POISTOT (HO 19.11.2015)
2011

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 Kävijätilasto 101 ilmoitusta

Ilmoita ilmaiseksi!

Lauantai. Vuoden viimeinen päivä 2011-12-31 - N:o 1295 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi
- Joulukuu 1999-2010 18.
Arkisto. "Joulukuun 31." 1999- Tekstit ja kuvat - 2004Tsunami - 2011 Joulukiireet - Jazzman Joulukadulla - Toivelahja- Lumetonta -
"Vuoden viimeisenä päivänä järvi oli jäätynyt ja joutsenet olivat siirtyneet sulaan Kantolansalmelle".Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Lauantai 2011-12-31 klo 12:31. Neljä astetta pakkasta. Mobikuva vauhdissa: Pertti Manninen.


News World news

 • guardian.co.uk,
 •  

  Auckland Celebrates New Years Eve

  The Sky Tower in Auckland, New Zealand, is partially obscured by cloud during a New Year's Eve fireworks display Photograph: Phil Walter/Getty Images

  Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi  Patong
  Ravintola

  Flying Finn
  Vene-Kalastus
  Vuokrattava Talo-Huvila Thalangissa
  Midnight Sun Restaurant Facebookissa!


  Nettisanomat. Arkisto. "Joulukuun 31." 1999- 2011.  
  1999 

  Presidentti-
  ehdokkaiden ilotulitus:
  Sopivat raketit suoraan tulitusesitteistä.
  Nettisanomat.com
  Poiminut Pertti Manninen.

  UOSUKAINEN

  Karjala Takaisin Heti!

  Denver TUKES 5162/310/98
  Uudistetussa painoksessa entistäkin komeammat efektit. Ampuu yhteensä 25 suurta läpimitaltaan 20 m olevaa pamahtavaa ja aukeavaa punaista, sinistä ja vihreää kukkaispommia. Ilotulitus jo yksinäänkin.
  hinta 85 mk.

  REHN

  Rynnäkkö-
  kopteri


  Cat Copter TUKES 5048/310/98
  Kaksi jättiläiskopteria! Nousevat korkealle ampuvat kultasuihkua lentäessään. Näitä Lillan ostaisi lennostolle jos olisi vielä armeijan ylipäällikkönä.
  hinta 20 mk

  AHO

  Siperian opetus

  7 kunnon rakettia ja hinta alle viidenkympin!

  7 raketin pakkaus, jossa sisältönä: 4 suurta rakettia, 3 keskikokoista rakettia.49,-

  HALONEN

  Punabandiitti

  Red Snowlake TUKES 2356/310/98

  Monitoimisuihku ampuu aluksi hopean ja punaisen väristä titaniumcracling tulisuihkua. Lopuksi ampuu 15 m korkean näyttävän tulisyöksyn taivaalle.
  hinta 25 mk.

  HAKALEHTO

  Äimän käki

  Huippuluokan irtoraketti!

  49,-

  Muodostaa 80 m korkeudessa ison vihreän tähtiefektin!

  Naapurit Äimäksi!

  KUISMA

  Stalinin urut 100

  100 jupiterpatteri TUKES 2401/31/99

  Jättistalin efektinä vihellyksen lisäksi crackling rätinä! Suurin vihellyskonsertti mitä on Danny-shown jälkeen nähty.

  hinta 30 mk

  UOSUKAINEN

  Topin töpötin

  Pelar Konia TUKES5048/310/98

  Tulisuihku, joka sylkee karjalaista hekuman kuumaa tulta. Kaunis lystipuikko, jossa monta väriä ja rätinälopetus. Kesto 30 sek.

  hinta 10 mk.

  HAUTALA

  Perhonen

  6kpl/rasia

  Pyörii maassa ja lähtee n. 20m korkeuteen kieppuen ja pyörien vinhasti. Perässä kipinähäntä! Naisten suosikki! Testaamistamme paras!

  Katso hintaa 9,-

  HALONEN

  Punainen paroni

  Punainen Paroni TUKES 5048/310/98

  Suuri komeetta pyrstöineen kukkaisraketti. Punaisen pallokuvion sisällä hopeahilettä, halkaisiuja 70 m. Nousukorkeus 90 m.

  hinta 55 mk


  http://www.nettisanomat.com/1999/12/30/n9922etusivu.htm

  2000


  nyt se ainakin loppuu.
  jäähyväiset 2000:lle
  fantasia 2000
  jäähyväiset 2000:lle
  fantasia 2000
  nyt se ainakin loppuu.
  nyt se ainakin loppuu.
  fantasia 2000
  jäähyväiset 2000:lle
  nyt se ainakin loppuu.
  fantasia 2000

  2001
   

  Words & Music by
  George Harrison

  Something

  Something in the way she moves
  attracs me like no other lover.
  Something in the way she woos me,
  I don't wanna leave her now,

  you know I believe and how.

  Somewhere in her smile she knows
  that I don't need no other lover.
  Something in her style that shows me,
  I don't wanna leave her now,
  you know I believe and how.


  You are asking me will my love grow.
  I don't know, I dont know.
  You stick around now it may show.
  I don't know, I don't know.

  Tuuli käy heidän ylitseen.
  Pertti Manninen

  Something in the way she knows.
  And all I have to do is think of her.
  Something in the things she shows me,
  I don't want to leave her now,
  you know I believe and how.

  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
  Numero 125. Joka torstai.
  20.12.2001

  Matti ja hevonen.

  Vennu, Matti ja hevonen.

  Sorvolan talot.

  Lehmiä.

  Inkeri, Raili ja Anneli.

  Inkeri ja Helvi.

  Helvi.

  Paavo ja puut.

  Antti.

  Paavo, Antti ja hevonen.

  Mummu.

  Sorvola.
  Kaupunkilaispoika hiihtolomalla 1957 Sorvolan talossa. Lieto, Yliskulma. Kuvat: Pertti Manninen. Kuvatekstit alkuperäisestä negatiivikirjasta. Vain yksi filmirulla oli mukana.

  http://www.nettisanomat.com/2001/12/20/etusivu.htm


  2002

  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
  Vuoden limbo. 26.12.2002  Eilen:
  Jouluna 2002. Muistoja

  Tänään:
  Vuoden 2002 limbo ja nuolaisu


  Huomenna: Nuorten ääni
  Vuoden limbo.
   


  Tohtori Lasse Lehtinen: Aatosta jaloa ja alhaista mieltä.

  Aatosta jaloa ja alhaista mieltä -niminen Lasse Lehtisen väitöskirja on hyväksytty. Tohtorit Juhani Suomi ja Lasse Kangas teilasivat sen tutkimusmetodin. Kaikkien alojen erikoistaitaja pääministeri Paavo Lipponen haukkui teilaajat maanrakoon. Kaikkien aikojen ja alojen erikoistoimittaja Aarno Laitinen kolumnissaan Iltalehdessä yhtyi pääministeriin.

  Aarno Laitinen todisti tutkimusmetodin hyväksi ja päätti kirjoituksensa suunnilleen näin: Historia tulee osoittamaan presidentin vaalissa vuonna 1956 hävinneen K.A.Fagerholmin arvon, jos hän olisi ollut presidentti.

  Mahtoi olla hauskaa saadessaan edellämainitun lauseen lehteen vakavalla naamalla.

  Niin siitä metodista. Lehtitietojen mukaan tohtori Lasse Lehtinen on tarkastellut Suomen historiaa olettaen, että Kekkonen ei olisi ollut Suomen presidentti ja miten paljon asiat olisivatkaan olleet tällöin paremmin. Jokainen itse voi arvioida metodin tieteellistä pätevyyttä.

