hs24 - härkää sarvista - mistä on kysymys?
Vuodesta 2009 alkaen

2012

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999
113 516
101 ilmoitusta

Ilmoita ilmaiseksi!

Perjantai 2012-02-03
Nettisanomat N:o 1321 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi -

Työvoimaa Kuva
Kriisirahasto ja Urpilainen Lue!
Sutta pakoon, karhu vastaan? Lue!
'Presidentti ei voi olla homo'
Lue! Riittääkö roihu? Kuva

6 minuuttia Haavistontiellä perjantaina 03.02.2012.
 
 
 
  
 
 
 
 
 

6 minuuttia Haavistontiellä perjantaina 03.02.2012 Laukaan Vihtavuoressa.

Haavistontie alkaa - Puuykköset - Maatalo - Lumiset puut - Ihminen pakkasen kourissa - Pientalo - Koulun pysäkillä parin minuutin aikataulun tasaus - Aatami & Eeva Lounaskahvio Grilli Kioski - Pakkaspyörä koulun telineessä - "Seuraava iso idea on vielä autotallissa" Martin Britt, Google, Kauppalehti - Kaikki ehdokkaat vielä mukana? - Viimeinen kiri ennen vaaleja ja kuninkaalliset perheet, Iltalehden mainos - Kerrostalo 1 - Kerrostalo 2 - Ostarissa Ravintola Vihtahousu, Osto- ja myyntiliikke sekä biokaasutaksi mm. - Taidepysäkki - Kappeli ja Osto- ja myyntiliike - Vanha 2-kerroksinen puutalo - Haavistontie loppuu, tästä suunnasta.
Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Vihtavuori. Haavistontie (Kulkusuunnassa oikea puoli). Mobikuvat: Pertti Manninen perjantaina 2012-02-03 klo 11.22.20 - 11.28.12. Kuva presidenttiehdokkaista Leppävedeltä 10 minuuttia myöhemmin sijoitettuna siihen kohtaan, jossa ehdokasrivi oli Vihtavuoressa.
   

thailand.fi
phuket.fi

patong.fi

flyingfinn.info

midnightsun
restaurant.info


Patong
Ravintola


Patong Sauna ja kabinetti


Patong Majatalo-Huoneistot


Patong
Mopot ja auto


Flying Finn
Vene-Kalastus


Vuokrattava Talo-
Huvila
Thalangissa

Midnight Sun Restaurant Facebookissa!


Business Eurozone crisis guardian.co.uk,

Greek rescue package talks blocked by unions and employers

Greece's economy will be crippled if lenders' demands for pay cuts and tax rises are implemented, claim coalition's critics

Greek unions and employers' associations have blocked a critical element of a rescue deal put forward by the European Union , accusing negotiators of crippling the economy with wage cuts and tax rises that will undermine growth.In a joint letter to the Greek prime minister, Lucas Papademos, the employers and unions said a cut in the minimum wage was non-negotiable and the focus of talks should switch to the tax system, the complexity of regulation and corruption.Athens is under pressure to wrap up talks on a bond swap and a €130bn (£108bn) bailout to avert a chaotic default. But hopes of an imminent deal faded after eurozone finance ministers put off a meeting expected on Monday to finalise the rescue. The ministers may meet later next week instead, said its head, Jean-Claude Juncker .

The unions' and employers' statement undermined efforts by the coalition government to agree a package of reforms as demanded by the country's international lenders if Athens is to receive the crucial €130bn second rescue package.The three main parties in the coalition will meet on Saturday to discuss the situation, though sources close to the talks said a quick resolution was unlikely.The refusal of unions to accept further wage cuts and the discovery earlier in the week of an extra €15bn hole in Athens's accounts are expected to force negotiators to rethink their tactics over the weekend.The troika of officials from the International Monetary Fund, European Central Bank and EU want Greece to agree a package of spending cuts and reforms before they release the fresh €130bn of funds.

