhtikuu    
1. nettisanomat.com

35 141

27 575 28 708 29 900    
2. viikkosanomat.fi

18 850

  16 429      
3. 12.fi

14 133

12 450 14 048      
4. sanomanetti.fi

5 709

  4 935      
5. hs24.fi

4 394

  4 361      
6. sanomatori.fi

3 881

  2 433      
7. vuosisanomat.fi

1 832

  1 677      
8. sanomapark.fi

1 480

  1 216      
9. hs2.fi

1 418

  1 107      
10. n24.fi

1 168

  1 006      
1-10 yhteensä 88 006

 

75 920

11. fy.fi

1 019

  745      
12. jyppi.fi

935

  753      
13. infoinfo.fi

884

  ..      
14. wincapita.fi

869

  680      
15. laukaansanomat.fi

809

  544      
16, shit.fi

782

  ..      
17. nettila.fi

585

  372      
18. venus.fi

584

  ..      
19. vahtija.fi

575

  ..      
20. helkinginsanomat.com

573

  670      
11-20 yhteensä 7 615
21. kuvaviikko.fi

543

  ..      
22. kuvasanomat.fi

527

  503      
23. nettifoto.fi

512

  ..      
24. fiftyfifty.fi

501

  ..      
25. nettimobi.com 453   641      
26. nettilehti.com

436

  646      
27. sanala.fi

339

  ..      
28. sanomaa.com

339

  359      
29. fotola.fi

328

  ..      
30. hs24.mobi

323

  ..      
21-30 yhteensä 4 301
31. infola.fi

320

  ..      
32. mobix.fi

309

  ..      
33. kinola.fi

191

..
31-33 yhteensä 820
  KAIKKI YHTEENSÄ 100 742   ..      
 
.. Tieto puutteellinen tai sitä ei ole saatavissa.
Linkit     Edellinen!


2012

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta1999
TOP TEN
75 920
101 ilmoitusta

Ilmoita ilmaiseksi!

Maanantai 2012-05-07
Nettisanomat N:o 1380 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi
MINNALLA VAPUN AATTONA 2012 - PUHKUPILLIT - PUHEITA - AMAZING RACE VIDEOT Kuvat: Ruohikolla - Iloisia

Jalka-
pallon
ihme-
hetket2012

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta1999
TOP TEN
75 920
101 ilmoitusta

Ilmoita ilmaiseksi!

Maanantai 2012-04-30, Vapun aatto
Nettisanomat N:o 1373 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi
Harry's Kuva
Koiran kiinnostus. Kuvat
Lämmittelyä lämmössä. Kuvat Vasamattaret. Kuva
Buffetin pitäjät Kuva

Jalka-
pallon
ihme-
hetket2012

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta1999
TOP TEN
75 920
101 ilmoitusta

Ilmoita ilmaiseksi!

Lauantai 2012-04-21
Nettisanomat N:o 1367 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi
Kuvauksen kuvaus Jyväskylän matkakeskuksen edessä kello vartti vaille neljä. Kuva
Rasmus-kissa katselee autiota pihaa
. Muistolle. Kuva


HARHAKUVIA

Kiinniotto.

Kuva Pertti Manninen heinäkuussa 2006, Helsinki Pasila. http://www.nettisanomat.com/2007/09/11/etusivu.htm


Sivun alkuun!

 

 

Nettisanomat-sivuston osittain karsittuna rinnakkaisivustona alkuperäisaineistoa muuttamatta netttiin sunnuntaina 2012-11-11.


Nettisanomat-sivuston osittainen rinnakkaissivusto: Hs24.fi ja "Härkää Sarvista.. Linkit hs24.f i> hs27.com. Logot ja aineistolinkit korjattu ja puuttuvat sivut lisätty tiistaina 2013-11-05. Iso logo lisätty keskiviikkona 2013-11-06.