  Tohtorit Suomi ja Kangas kritisoivat juuri sitä, ettei perinteinen historian tutkimus tunne tällaista metodia. Heiltä jäi huomaamatta, että tohtori Lehtinen on juuri luonut uuden tutkimusmetodin. Tällainenhan ei synny sentään jokaiselta arkiston nyhjääjältä. Ja onhan hänellä siihen pääministerin vankkumaton tuki.

  26.12.2002 Pertti Manninen, nettisanomat.com.  Arvaa kuka?
  Lasse Lehtinen, Juhani Suomi, Lasse Kangas, K. A. Fagerholm, Urho Kaleva Kekkonen, Arrno Laitinen.

  http://www.nettisanomat.com/2002/12/26/vuodenlimbo.htm


  2003


  Kuva1: Anneli Jäätteenmäki.
  Kuva2. Syytekirjelmässä käytetään Jäätteenmäen toiminnasta sanaa "taivuttaa".
  Helsingin Sanomat. 24.12.2003.
  Syyttäjä:
  Jäätteenmäki tivasi tietoja

  Syytekirjelmän mukaan Jäätteenmäki pyysi salaista Irak-asiakirjaa toistuvasti.
  Manninen toimitti oppositiojohtajalle vaalien alla tietoja 40 asiakirjasta.
  OppositiojohtajaAnneli jäätteenmäki (kesk) pyysi presidentin avustajalta Martti Manniselta viime talvena toistuvasti salaista Irak-asiakirjaa, josta Irak-vuodon tutkiminen sai alkunsa.

  Näin asian näkee valtionsyyttäjä Martti Kuusimäki Irak-vuotoa koskevassa syytekirjelmässä, jonka Helsingin käräjäoikeus päätti tiistaina julkistaa.

  Kyse on asiakirjasta, joka koski edellisen pääministerin Pavo Lipposen (sd) ja Yhdysvaltain presidentin George W. Bushin keskusteluja Irakin-kysymyksestä.

  Helsingin Sanomat. 24.12.2003.

  Torstaina joulupäivänä 25.12.2003.
  Helsingin Sanomat kiukutteli tasavallan presidentin juhlahaastaattelussa!

  Toimittajan johtopäätös presidentin Nato-empivyydestä, jonka toivottavasti ymmärsi olla sanomatta haastattelutilanteessa, oli seuraava:"Selvää tekstiä: olli kiviset ja paavolipposet saavat siis vapaasti keskustella, mutta sotilasliittoon ei taideta mennä ainakaan vielä ensi vuonna."Helsingin Sanomat. Arto Astikainen. Keskiviikkona 24.12.2003.

  Presidentti Tarja Halonen täyttää tänään 60 vuotta.
  Kuva: "Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa". Tarja Halonen oikaisee heti, kun haastattelija siteeraa uutta perustuslakia huolimattomasti.
  Halonen: Nato -jäsenyydestä tekee ehdotuksen presidentti.

  "Minulla ei ole sellaista uuta tietoa, joka aiheuttaisi ehdotuksen tarpeen"

  Presidentti Tarja Halonen katsoo, että ehdotuksen tekeminen Suomen liittymisestä sotilasliitto Natoon kuuluu tasavallan presidentille. Jos jäsenhakemusta ryhtyy panemaan vireille joku muu, lähinnä hallitus, sen "ainakin pitäisi varustautua tietämään presidentin kanta".

  Syy tähän marssijärjestykseen on yksinkertainen. "Presidentti perustuslain mukaisesti johtaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa", Halonen sanoo Helsingin Sanomien haastattelussa.

  "Minulla ei ole mitään sellaista uutta tietoa Suomen turvallisuuspoliittisesta tilanteesta, joka aiheuttaisi minulle sellaisen ehdotuksen tekemisen tarpeen", presidentti sanoo Nato-jäsenyydestä. Turvallisuuspolitiikassa voi päätelmiä tehdä vasta sitten, kun EU on saanut uuden perustuslaillisen sopimuksen ja lähtenyt sitä toteuttamaan. KOTIMAA A 7.
  Helsingin Sanomat. Arto Astikainen. 24.12.2003.


  http://www.nettisanomat.com/2003/12/25/halonenhaastattelu.htm

  2004

  edellinen numero

  nettisanomat.fi - perjantaina 31.12.2004 - etusivu - nro 303

  seuraava numero

  Sunnuntaina 26. joulukuuta 2004, tapaninpäivänä, kello 08.55 Suomen aikaa avasin television, joka oli jäänyt edellisenä iltana Ruotsin kanavalle. Ruudussa oli tekstiuutisia, joista kävi ilmi, että valtava hyökyaalto on iskenyt Intian valtameren rannikoille. Käänsin ohjelman BBC.News-kanavalle ja siellä oli jo kuvia ja selostusta tapahtuneesta. Suomessa asuva tyttäreni soitti muutamaa minuuttia myöhemmin ja kertoi, että poikani on soittanut hänelle Thaimaasta. Poikani ja hänen vaimonsa voivat hyvin, he ovat olleet tapahtuman aikaa sisämaassa. Lisäksi tyttäreni kertoi, että puhelusta kävi ilmi rannoilla olevan paljon ruumiita pitkin ja poikin. Samassa BBC News lähettää kuvia Phuketista ja lopetamme puhelun ja ryhdymme katsomaan tahoillamme suoraa raporttia paikasta, jossa siis poikani majailee. Pertti Manninen. Tuuli käy heidän ylitseen. Kuva: Pertti Manninen. Sarja.


  2005

  Nettisanomat lauantaina 31.12.2005

  Elokuvalipulla kohtuuton hinta.
  Torstaina 10.03.2005.

  Vanhustenhoitoa Helsingissä vuonna 2005. Kertomus.

  Jouluviikon maanantaina äitini soittaa minulle ja kertoo huolestuneena, että nyt Helsingin kaupungin kotihoito vaatii uutta hoitosopimusta, jossa ei enää määritellä mitenkään siistimisen tapaa, yksi (tai kaksi tuntia, äitini tulkinnan mukaan) joka toinen viikko.

  Nyt ei enää “siivottaisi” (kotihoidon käyttämän nimityksen mukaan “siistittäisi”) niin sanotusti nurkasta nurkkaan vaan pidettäisiin avoinna pelkkiä kulkuväyliä. Häntä on jo useasti vaadittu kirjoittamaan nimensä paperiin tämän hyväksymiseksi, mutta hän on kieltäytynyt.

  Paikalle on kutsuttu myös kotihoitajien esimies eli esinainen ja äitini lykkää puhelimen hänelle. Kerron, että haluan lukea paperin ja kerron tulevani jouluna käymään Helsingissä. Paperi on kuulemma ollut äitini luona joulukuun alusta lähtien ja asialla olisi jonkinlainen kiire. Kerron, että vasta nyt minä kuulen asiasta ja äitini on niin vanha (parin kuukauden päästä 90) että on kohtuullista, että omainen voi lukea kaikki paperit, joihin hänen nimeään vaaditaan.

  Äidilläni on ollut jo lähes vuoden jatkuva nuha ja yskä ja tehtyäni jälleen kerran käydessäni kunnollisen makuuhuoneen siivouksen ja nähtyäni sen likapesän, joka nukkuvan pään alla lattialla oli, ajattelimme yhdessä, että tärkeintä olisi makuuhuoneen siistiminen useammin.. Ehdotamme, että niukka siistimisaika voitaisiin käyttää niin, että joka viikko siistittäisiin sängynalunen eli makuuhuone (15 minuuttia) ja joka toinen viikko sängynalunen ja keittiö, eteinen ja olohuone (45 minuuttia). Vessa on siistitty useamminkin, aina tarpeen mukaan.