Splits have opened up inside the Greek coalition, which includes right- and leftwing parties, as leaders jockey for position in the runup to the elections scheduled for March.Antonis Samaras, the leader of the conservative New Democracy (ND) party, which is leading in opinion polls, opposes cuts to pensions and to wages in the private sector , which he argues would deepen the current recession. The ND leader joined employers in proposing a salary freeze, though even this plan is rejected by unions, which have already accepted 14% wage cuts.
...
http://www.guardian.co.uk/business/2012/feb/03/greece-rescue-package-blocked-unions?INTCMP=SRCH

Conservative party leader Antonis Samaras

Antonis Samaras, leader of the conservative New Democracy party, joined employers in proposing a pay freeze but opposed cuts to pensions and wages. Photograph: John Kolesidis/Reuters

Etsi Nettisanomista!(Alkuajan vuodet 1999- 2002
täätlä!
)

Nettisanomat - Kaiken keskellä aina läsnä -
Maailman luetuin suomalainen Nettisanomat
-
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta
1999 -
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen -
Yhteys: nettisanomat @hotmail.com

Hae Nettisanomista!-
Linkki jokaisen numeron etusivulle!Ilmoita ilmaiseksi sivu!

101 ilmoitusta!Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi
 "Työvoimaa".
Keski-Suomi. Jyväskylä. Tourulantie.  Tiistai 2012-01-31 klo 15:54. Mobikuva. Pertti Manninen.

Tiistai 2012-01-31 Viikkosanomat-blogin otsikoita: 

Tammikuu 30, 2012
Kalervo Kummola. ”Ei kai me mitään tyhmiä olla, kun kerran liput menevät kaupaksi näillä hinnoilla, paskat köyhistä, niitä valittajia on muutenkin liikaa!”

Tammikuu 27, 2012
Sutta pakoon, karhu vastaan. Kokoomus Katainen Väyrynen Haavisto. 
"LOPUKSI SURULLINEN TARINA SDP:STÄ JA SEN PUHEENJOHTAJASTA."  Lue!

Tammikuu 27, 2012
Kriisirahasto. Urpilainen. Katainen. Humpuuki yksimielisyys jatkuu.
"URPHAUSEN JA KUMPPANIT VAUHDISSA. KATAISEN ALAVIITE OLIKIN SUUNNITELTU PETOS SUOMEN KANSAA VASTAAN." Lue!

Tammikuu 25th, 2012
”Niinistö, Lipponen ja Biaudet
olivat ministerivaliokunnan kokouksessa, joka päätti myydä lamavelalliset pilkkahintaan koronkiskurille.” ERÄS KOMMENTTI PÄIVI LIPPOSEN KOLUMNIIN: IKÄ RATKAISEE. Lue!


Tammikuu 27, 2012

Sutta pakoon, karhu vastaan. Kokoomus Katainen Väyrynen Haavisto

JOS KOKOOMUS HAJOITTI ÄÄNIÄ HAAVISTOLLE VOI KÄYDÄ KÖPELÖSTI.

LOPUKSI SURULLINEN TARINA SDP:STÄ JA SEN PUHEENJOHTAJASTA.

KUN FIASKO OLI TAPAHTUNUT. KANNATTAJAT KAIKONNEET, VAIN KOLMASOSA OLI JÄLJELLÄ EDUSKUNTAVAALIEN KANNATTAJISTA, KESTI USEITA PÄIVIÄ ENNENKUIN PUOLUE PÄÄSI KOMITEANSA KOKOONNUTTUA SANOMAAN ETTEI ANNA OHJEITA PRESIDENTIN VAALIEN TOISELLE KIERROKSELLE.

MISSÄ PIHDEISSÄ URPILAISTA PIDETÄÄN KUN HÄN EI VOINUT SANOA HETI VAALIN TULOKSEN RATKETTUA. TARVITTIIN JOKU PUOLUEVALTUUSKUNNAN JOSSA KAI JOUNI BACKMAN VIELÄ PUUHAILEE.