  Helsingin kaupunki on kuulemma lopettanut kaikilta tämänkin tasoisen siistimisen ja vain jo sen piirissä aikaisemmin olleet asiakkaat ovat sitä hiukan saaneet. Pitäisi kuulemma ottaa yksityinen siivousfirma hoitamaan asiaa. Niiden taksat ovat esim. 25 euroa tunnilta ja niistä saa 60 prosentin verovähennyksen takakäteen. Jonkunlaiset palvelusetelit, jos niitä jo on, eivät tule kysymykseen, koska äitini kotihoidon tarve on tuntimäärältään jo niin suuri. Asiaa selostanut hoitaja ei kuitenkaan pystynyt selittämään kuinka suuri verovähennyshyöty on sellaisella henkilöllä, joka ei maksa veroja kovin paljoa.

  Lisäksi hän kertoi, että kannattaisi tehdä allergiatesti, josko nuha ja yskä johtuu juuri pölystä. Äitini suostui verikokeeseen heti kun se on mahdollista, ilmeisesti vuoden vaihteen jälkeen. Asiaa ei ole nyt siis vielä ratkaistu ja vanha maaliskuussa 2005 tehty hoitosopimus odottaa siis uusimistaan.

  Vastaanhangoittelunsa ansiosta hänelle luvattiin kirjata yksityiskohtaisesti “siistimistoimenpiteet”, joihin oli jopa lisätty “sängyn siirtäminen” puhdistuksen ajaksi. Lisäksi hänen väitettiin käsittäneen väärin, mitään ei ollut tarkoituskaan muuttaa.

  Lyhyt selostus sängyn alla päänkohdalla olleesta liasta: lattialla oli erilaisia roskia, leivänkappaleita, erilaisia lääkepillereitä, valkoinen töhnä oli ilmeisesti piimää, joka lopulta hiukan liottuaan irtosi luutulla kovasti hangatessa. Sitä vastoin se musta lika, joka oli kertynyt lattialle sairaalasängyn pyörien ympärille ei irronnut kuin kynnellä raaputtaen.

  Lopuksi selostus nimen vaatimisesta toiseen paperiin: 89-vuotiasta vanhusta on vaadittu allekirjoittaman nimensä paperiin, jossa hän luopui kaikista vaatimuksistaan Helsingin kaupunkia vastaan. Kysymyksessä on asunnon avaimen katoaminen, avaimen, joka on ollut kotihoidon vastuulla. Asiaa on tutkittu, mutta “syyllistä” ei ole saatu selville. Vanhukselle on korvattu uuden avaimen teettämisen hinta. Tätä uutta avainta tarvitsi siis Helsingin kaupungin kotihoito. Kyllä avaimen katoamistapauksessa täytyisi vaihtaa koko lukko ja teettää tarpeellinen määrä uusia avaimia kaupungin laskuun. Nyt siis nimenomaan vaadittiin nimi paperiin, jossa vanhus luopui kaikista vaatimuksistaan!

  Tämä kirjoitus on osoitettu niille ihmisille, jotka hyväksyvät tämän menon jatkumisen ja pahenemisen. Päättäjät päättävät, kansalaiset heidät valitsee ja kaikki revitään työntekijöiden nahoista, jotka joutuvat sopeutumaan heille määrättyihin resursseihin.

  Äitini hoitokirjan vierestä löysin lehdestä leikatun artikkelin, jonka julkaisen myöhemmin. Ote vanhustenhuollon arkipäivästä kirvonnut. Elli Aaltonen ja Anja Lehtonen. Vieraskynä. Helsingin Sanomat maanantaina 27.12.2004. Tulossa!

  Joulukäyntiä muistellen muutamaa päivää myöhemmin, uudenvuoden aattona, lauantaina 31. joulukuuta 2005 Pertti Manninen.

  PS. Iloisemmat muistelot ja kuvat tulossa!

  Lue myös!

  Sairaalassa Helsingissä 1. Torstaina 14.03.2002.

  Sairaalassa Helsingissä 2. Torstaina 30.05.2002.
  Politiikka. Lasillinen piimää otettiin pois vanhukselta neljän prosentin säästötavoitteen saavuttamiseksi.

  Tulossa!

  "Viimeinen talousarvio". Seppo Konttinen. Yle. Radio peili tänään uudenvuoden aattona lauantaina 31.12.2005. Yleistä selostusta, mikä tähän johti. Syylliset paljastetaan! Tulossa!

     3 vrk:n sääennuste

  Vaikea kuva  John Lennon Double Fantasy Yoko Ono.

  http://www.nettisanomat.com/2005/12/31/etusivu.htm

  2006

  Kuva. "Viimeinen sävel".
  Sävelradio lopetti toimintansa ainakin nykyisellä taajuudellaan eilen keskiviikkona 2006-12-20. Viimeinen kuva MTV3:n Seitsemän uutisista tästä aiheesta klo 19.13. Välähdys alkoi tekstein "Suosittu Sävelradio vaikeni". Pertti Manninen.
  Kuva. Lopettamisen historiaa ja liikenneministeri Susannna Huovisen sekavia ensiperusteluja. Lue! Uutinen KHO:n päätöksestä. Lue!

  http://www.nettisanomat.com/2006/12/21/etusivu2osa.htm#viimeinen

  2007

  Vuoden kulttuuriteko 2007. Suomen Tietojenkäsittelymuseoyhdistyksen sihteerin Lasse Nirhamon valinta.

  Kuvateksti: "Tietojenkäsittelymuseoyhdistys muutti kokoelmansa alkukesällä 2007 puolustusvoimien vanhaan luolastoon Kanavuoreen. Yhdistyksen maailmanlaajuisestikin ainutlaatuisen kokoelman pelastuminen varmistui, kun yhdistyksen tukijoiksi sitoutuivat joulukuussa Jyväskylän kaupunki, maalaiskunta, yliopisto, ammattikorkeakoulu, Jyväskylän Kauppalaisseura ja IBM. Yhdistyksen sihteerin, pian puheenjohtajaksi siirtyvän Lasse Nirhamon takana saksalainen Zuse 23-tietokone vuodelta 1962. Koneella on muun muassa tehty Helsingin metron rakentamiseen liittyviä laskelmia. Kuva: Janne Nousiainen”.
  Keskisuomalainen maanantaina 2007-12-31. Kulttuuri. Vuoden kulttuuriteko 2007. Mikä kosketti?

  Pieni muistelo: 70-80- luvulla ollessani Opetusministeriön Tieteellisten kirjastojen atk-yksikön (TKAY:n) suunnittelijana Jyväskylän yliopiston silloinen atk-päällikkö, muistaakseni nimeltään Saari, vei meiltä yhden käytöstä poistetun Incoterm-merkkisen pientietokoneen tänne museoon. Incoterm-koneilla alkoi tieteellisten kirjastojen automatisointi Suomessa. Kuva ja teksti kahvilassa maanantaina 2007-12-31 klo 14.45. Pertti Manninen.

  http://www.nettisanomat.com/2007/12/31/etusivu.htm#
  vuodenkulttuuriteko

  Uuden vuoden (2009) aattona. Kuvia.  Orava klo 11:28.

  "POSDRAVLJAEM SNOVIM GODOM!" klo 18:27. Peurunka klo 18:27.
  Liittokansleri Angela Merkelin uudenvuoden puhe sattumalta DW-kanavalta englanninkielisin tekstein klo 20:20.

  "Israelis and palestinians in two states."

  "Whatever help the German goverment can provide towards this end, it will."

  "Much what was important in 2008 will remain important in 2009."

  Kuvat: Pertti Manninen. Keski-Suomi. Laukaa. Keskusta ja Peurunka. Keskiviikko 2008-12-31. Laajenna tai isonna!

  http://www.nettisanomat.com/2008/12/31/etusivu.html

  2008

  Keskiviikko 2008-12-31 klo 18:05.
  Pääkirjoitus-blogi. Laukaa Peurunka kahvio.

  Ulkoministeri Alexander Stubb ei osallistunut EU:n ulkoministerikokoukseen jossa käsiteltiin Gazan hätää ja Israelin hyökkäystä.

  Mikäli Stubb oli vain lomalla, eikä läheisen ihmisen kuolinvuoteella, tätä ei voi hyväksyä varsinkaan kun Stubb ja pääministeri Matti Vanhanen ovat intoilleet siinä että Suomen tulisi olla päättämässä ytimessä kaikissa pöydissä. Presidentti Martti Ahtisaaren matkimista, perusteluinaan hänen Suomen Natoon ja siis ydinasevaltioksi liittyminen Naton puolustusstrategian mukaisesti.

  Stubb ja Vanhanen vaikenevat tästä ydinaseisiin mukaan joutumisesta, halutaan mieluummin olla mukana tavallisissa Nato-operaatiossa, esim. merirosvoja Somalian vesillä jahtaamassa.

  Kuinka professori Keijo Korhonen onkaan oikeassa, kun hän on lausunut toivomuksen että Suomi nauttisi olemassaolostaan täällä pohjoisessa eikä osallistuisi ehdon tahdoin kaikkiin konflikteihin. Kirjoitukset Herran kukkarossa ja Toivomuksia joulupukille. Linkki.

  Ellei tätä poissaoloa nyt sitten lasketa uudeksi avaukseksi, että lähetetään ulkoministeriön virkamies asialle ja toivotaan että muut ratkaisisivat kiperät kysymykset.

  Vai onko niin että Stubb sai trauman kun Venäjä lyttäsi ulkoministerin haaveet ETYJ:n kokouksen päätöslauselmasta ja muutenkaan Venäjä ei ollut kovin innostunut Stubbin moitteista isolle naapurivaltiolle.

  Nyt on 15 minuuttia linkin lähtöön. Lehdet näyttävät jäävän lukematta, pakkaan tavarani ja lähden miettimään mitä illalla tekisi.

  Pertti Manninen pääkirjoitus-blogi keskiviikkona 2008.12-31 klo 18:16. Peurunka. Kahvila.

  Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!


  Hetkeä aikaisemmin:

  "Ensin tähän Keijo Korhosen toteamukseen Ahtisaaren rauhanpalkinnosta, että se oli sodan palkinto."

  Uuden vuoden aatto 2008-12-31 klo 17:35
  Peurungan uimalan kahviossa, kauempana aulan pöydistä, jotka ovat valloittaneet venäläiset hotellivieraat. Kaikki kyllä hyvin mahtuvat ja tässä liukuoven vieressä tuulahdus käy kun ihmisiä kulkee molempiin suuntiin, tietenkin myös suomalaisia hotelli- ja uimala-asiakkaita ym. kuntoilijoita.

  Pitkä esipuhe mutta nyt on aikaa kahvin juotuanikin 50 minuuttia linkin lähtöön.

  Otin tämän Asuksen esille sen takia että sattumalta huomasin Microsoftin sivuilta, johon myös Helsingin Sanomat on näkyvälle paikalle varannut tilan ohjatakseen kävijöitä sivuilleen. Uusista HS:n sivuista kirjoitan myöhemmin nyt tai sitten myöhemmin.

  Ensin tähän Keijo Korhosen toteamukseen Ahtisaaren rauhanpalkinnosta, että se oli sodan palkinto.

  Korhonen, Arizonan yliopiston professori, syvällinen USA:n tuntija, kirjoittaa Ahtisaaren puolueellisuudesta ”rauhan” ratkaisuissaan. Ahtisaari vihaa serbejä ja venäläisiä.

  Nato kysymykseen johon Ahtisaari innokkaasti Suomea ajaa. Korhonen tyrmää Ahtisaaren perustelut: suomettumispuheiden loppuminen. Päinvastoin, se on johtanut suomettumispuheiden lisääntymiseen maailmalla.

  Ahtisaaren toiminta on Korhosen mukaan Suomelle vahingoksi, ja Yhdysvallatkaan ei suuremmin arvosta tällaista liehittelijää. Lue Nettisanomien kirjoitus Ahtisaaresta USA:n juoksupoikana. Linkki. USA:ssa palkinto kuitattiin vähin äänin ja monet sikäläiset asiantuntijat pitivät sitä fiaskona.

  Palkinnon antajatkaan eivät saa ymmärrystä osakseen: ”Kaikkihan sen tietävät mitä siitä seuraa kun jakajana on parlamentaarinen toimikunta”, jotenkin näin lähes sanatarkasti.

  Sattumalta tämäkin siis tuli silmiini sähköpostia avatessani hotmailia Microsoftin sivuilta, samalla tavalla kuin Keijo Korhosen aikaisempi kirjoitus Ilkasta Toivomuksia joulupukille, joka on myös tässä ohessa. Linkki.

  Nettisanomat julkaisi heti palkinnon saamisjulkistukseen jälkeen Ahtisaaren Nato intoilun kahdesta lehdestä. Kuvat.

  Lopetan nyt tähän kun näen ja kuulen tässä ympärilläni poikkeuksellista kieltä: venäjää poikkeuksellisen paljon, ja siis näen valkoisia kylpytakkisia hotellivieraita koko ajan.

  Varaan loppuajan pääkirjoitukseen ja lehtisaliin. Pääkirjoituksessa ihmettelen sitä, että Suomen ulkoministeri ei mennyt EU:n ulkoministerien epäviralliseen kokoukseen jossa käsiteltiin Israelin hyökkäystä ja Gazan asukkaiden tappamista, tietenkin myös Hamasin raketti-iskuja.

  Epäsuhta on kuitenkin hirvittävä ja tietenkin pitäisi puuttua syihin, syihin ja syihin.

  Stubb oli lähettänyt paikalle virkamiehen ulkoministeriöstä. Onko tämä samaa ministerien lomanvieton sarjaa kuin pääministeri Matti Vanhasen Tsunami-juttu jossa hän ei voinut keskeyttää lomaansa ja Suomi sähläsi pahan kerran kun lähetti tyhjän lentokoneen suomalaisia noutamaan eikä valmiina ollutta pelastusyksikköä Vantaalta, lentoasemalta (muutaman tunnin valmius). Linkki.

  Pertti Manninen Nettisanomat. pääkirjoitus keskiviikkona 2008-12-31 klo 18:02 lopettaessa.

  Lue myös!

  Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut: Martti Ahtisaari haluaa yhä ydinaseita Suomeen.
  "Ydinaseintoilija rauhanpalkinnon saajana on suunnilleen yhtä absurdi kuin kansojenmurhaaja Henry Kissinger, jolle rauhanpalkinto aikoinaan myönnettiin..." Lue!

  http://www.nettisanomat.com/2008/12/31/etusivu.html

  2009

  Raketti kuuhun.
  Tuntia ennen vuosikymmenen vaihtumista kuu mollotti pimeällä pilvettömällä taivaalla toisessa suunnassa. Muutama raketti lensi toiseen suuntaan. Kun ne oli ammuttu pojat haaaveilivat hienosta kuvasta, jossa näkyisi kuu ja raketti yht'aikaa. Mitään muuta ei ollut tehtävissä kuin napata kuva kuusta ja tehdä tunnelma myöhemmin sellaiseksi, jollaisena sen koimme aika kireässä pakkasessa uimalasit päässä raketteja ampuessamme. Raketti-kuva torstaina, Uuden vuoden aattona 2009-12-31 klo 23:02 ja kuu-kuva klo 23:10. Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Pertti Manninen.

  http://www.nettisanomat.com/2009/12/31/etusivu.htm


  2010

  Smile - Hymy.
  Uutta vuotta 2011 odotellessani kylpylästa palattuani satuin surffaamaan Ruotsin SVT2-kanavalle ja siellä oli tuttu elokuva menossa. Joskus luen etukäteen ohjelmista, mutta tänään se oli jäänyt. Kuva oli aika lopussa, ei siellä enää ollut kuin se ravintolan loppuhuipennuslaulu ja sitten pakomatka irtolaispoliiseilta karkuun. Mobikameralla hätäisesti kuvat talteen. Siellähän se oli Smile-sävel aivan lopussa ja kehotus "Hymyile".