SÄÄLI PUOLUETTA JOKA TUHOUTUI LIPPOSEN EUROOPPA YTIMIEN MYLLERRYKSESSÄ.

NIINISTÖLLÄ OLI HYVÄ SÄKÄ. KUN HÄN PÄÄSEE MUISTUTTAMAAN ETTÄ VARALLISUUSVERON POISTIVAT VANHANEN JA HEINÄLUOMA,
JOKA KYLLÄ OLI OSALTAAN SYYPÄÄ PUOLUEEN ALAMÄKEEN.

ODOTTAAHAN HÄNTÄ EDUSKUNNAN PUHEMIEHEN MUHKEA ELÄKE. JOLLA KYLLÄ PYSTYY ISOTKIN ASUNTOLAINAT MAKSELEMAAN.

ELÄKE EI KYLLÄ AINA RIITÄ KUN TÄYTYY YLLÄPITÄÄ HIENOA TYÖVÄEN MIEHELLE SOPIVAA ELINTASOA. LIPPONENHAN HARKITSEE PUTKIKONSULTOINNIN JATKAMISTA JA RAHAN LAPPAAMISTA VENÄJÄLTÄ.

VIIKKOSANOMAT. PERTTI MANNINEN
PERJANTAI 2012 01 26 KLO ENNEN 20.
MOBISTA. EI PUBISTA!

Tags: , , , , , , , , ,

http://viikkosanomat.fi/2012/01/27/sutta-pakoon-karhu-vastaan-kokoomus-katainen-vayrynen-haavisto/

(Painovirheitä korjattu 2012-01-31)Tammikuu 30, 2012
Kalervo Kummola.
”Ei kai me mitään tyhmiä olla, kun kerran liput menevät kaupaksi näillä hinnoilla, paskat köyhistä, niitä valittajia on muutenkin liikaa!”


Tags: , , , , ,

http://viikkosanomat.fi/2012/01/30/kalervo-kummola-ei-kai-me-mitaan-tyhmia-olla-kun-kerran-liput-menevat-kaupaksi-nailla-hinnoilla-paskat-koyhista-niita-valittajia-on-muutenkin-liikaa/


Arkisto 2004
Torstaina 28.10.2004. Kenen rahoilla Kummola lahjoi Jutilan, jos lahjoi? "Kummolan uskotaan palkanneen Jutilan korvaukseksi siitä, ettei tämä lähtenyt eduskuntavaaleissa ehdokkaaksi viemään hämäläisen kiekkoväen ääniä Kummolalta. Tosin Kummola putosi Arkadianmäen väen jouykosta yhden vaalikauden jälkeen." Keskisuomalainen torstaina 28.10.2004.

http://www.nettisanomat.fi/2004/10/28/etusivu.htm
Tammikuu 27, 2012

Kriisirahasto. Urpilainen. Katainen. Humpuuki yksimielisyys jatkuu.

URPHAUSEN JA KUMPPANIT VAUHDISSA. KATAISEN ALAVIITE OLIKIN SUUNNITELTU PETOS SUOMEN KANSAA VASTAAN.

MITÄ OIKEIN TAPAHTUI?

MÄÄRITELTIIN YKSIMIELISESTI (SIC!) SUOMEN VASTUUT, MAHDOLLISET, NIIN SUURIKSI ETTÄ

ENEMMISTÖPÄÄTÖKSELLÄ SIELTÄ RAHASTOSTA VOIDAAN NIITÄ SITTEN OTTAA JA KÄYTTÄÄ!

URPILAINEN ON URPHAUSEN JA KATAINEN KAI SITTEN
KATHAUSEN TAI JOTAKIN SELLAISTA.

PETOS ON NIIN SUURI TAI HYVÄKSYTTY, ETTÄ

EN OLE NÄHNYT ASIASTA KIRJOITETTAVAN ETELÄN MEDIASSA JOKA VARMASTI TIETÄÄ ASIAN TODELLISEN LAIDAN. MUTTEI KIRJOITA TÄSTÄ HUMPUUKISTA AINAKAAN OIKEALLA NIMELLÄ.

VIIKKOSANOMAT. PERTTI MANNINEN. PERJANTAI
2012 01 26 KLO 19:N JÄLKEEN
MOBILLA

Tags: , , , ,

http://viikkosanomat.fi/2012/01/27/kriisirahasto-urpilainen-katainen-humpuuki-yksimielisyys-jatkuu/

(Painovirheitä korjattu 2012-01-31)


 

Tammikuu 25th, 2012
”Niinistö, Lipponen ja Biaudet olivat ministerivaliokunnan kokouksessa, joka päätti myydä lamavelalliset pilkkahintaan koronkiskurille.”

ERÄS KOMMENTTI PÄIVI LIPPOSEN KOLUMNIIN: IKÄ RATKAISEE
LAINAUS ALKAA
25.1.2012 10:19 Pekka Heliste.
Ja jos historiaa muistellaan niin löytyy seiltä sen verran syntejä että niidenkin valossa ei osaa nykyistä ehdokkaista pidä valita

Dukumenttien mukaan nykyisitä presidenttiehdokkaista Niinistö, Lipponen ja Biaudet olivat ministerivaliokunnan kokouksessa, joka päätti myydä lamavelalliset pilkkahintaan koronkiskurille. Ja päätti myös, ettei näitä saa koskaan vapauttaa ikeestä.Valtio sai 100 miljoonaa euroa.Velalliset olisivat maksaneet enemmänkin päästäkseen ikeestä.

Onneksi Vanhasen hallitus päätti vapauttaa heidät mutta se tuli aivan liian myöhään.
Tuo nuorten syrjäytynmisestä huolehtiminen on kaksinaamaisuutta pahimmillaan
Onneksi Lipponen ja Biaudet jo tiputettiin, vielä pitäisi tiputtaa Niinistö

http://lipponen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/95365-ikä-ratkaisee
LAINAUS LOPPUU

Havaitsi: Viikkosanomat. Pertti Manninen. Keskiviikko 2012-01 klo 11:50

Tags: , , , ,

http://viikkosanomat.fi/2012/01/25/niinisto-lipponen-ja-biaudet-olivat-ministerivaliokunnan-kokouksessa-joka-paatti-myyda-lamavelalliset-pilkkahintaan-koronkiskurille-eras-kommentti-paivi-lipposen-kolumniin-ika-ratkaisee/


News World news Europa Ian Traynor, Europe editor guardian.co.uk,Angela Merkel, the German chancellor. Photograph: Michael Sohn/AP

"My vision is one of political union because Europe needs to forge its own unique path. We need to become incrementally closer and closer, in all policy areas," the chancellor said.

"Over a long process, we will transfer more powers to the [European] Commission, which will then handle what falls within the European remit like a government of Europe. That will require a strong parliament. A kind of second chamber, if you like, will be the council comprising the heads of [national] government.

And finally, the supreme court will be the European court of justice. That could be what Europe's political union looks like in the future – some time in the future, as I say, and after a goodly number of interim stages."