  Jo kymmenen tai pikemminkin yksitoista vuotta sitten lehden ensimmäisenä vuonna tein kertomuksen kaikkine väliteksteineen tästä Charlie Chaplinin elokuvasta Modern Times - Nykyaika. Elämäntilanteeni näyttäessä paremmalta tein sitten pari vuotta myöhemmin suomennoksen lauluun Smile, jossa suomalaisena iskusanana on "Ain". Kuvat SVT2:n lähetyksestä uudenvuoden aattona perjantaina 2010-12-31 klo 18:45 ja 18:46. Pertti Manninen. Linkit:

  http://www.nettisanomat.com/1999/11/25/n9917chaplininnykyaika.htm
  http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm

  http://www.nettisanomat.com/2010/12/31/etusivu.htm

  2011  "Vuoden viimeisenä päivänä järvi oli jäätynyt ja joutsenet olivat siirtyneet sulaan Kantolansalmelle".

  Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. . Lauantai 2011-12-31 klo 12:31. Neljä astetta pakkasta. Mobikuva vauhdissa: Pertti Manninen. 

   

  http://www.nettisanomat.com/2011/12/31/etusivu.htm

     Etsi Nettisanomista!  (Alkuajan vuodet 1999- 2002
  täätlä!
  )

  Nettisanomat - Kaiken keskellä aina läsnä -
  Maailman luetuin suomalainen Nettisanomat
  -
  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta
  1999 -
  Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen -
  Yhteys: nettisanomat @hotmail.com

  Hae Nettisanomista! -
  Linkki jokaisen numeron etusivulle!  Ilmoita ilmaiseksi sivu!

  101 ilmoitusta!
  2011

  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 Kävijätilasto 101 ilmoitusta

  Ilmoita ilmaiseksi!

  Maanantai, Tapaninpäivä 2011-12-26 - N:o 1294 - Edellinen - Seuraava  - Linkki jokaiseen! - Hae! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi
  Joulukuu 1999-2010  18.  
  26.12.2004 Tsunami  -
  1999
  Joulusanomat - 2011 Joulukiireet - Joulukadulla - Toivelahja 
   Lumetonta valaisevat - The Jazzman  "Aatonaattona".
  Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Vihtavuori. Perjantai 2011-12-23 klo 11:29. Pari astetta plussan puolella. Lunta pellolla juuri sen verran, että maiseman voi aistia valkoisena, jos tahtoo. Puiden valkoisuus on valkoista jäähyhmää. Mobikuva: Pertti Manninen.  "Joulukiireet".
  Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Pelloskuja. Torstai 2011-12-22 klo 11:45. Pari astetta plussan puolella vuoden pimeimpänä päivänä. Mobikuva: Pertti Manninen.  TOP 10
  nettisanomat.com
  39 241
  viikkosanomat.fi
  24 622
  sanomatori.fi
  10 723
  12.fi
  8 227
  sanomanetti.fi
  8 167
  hs24.fi
  2 788
  vuosisanomat.fi
  2 019
  sanomapark.fi
  1 521
  n24.fi
  1 002
  hs2.fi
  992

  Kuukausikävijät.

  Tilasto
  Linkit

  "Joulukadulla".


  "Joulukadulla".
  Keski-Suomi. Jyväskylä. Kauppakatu. Keskiviikko 2011-12-21 klo 17:00. Pari astetta plussan puolella. Mobikuva: Pertti Manninen.

  "Lumetonta valaisevat".


  "Lumetonta valaisevat".
   
  Keski-Suomi. Jyväskylä. Sepänkatu. Jyväskylän ammattiopiston kuuset. Perjantai 2011-12-16 klo 17:22. Pertti Manninen.
  Tiistai 2011-12-20.
  Viikkosanomat-blogi

  Puolituomio. Lööpit kirkuvat. Järvilehto.
  Joulukuu 15, 2011 Lue!

  Lainaus US:n keskustelusta:
  Mitä yhteistä on kyseisillä Eurostoliittoa ajavilla henkilöillä?
  Sirkka Hämäläinen (1994) Jyrki Katainen, (2009, 2010) Sixten Korkman (2006) Erkki Liikanen (2005) Paavo Lipponen, (2000, 2001, 2003, 2004) Sauli Niinistö (1997) Teija Tiilikainen (2002, 2005, 2007) Matti Vanhanen (2009) Pentti Vartia (1999) Janne Virkkunen (1998, 2001) Matti Apunen (2011). Vastaus: Bilderberg
  Joulukuu 18, 2011 Lue!

  DNA:n ulkomaanpuhelu-maksu 23-kertainen verrattuna normaalisti käyttämääni kesällä 2011.
  Joulukuu 20, 2011 Lue!
  TOP 10
  nettisanomat.com
  39 241
  viikkosanomat.fi
  24 622
  sanomatori.fi
  10 723
  12.fi
  8 227
  sanomanetti.fi
  8 167
  hs24.fi
  2 788
  vuosisanomat.fi
  2 019
  sanomapark.fi
  1 521
  n24.fi
  1 002
  hs2.fi
  992

  Kuukausikävijät.
  Tilasto
  Linkit

  DNA:n ulkomaanpuhelu-maksu 23-kertainen
  verrattuna normaalisti käyttämääni kesällä 2011.

  Laskujeni mukaan asian selvittämisessä lähetettiin puolin ja toisin yhteensä 49 meiliä, siis yhtä vaille puolta sataa. Selostus asiasta selviää näissä meileissä, jotka olen julkaissut Nettisanomissa viikko sitten.
  http://www.nettisanomat.com/2011/12/14/etusivu.htm

  Laskutusjupakka päättyi käyttäjän kannalta onnistuneesti, jos ei laske siihen käytettyä aikaa minkään arvoiseksi. Tässä ei nyt enää siitä, mutta hinnoittelun faktat on kuitenkin syytä kertoa.

  Heinäkuun laskussa (puhelut kesäkuussa) oli kahdenlaisia ulkomaanpuheluhintoja:
  Normaalisti käyttämäni suunta (99533), jonka minuuttiveloitus Thaimaahan on 6 centtiä.

  DNA:n laskussa (määrä/yksikkö. veroton, alv, yhteensä)
  Muut ulkomaanpuhelut, matkapuhelumaksu 6,35 MIN 0,36 0,08 0,44 (0,057/MIN)
  Muut ulkomaanpuhelut, ulkomaanpuhelumaksu 5,00 SYK 0,34 0,07 0,41 (0,068/MIN)

  JA
  Nokia-puhelimen ominaisuudesta johtuvat kalliimmat hinnat, joihin tuli DNA:n määrittelemä suuntanumero, jonka minuuttiveloitus selviää seuraavasta laskelmasta:

  DNA:n laskussa (määrä/yksikkö. veroton, alv, yhteensä)
  DNA:n ulkomaanpuhelut, matkapuhelumaksu 28,25 MIN 1,60 0,37 1,97 (0,057/MIN veroton)
  DNA:n ulkomaanpuhelut, ulkomaanpuhelumaksu 28,25 MIN 39,00 8,98 47,98 (1,381/MIN veroton)

  Elokuun laskussa

  (puhelut heinäkuussa) oli kahdenlaisia ulkomaanpuheluhintoja:
  Normaalisti käyttämäni suunta (99533), jonka minuuttiveloitus Thaimaahan on 6 centtiä.

  DNA:n laskussa (määrä/yksikkö. veroton, alv, yhteensä)
  Muut ulkomaanpuhelut, matkapuhelumaksu 3,17 MIN 0,18 0,04 0,22 (0,057/MIN veroton)
  Muut ulkomaanpuhelut, ulkomaanpuhelumaksu 2,00 SYK 0,13 0,04 0,17 (0,041/MIN veroton)

  JA
  Nokia-puhelimen ominaisuudesta johtuvat kalliimmat hinnat, joihin tuli DNA:n määrittelemä suuntanumero, jonka minuuttiveloitus selviää seuraavasta laskelmasta:

  DNA:n laskussa (määrä/yksikkö. veroton, alv, yhteensä)
  DNA:n ulkomaanpuhelut, matkapuhelumaksu 25,27 MIN 1,43 0,33 1,76 (0,057/MIN veroton)
  DNA:n ulkomaanpuhelut, ulkomaanpuhelumaksu 25,27 MIN 34,89 8,02 42,91 (1,381/MIN veroton)

  PÄÄTELMÄ

  Matkapuhelumaksu on samansuuruinen soittipa halvemmalla tai kalliimmalla suuntanumerolla. Ero syntyy ”ulkomaanpuhelumaksussa”. Halvemmalla maksuperusteena on sykäykset, jotka itse asiassa, ainakin näissä laskuissa, on halvempikin kuin kerrottu 6 centtiä/MIN.

  Laskelmassa vertaillaan kuitenkin tätä 6 centin minuuttihintaa DNA:n omaan minuuttihintaan, joka näissä esimerkeissä kummassakin oli 1,381 euroa.

  138,1 centtiä jaettuna 6,0 centillä antaa osamääräksi luvun 23,02.
  Toisin sanoen DNA: ulkomaanpuheluhinnoittelu on ollut 23-kertainen verrattuna käyttämäni halvemman operaattorin hintaan (99533-).

  Kiistasta.

  Itse kiistassa oli sitten kysymys arvonlisäverollisista hinnoista, noin 90 eurosta. Edellä mainitut laskurivit ovat kuvina alussa mainitulla sivulla, jossa on myös keskustelu, joka käytiin foorumissa nimeltään www.matkapuhelinfoorumi.fi .

  DNA-kauppa, joka oli puhelimen myynyt, ei vastannut mitään kahteen meiliin, vaan DNA-operaattori lopulta pitkän kirjeenvaihdon jälkeen hyvitti kiistellyn summan, tällä kertaa.

  Asian selvittämisessä oli suurena apuna myös kuluttajaneuvoja, johon ensin otin yhteyttä, jonka jälkeen kysyin lisää neuvoja ja ohjeita moneen kertaan, kun asia ei näyttänyt selviävän.

  Tämä asia on nyt lopussaan päivämäärällä
  Tiistai 2011-12-20 klo 14:31
  Pertti Manninen

  Viikkosanomat-blogi ja Nettisanomat ym.

  Lue myös! http://www.nettisanomat.com/2011/12/14/etusivu.htm

  Arkisto 1999

  < paluu
  kuva-galleriaan!
  Moto Guzzi, tyttö ja puhelin Jyväskylän kesässä 1999
  Kuvat ja tarinat kertoo kulkija, joka sattui paikalle ihastelemaan.
    Pertti Manninen
   
             
  Kuvien henkilöt ovat sattumalta mukana kuvassa.
  Pertti Manninen 18.08.99
       

  Moto Guzzi, tyttö ja puhelin Jyväskylän kesässä 1999. Kuvat Pertti Manninen.
  http://www.nettisanomat.com/galleria/uudet/1999/motoguzzikuvat/motoguzzi.htm

  Arkisto 1999

  Sonera ja Radiolinja:

  "Lasten ja nuorten puhelinlaskut eivät ole meidän päänsärkymme".  Puhelinoperaattorit ovat ottaneet kyynisen asenteen alaikäisten suuriin puhelinlaskuihin. Koko juttu on perheen sisäinen asia. Neuvokaa ja sopikaa puhelinkäyttäytymisestä.

  Kuinka monta murhetta perheissä täytyy vielä kokea ennen kuin operaattorit tajuavat oman vastuunsa? Soneran Easy-sopimus on oikeansuuntainen, mutta törkeä, koska puhelumaksut ovat älyttömän suuret.

  Vähin äänin on unohdettu alkuaikojen NMT-verkossa toimivan Ringo-puhelimen mahdollisuus, jossa normaalihintaisten puhelujen markkamäärä voitiin etukäteen rajoittaa 100 tai 200 markkaan kuukaudessa.

  Tätä mahdollisuutta vieläkin käytetään, mutta uusia NMT-liittymiä ei enää avata ja NMT:kin toimii enää vain vuoden 2000 loppuun. Surkuhupaiselta kuulostaa, että atk- järjestelmä ei enää toimikaan GSM-verkossa, joten tätä mahdollisuutta ei voi ottaa GSM-verkkoon. Vaikka se lähes sellaisenaan on otettu käyttöön Easy-liittymässä, jossa puheluaika maksetaan etukäteen ja silti rahastetaan ilkeästi.

  Kuluttajajärjestöjen olisi ryhdyttävä painostamaan Soneraa ja Radiolinjaa, jotta Ringo-tyyppinen yksinkertainen järjestely tulisi mahdolliseksi.

  Kai tässä markkinataloudessa ja voitontavoittelussa täytyy olla jokin raja perheiden suojaamiseksi ikäviltä lähes perikatoon vieviltä puhelinlaskuilta.

  Otsikon lainaus on näiden bisnesmiesten asenteen ilmaus:

  "Lasten ja nuorten puhelinlaskut eivät ole meidän päänsärkymme."

  nettisanomat.com keskiviikkona lokakuun 27. päivänä 1999 pm

  Kuvat sarjasta

  Moto Guzzi ja tyttö Jyväskylän
  kesässä 1999
  Jutut ja artikkelit kirjroitti ja kuvat kuvasi Pertti Manninen kesällä ja syksyllä 1999 Jyväskylässä ja Helsingissä.

  http://www.nettisanomat.com/1999/10/28/n9913puhelin.htm

  Arkisto 1999

  "The Jazzman"


  "The Jazzman".
  Musiikkikauppa Musikantti Jyväskylässä on koristanut näyteikkunansa todella jouluisasti. Tässä pieni yksityiskohta saksofonia soittavasta joulupukista Hyvää Joulua- laulukirjan nuotteja sovitellen, ehkä.
  Keski-Suomi. Jyväskylä. Väinönkatu Harjun kupeessa. Perjantai 2011-12-16 klo 17:19. Pertti Manninen.  NETTIRUUTU - ASIAKASPÄÄTE

  Tehokkaasti toimiva aktiivinen ja palveleva mainos- ja infokanava
  yleisökäytössä.

  nettiruutu.fi


  TOP 12

  nettisanomat.com
  39 241
  viikkosanomat.fi
  24 622
  sanomatori.fi
  10 723
  12.fi
  8 227
  sanomanetti.fi
  8 167
  hs24.fi
  2 788
  vuosisanomat.fi
  2 019
  sanomapark.fi
  1 521
  n24.fi
  1 002
  hs2.fi
  992
  infoinfo.fi
  762
  shit.fi
  743

  Kuukausikävijät.

  Tarkemmin:
  Tilasto
  Linkit


  2011

  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 Kävijätilasto 101 ilmoitusta

  Ilmoita ilmaiseksi!

  Lauantai 2011-12-17 - N:o 1287 - Edellinen - Seuraava
  Linkki jokaiseen!
  - Hae!
  - Yhteys- Viikkosanomat-blogi
  Arkisto1999- 2010: Joulukuu 3. & 6. & 2005 & 11.
  HS-Gallup humpuukia. Lue! "Röyhkeytenne saavuttaa jo absurdit mittasuhteet." 42. meili Nokia - DNA - Käyttäjä. Ulkomaanpuhelulasku. Lue!
  EXTRA! SDP:n presidenttiehdokas Paavo Lipponen Heinolan Työväenyhdistyksen 120-vuotisjuhlassa 17.12.2011. Juhlapuhe. Lue!