Arkisto 1999
Lipposen ja Niinistön salainen sopimus
Ahtisaaren
syrjäyttäminen on suunniteltu niin, että Niinistöstä tehdään presidentti ja Lipponen jatkaa pääministerinä. Haloselle on varattu sätkynuken rooli. Aho ja jopa Rehn haukkovat henkeään tässä Suuressa Näytelmässä. Ainoa yllätys, joka voi sotkea tätä suunnitelmaa on Ahtisaaren asettuminen sittenkin ehdokkaaksi. (Nettisanomat 23.7.99 pm)
http://www.nettisanomat.com/1999/07/28/netti2007.htm#lipposen

Arkisto 1999
Lipposen ja Niinistön salainen pullautussopimus: ensin Ahtisaari, sitten Uosukainen!
Presidenttipelin häikäilemätön juonittelu on saavuttanut erään välitavoitteensa: Ahtisaari ja Uosukainen on pudotettu kisasta! Pääministeri Paavo Lipposen ja valtiovarainministeri Sauli Niinistön salaisen sopimuksen toteutumistapa on häikäilemättömyydessään vertaansa vailla: Ensin presidentti Martti Ahtisaari pullautettiin pois pelistä Lipposen ja kumppaneiden laskelmoidulla juonittelulla ja SDP:n marionettiehdokkaaksi asetettiin ulkoministeri Tarja Halonen. Nyt ministeri Niinistö ja apulaiset, Kuopiosta kutsuttu ministeri Kari Häkämies ja kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kestojuonittelija Ben Zyskowisc, pistivät eduskunnan puhemies Riitta Uosukaisen polvilleen armoa anelemaan olemassaoloaan. Kyllä Kymppikerroksen hurmoksessa oli hauskaa sinä iltana! Niin, toimitukseen tulleen sopimuksen mukaan Niinistöstä tehdään presidentti ja Lipponen jatkaa pääministerinä eläkeikään saakka. (Nettisanomat ma 31.8.99 pm)
http://www.nettisanomat.com/1999/09/02/netti0109.htm#lippose

Arkisto 1999
Muut lehdet. Päätoimittaja Erkki Laatikainen Keskisuomalaisessa la 28.8.99:
"Hän silppuuntui löyhkäävään broileripolitrukkiuteen"
"Kokoomuksen miehet eivät hyväksyneet eduskunnan puhemies Riitta Uosukaisen suosiota, vaan häntä alettiin nyhtää vähättelyillä alas. Kokoomusjuurinen Iltalehti on esiintynyt nälkäisenä eikä erkkolainen Ilta-Sanomat ole ilkeyden apostoleineen jäänyt jälkeen." ... "Riitta Uosukaisen kieltäytymisen ehdokkuudesta ymmärtää, sillä jos kokoomus olisi johdonmukaisesti tukenut Uosukaista, hän olisi vankka vaihtoehto tasavallan presidentiksi: Nyt hän silppuuntui löyhkäävään broileripolitrukkiuteen." ... "Niinpä voi epäillä, että Niinistö on pohjimmiltaan halunnut puhemiehen tylyn sivuunpolkemisen: Apupojat ovat ampuneet tukea innokkaina."
http://www.nettisanomat.com/1999/09/02/netti0109.htm#laatikaine

Arkisto 1999
Viikon nettikysymys: Oliko puhemies Riitta Uosukaisen kieltäytyminen kokoomuksen presidentti-ehdokkuudesta aito?
kyllä, oli aito
ei, ei ollut
Mielestäni ...
http://www.nettisanomat.com/1999/09/09/netti0709.htm

Arkisto 1999
extra! Demari ja Helsingin Sanomat peittelevät Niinistön ja Lipposen salaisen sopimuksen!
maanantaina 20.9.1999
Demari-lehti veti kokooomuksen presidenttiehdokkaaksi jopa Iiro Viinasen peitelläkseen Niinistön ja Lipposen salaista sopimusta Presidentin ja pääministerin paikkojen sopimisesta: Samoin Helsingin Sanomien toimittaja Anneli Sundberg kertoo Niinistön presidenttiehdokkuudesta ikään kuin ei tietäisi mitään tästä sopimuksesta sunnuntaina 19.9.1999!
http://www.nettisanomat.com/1999/09/16/n997extra.htm