  Presidentinvaalin 1. kierros.
  YLEN GALLUP (Joulukuu 2011). Tällainen tulos ei olisi edes teoreettisesti mahdollinen, ainakaan Suomessa!

  "Ylen mahdoton tulos".

  Kuva Ylen areenasta torstaina 2011-12-15 klo 20:59. "Lähde: Taloustutkimus/ YLE uutiset. Virhemahdollisuus +- 2,5 %-yksikköä". Taloustutkimuksen koko nimi on Taloustutkimus Oy.

  Sauli Niinistö 40, Paavo Väyrynen 9, Timo Soini 7, Pekka Haavisto 6, Paavo Lipponen 5, Paavo Arhinmäki 3, Eva Biaudet 5, Sari Essayah 2.

   "Ylen mahdoton tulos".

  Presidentinvaalin 1. kierros. 
  YLEN GALLUPPIIN (Joulukuu 2011) tehty korjattu tulos voisi olla jo käytännössäkin mahdollinen.
  "Ylen mahdollinen tulos".

  Luvut suhteutettu mahdolliseen vaalitulokseen, siis siihen, että ehdokkaat saavat yhteensä 100 prosenttia hyväksytyistä äänistä, Nettisanomat lauantaina 2011-12-17. Pertti Manninen.

  Sauli Niinistö 53, Paavo Väyrynen 12, Timo Soini 9, Pekka Haavisto 8, Paavo Lipponen 7, Paavo Arhinmäki 4, Eva Biaudet 4, Sari Essayah 3.

  "Ylen mahdollinen tulos".


  "Toivelahja Asmalammelle tai Vaajakoskelle".
   


  "Toivelahja Asmalammelle tai Vaajakoskelle". Keski-Suomi. Jyväskylä. Vapaudenkatu. Torstai 2011-12-15 klo 19:17.  Mobikuva: Pertti Manninen.


  HS-Gallup humpuukia. Puolueiden kannatus joulukuussa 2011-12-16. Helsingin Sanomat.

  Joulukuu 16, 2011

  HS-Gallup humpuukia. Puolueiden kannatus joulukuussa 2011-12-16. Helsingin Sanomat.

  Helsingin Sanomat julkisti tänään perjantaina 2011-12-16 TNS Gallup-nimisen firman tekemän selvityksen. Selvitys sinällään voi olla oikein tehty varsinkin kun ei ole kerrottu mitään ihmeellisten korjauskertoimien käytöstä, joita Ylen käyttämä Taloustutkimus Oy käyttää ja kuvittelee saavansa tuloksen ”oikeammaksi”. Niitähän ei sitten valvo kukaan eikä mikään ja tulokset voivat olla jopa tarkoituksenmukaisia.
  HS Gallupin humpuuki on sitten tulosten selittämisessä, kun virhemarginaali unohdetaan!

  Puuttumatta kaikkiin kummallisuuksiin tässä tarkastellaan vain yhtä väittämää, joka on lehden pääkirjoituksen otsikoksikin valittu. Meno ei ole parantunut nykyisen päätoimittajan, Mikael Pentikäisen komennossa.

  Pääkirjoitus (2.) on otsikoitu hiukan hassusti kertomalla ko. puolueen puheenjohtajan nimi, eikä itse puolueen nimeä, joka on Perussuomalaiset, joka hyvin toimituksessa tiedetään.

  HS:n pääkirjoituksen otsikko:
  ”Soinin puolueen suosio heikkenee”.

  Pääkirjoituksen toinen kappale:
  ”Viimekertaisesta lokakuussa tehdystä kyselystä perussuomalaisten kannatus on huvennut peräti 1,4 prosenttiyksikköä.”

  Jutussa sisäsivulla. johon ei ollut edes pääuutissivulla viittausta, sama asia ilmaistiin näin:

  ”Sen sijaan suurimman oppositiopuolueen perussuomalaisten kannatus jatkaa kesäkuussa alkanutta taantumistaan. Nyt puoluetta äänestäisi 20.5 prosenttia suomalaisista. Laskua on lokakuun vastaavaan mittaukseen 1,4 prosenttiyksikköä. Luku on silti parempi kuin puolueen 19.1 prosentin kannatus eduskuntavaaleissa. Jutun on kirjoittanut toimittaja Miska Rantanen.

  Fakta-osassa ”Näin tutkimus tehtiin” kerrotaan virhemarginaaleista seuraavaa:
  ”Tulosten virhemarginaali on vajaat kaksi prosenttiyksikköä suuntaansa suurimpien puolueiden kohdalla.”

  Kuva435379

  KRITIIKKI:

  Lokakuussa 2011 perussuomalaisten kannatus oli 21,9 prosenttia ja kun virhemarginaaliksi valitaan 1,9 prosenttiyksikköä, kannatus on ollut siis jossakin välillä 20,0 – 23,8 prosenttia.

  Nyt joulukuussa 2011 perussuomalaisten kannatus on 20,5 prosenttia ja virhemarginaalin kanssa kannatus on siis jossakin välillä 18,6 – 22,4 prosenttia.

  Nämäkin tulokset ovat ilmeisesti tilastollisesti 95 prosentin varmuudella, vaikkei tästä asiasta ole mitään kerrottukaan.

  HS:n pääkirjoituksen otsikko on virheellinen, siis humpuukia, koska väite perustuu esitettyihin selvityksiin. Perussuomalaisten kannatus on voinut laskea, pysyä ennallaan tai nousta!

  HS:n pääkirjoituksen toisen kappaleen väite kannatuksen hupenemisesta on virheellinen, siis humpuukia, koska väite perustuu esitettyihin selvityksiin. Perussuomalaisten kannatus on voinut huveta, pysyä ennallaan tai nousta!

  Jutussa esitetty väite kannatuksen taantumisesta on virheellinen, siis humpuukia, koska väite perustuu esitettyihin selvityksiin. Perussuomalaisten kannatus on voinut huveta, pysyä ennallaan tai nousta!

  Eikä sitäkään johtopäätöstä, että kannatus olisi suurempi kuin eduskuntavaaleissa, voi tehdä, koska kannatus voi olla pienempikin, kun asiaa tarkastellaan virhemarginaali huomioon ottaen.

  Tässä ei nyt enää puututa koko jutun otsikkoon ja väitteisiin kokoomuksen kannatuksesta, muuten kuin, että nekin ovat virheellisiä, siis humpuukia, kun niissäkään ei ole otettu huomioon virhemarginaaleja. Selvitys ei kerro sitä, että ”Kokoomuksen suosio kolmen vuoden huippulukemissa”!

  Viikkosanomat. Pertti Manninen. Perjantai 2011-12-16 klo 21:46.

  Kuva435384

  Lue myös esim! >>>

  Tags: , , , , , , , , , , , , ,

  http://viikkosanomat.fi/2011/12/16/hs-gallup-humpuukia-puolueiden-kannatus-joulukuussa-2011-12-16-helsingin-sanomat-3/

  Humpuukia!

  Lue myös esim! 2003 kesäkuu!

  Helsingin Sanomat jäi valheesta kiinni!

  "Tarkoituksellista vai ei, pääministeri Anneli Jäätteenmäkeä motattiin kuitenkin tälläkin HS-Gallupin valheellisella tiedolla Irak-selvitysten kuumimmalla hetkellä! Lehden vastaava päätoimittaja on Janne Virkkunen."