Arkisto 1999
Presidenttisotku: Astuiko Niinistö miinaan?
Jos kokoomuksen puheenjohtaja ja Suomen hallituksen valtiovarainministeri käyttäytyy vahingossa ja laskelmoimatta presidenttiehdokkuutensa kanssa niinkuin käyttäytyi, on hyvä että tämä luonteenpiirre tuli nyt esiin. Jos kokoomuksen puheenjohtaja ja Suomen hallituksen valtiovarainministeri käyttäytyy tahallaan ja laskelmoidusti presidenttiehdokkuutensa kanssa niinkuin käyttäytyi, on hyvä että tämä luonteenpiirre tuli nyt esiin.
Vain tulevaisuus ja lopputulos, ei pelkästään presidentinvaalien, vaan myös Suomen sisäpolitiikan ja ulkopolitiikan suunta voi antaa viitteitä siitä kumpi Niinistö oli kysymyksessä. Menikö hän kiemurtelemaan Musta laatikko-ohjelmaan peittääkseen jotakin? Ainakin tiedotusvälineet ja gurut esimerkoksi Helsingin sanomien politiikan toimittaja Anneli Sundberg ja ihmismielen mestariselittäjä Esa Saarinen, ovat uskoneet Niinistön kootut selitykset.
Valttikortti hihassa?
Valttikortti on Suomen suunta valtaapitäjien mielenmukaisesti ja tavoitteisiin pyrkimisessä voi kaikki keinot olla sallittuja. Puhuuko media nyt koko ajan asianvierestä ja hytkertelevätkö herrat kabineteissaan.
http://www.nettisanomat.com/1999/09/23/n998presidentti.htm

JATKUU ... 

Arkisto
1999

Sala-
liitto-
teoria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soitellen sotahan: tuho, jonka tahdoimme?

http://www.nettisanomat.com/
1999/09/02/netti0109.htm#soitelle

Kuvat Helsinki 57-sarjasta "Iso-Britannian laivastovierailu Helsinkiin syksyllä 1957". Kuvannut Pertti Manninen.
 

 


Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

Business Eurozone crisis
guardian.co.uk,

S&P downgrades European bailout fund
Standard & Poor's cuts the European Financial Stability Facility's credit rating from AAA to AA+ following Friday's mass downgrade of nine eurozone countries

Standard & Poor's, the credit ratings agency, has stripped Brussels' main bailout fund of its AAA status and challenged eurozone countries to increase their financial support for a collective rescue package or risk a further downgrade. The move forced European leaders onto the back foot following the mass downgrade of nine eurozone countries by S&P last week.

S&P said the loss of France's AAA rating had forced it to conclude that the European Financial Stability Facility should be cut to AA+ from AAA, which could increase its borrowing costs. Germany and Finland, the remaining AAA-rated countries in the single currency, are expected to come under pressure to increase their commitments to bolster the EFSF's funds to prevent a further downgrade and the likelihood that lenders will demand higher interest costs. The blow to the EFSF came as bankers poured cold water on hopes for an early deal between Greece and its creditors after they accused Athens of making "completely unreasonable" demands for debt payment cuts.

Charles Dallara, head of the Institute of International Finance which represents Greece's private creditors, said talks had yet to reach agreement on any aspect of a deal following demands from Greek negotiators for ultra-low interest rates on its outstanding debts. The warning will send a shiver through Europe's capitals, which are pinning their hopes on a private sector deal with Greece to cap the country's ballooning debt bill and prevent contagion to other southern European nations.

As George Osborne admitted he could be forced to give billions of pounds in extra funds to the IMF to prevent Europe's debt crisis from spinning out of control, Dallara warned the Greek government that demanding a 4% interest rate meant some banks would be forced to write-off three quarters of their loans. "That is essentially the area where the differences are substantial," Dallara said ahead of a rescheduled meeting on Wednesday. "They are looking at the private sector to accept interest rates that they would not accept [themselves], which is completely unreasonable."

http://www.guardian.co.uk/business/2012/jan/16/standard-poors-downgrades-european-bailout-fund

"Germany and Finland, the remaining AAA-rated countries in the single currency, are expected to come under pressure to increase their commitments to bolster the EFSF's funds to prevent a further downgrade and the likelihood that lenders will demand higher interest costs."


Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

"Kiven hehku". Kari Alonen 2010.

"Kiven hehku". Kari Alonen 2010. Keski-Suomi. Jyväskylä. Matkakeskus. Tiistai 2011-12-13 klo 16:05. Henkilöt ovat sattumalta kuvassa. Mobikuva: Pertti Manninen.
"01.01.2012". Pohjois-Savo. Keitele. Nilakka. Sunnuntai 2012-01-01 klo 15:23. Hiukan pakkasta. Kuva: Pertti Manninen. 

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogihakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa
hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa
hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa

Lukijan kuva: "Katso tuolla on Hakkarainen!"

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen Jyväskylän yössä Kauppakadulla aikaisin sunnuntaina 2011-11-27 noin 03:n aikaan sankan fanijoukon piirittämänä. Lähetetyssä kuvassa keskustelijoiden kasvoja on hiukan pehmennetty. Kuva: H.N. - Katso myös! Samassa puserossa.


Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

"Käden ojennus". Uusi tulkinta aikaisemminkin julkaistusta kuvasta. Pertti Manninen. Viikon kuva torstaina 31.07.2003.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/31/viikonkuva.htmArkisto 2001.


 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 

 

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen

 

 HS24.fi * 2012/02/03 -  Kuvasarja, 6 minuuttia Haavistontiellä perjantaina 03.02.2012. Kuva: Työvoimaa - Kalervo Kummola. ”Ei kai me mitään tyhmiä olla ... - Sutta pakoon, karhu vastaan. - Kriisirahasto. Urpilainen. Katainen. Humpuuki yksimielisyys jatkuu. - -- "Kiven hehku". Kari Alonen 2010. -- Lukijan kuva: "Katso tuolla on Hakkarainen!" - Kuva. Käden ojennus. Karuselli. - torstai  26.01.2012 - etusivu - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista  - Haavistontie alkaa - Puuykköset - Maatalo - Lumiset puut - Ihminen pakkasen kourissa - Pientalo - Koulun pysäkillä parin minuutin aikataulun tasaus - Aatami & Eeva Lounaskahvio Grilli Kioski - Pakkaspyörä koulun telineessä - "Seuraava iso idea on vielä autotallissa" Martin Britt, Google, Kauppalehti - Kaikki ehdokkaat vielä mukana? - Viimeinen kiri ennen vaaleja ja kuninkaalliset perheet, Iltalehden mainos - Kerrostalo 1 - Kerrostalo 2 - Ostarissa Ravintola Vihtahousu, Osto- ja myyntiliikke sekä biokaasutaksi mm. - Taidepysäkki - Kappeli ja Osto- ja myyntiliike - Vanha 2-kerroksinen puutalo - Haavistontie loppuu, tästä suunnasta. Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Vihtavuori. Haavistontie
Nettisanomat N:o 1321 Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2012-02-03 ja 2012-02-04 , nettiin 2012-02-05 klo 01:40, linkkejä 2012-02-05.


Sivun alkuun!
Html-koodin puhdistus ja linkkien korjaus lauantaina 2012-03-10 15:11. pm.

 


Nettisanomat-sivuston osittain karsittuna rinnakkaisivustona alkuperäisaineistoa muuttamatta nettiin keskiviikkona 2012-11-07.


Nettisanomat-sivuston osittainen rinnakkaissivusto: Hs24.fi ja "Härkää Sarvista.. Linkit hs24.f i> hs27.com. Logot ja aineistolinkit korjattu ja puuttuvat sivut lisätty tiistaina 2013-11-05. Iso logo lisätty keskiviikkona 2013-11-06.