  HS-GALLUP VALEHTELEE!
  ”Keskustan kannatus pudonnut eduskuntavaalien jälkeen” ja ”Keskusta on pudonnut kauas Sdp:stä”. Helsingin Sanomat sunnuntaina 15.06.2003.
  Gallup ei tätä kerro, vain väärä tulkinta!

  http://www.nettisanomat.fi/2003/06/26/etusivu.htm

  2011 huhtikuu!

  HS-gallup. Puoskarointi jatkuu. Nyt tyrmätään perussuomalaiset!

  TAAS KERRAN UNOHDETAAN VIRHEMARGINAALIT JA VERRATAAN TULOKSIA EDELLISEEN GALLUPPIIN JOSTA MYÖS OLI VIRHEMAARGINAALIT UNOHDETTU.

  KIRKKAALLA NAAMALLA UUSI PÄÄTOIMITTAJA MIKAEL PENTIKÄINEN JATKAA EDELTÄJÄNSÄ HUMPUUKILINJALLA.
  TÄTÄ TOUHUA VOI KUTSUA VAIKKA KUINKA PAHALLA NIMELLÄ. LINKKI.
  ALA-ARVOISTA LUKIJOIDEN HALVEKSIMISTA.

  TOIVOTTAVASTI UUSI SUKUPOLVI ON VIISAAMPAA JA JÄTTÄÄ MOISEN MEDIAN OMAAN LiEMEENSÄ JA KUOLINKOURISTUKSEENSA!

  TÄSSÄ UUDESSA GALLUPISSA, LAINAUSMERKEISSÄ, VIRHEMARGINAALIKSI ON ILMOITETTU 2 JA PERUSSUUOMALAISTEN KOHDALLA 4, JOTEN NÄIN ILMOITETUT LUVUT EIVÄT KERRO YHTÄÄN MITÄÄN PUOLUEIDEN KANNATUKSESTA, MUUTA KUIN SEN ETTÄ MIKÄ TAHANSA NELJÄSTÄ PUOLUEESTA VOI OLLA SUURIN KYSELYHETKELLÄ!

  VIIKKOSANOMAT. PERTTI MANNINEN. TIISTAI 2011-04-12 KLO 10:15, NOIN

  TÄSSÄ TULEE NYT HIUKAN SOTKUISTA KUN SORMET EIVÄT OIKEIN TAIVU TÄLLÄ MININÄPPÄIMISTOLLÄ EIVÄTKÄ SILMÄTKÄÄN OLE OIKEIN KUNNOSSA JA BUSSI TÄRISEE.

  TÄNÄÄN JURI GAGARININ AVARUUSLENNOSTA ON KULUNUT 50 VUOTTA.

  http://viikkosanomat.fi/2011/04/12/hs-gallup-puoskaroimti-jatkuu-nyt-tyrmataan-perussuomalaiset/

  Alkuperäinen HS:n juttu, joka netissä oli seuraava:
  Perussuomalaisten kannatus kääntyi laskuun, Sdp:n nousuun

  http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Perussuomalaisten+kannatus+
  k%C3%A4%C3%A4ntyi+laskuun+Sdpn+nousuun/1135265321259

  Paperilehdessä neljä suurinta gallup-puoluetta oli otsikossa prosenttiyksikön kymmenyksen tarkkuudella ja nuoli ylös tai alas vertailtuna edelliseen galluppiin.

  ”Tutkimuslaitoksen” edustaja vakuutti erityisesti
  että perussuomalaisten kannatus on kääntynyt laskuun!

  Tämä kommettilisäys klo 18:52 (tiistaina 2011-04-12). Viikkosanomat. Pertti Manninen.
  http://viikkosanomat.fi/2011/04/12/hs-gallup

  Humpuukia!


  "Kiven hehku". Kari Alonen 2010.

  "Kiven hehku". Kari Alonen 2010. Keski-Suomi. Jyväskylä. Matkakeskus. Tiistai 2011-12-13 klo 16:05. Henkilöt ovat sattumalta kuvassa. Mobikuva: Pertti Manninen.


  "Godzilla vs. King Ghidorah"

  Maanantai  2011-12-12.
  Viikkosanomat-blogi maanantai 2011-12-12

  Parempi alaviite kuin alamitta, neuvottelija Jyrki Katainen!

  Joulukuu 12, 2011

  SUOMI ON SAANUT ALAVIITTEEN YKSIMIELISESTÄ PÄÄTÖKSESTÄ RAHAN ANTAMISESTA TAI

  LAINAAMISESTA NIINKUIN HIENOMMIN SANOTAAN

  KYLLÄ SOPIMUKSESSA ALAVIITEKIN SITOO JOS NIIN HALUTAAN

  TOIVOTTAVASTI PÄÄMINISTERI EI OLE ALAMITTAINEN VÄHEKSYMÄLLÄ TAI YRITTÄMÄLLÄ SEN POISTAMISTA

  MANKELOINTI ON MELKOINEN JA SDP ODOTTAA KIELI PITKÄLLÄ JOSKO JUTTA URPILAISESTA SAATAISIIN SITTENKIN PÄÄMINISTERI

  VIIKKOSANOMAT. PERTTI MANNINEN. DÖSÄSSÄ GODZILLAN JÄLKEEN.

  MAANANTAI 2011 12 12 KLO 20 40 NOIN

  http://viikkosanomat.fi/2011/12/12/parempi-alaviite-kuin-alamitta-neuvottelija-jyrki-katainen/

  Lue myös! Valoa Kansalle! Lue!

  You must believe that!
  We'll win the battle!

  Kuvat Jules-elokuvakerhon syksyn viimeisessä näytöksessä Jyväskylässä maanantaina 2011-12-12 klo 18:44. Pertti Manninen.
  Godzilla vs. King Ghidorah (1991)
  Kuvassa japanilaiset ovat vielä alakynnessä amerikkalaisia vastaan kunnes Godzilla tulee apuun ...

  TOP 12

  nettisanomat.com
  39 241

  viikkosanomat.fi
  24 622

  sanomatori.fi
  10 723

  12.fi
  8 227

  sanomanetti.fi
  8 167

  hs24.fi
  2 788

  vuosisanomat.fi
  2 019

  sanomapark.fi
  1 521

  n24.fi
  1 002

  hs2.fi
  992

  infoinfo.fi
  762

  shit.fi
  743

  Kuukausikävijät päivitttäin laskettuina
  (eri kävijät)

  Tarkemmin:

  Tilasto

  Linkit


  "Spartacus"  "Spartacus"
  Bussia odotellessa Spartacus-elokuvan jälkeen satuin penkille, jossa vieressä oli kivestä ja metallista luotu taideteos, jolle annoin mielessäni nimen "Spartacus". Kuvaan mahtui vain teoksen yläosa, kun olin juuttunut paikoilleni, anteeksi. Taiteilijan nimen kerron myöhemmin. Keski-Suomi. Jyväskylä. Matkakeskus. Sunnuntai 2011-12-11 klo 21:10. Mobikuva: Pertti Manninen.

  Sunnuntai  2011-12-11.

  Viikkosanomat-blogi torstai 2011-12-08

  Pressa 2012. Ennustus joulukuun 2011 alussa:
  Niinistö 40, Väyrynen 18, Soini 18, Lipponen 8, Haavisto 4, Essayah 4, Biaudet 4, Arhinmäki 4.

  http://viikkosanomat.fi/2011/12/08/pressa-2012-ennustus-joulukuun-2011-alussa-niinisto-40-vayrynen-18-soini-18-lipponen-8-haavisto-4-essayah-4-biaudet-4-arhinmaki-4/

  Edellinen:
  Pressa 2012 ennustus lokakuun alussa.
  Niinistö 40. Soini 20. Väyrynen 20. Lipponen 10. Muut yht. 10.

  ENNUSTUKSESSA ON 5:N PROSENTIN VIRHEMARGINAALI.

  TOISELLE KIERROKSELLE PÄÄSEE NIINISTÖ JA JOKU MUU. TÄMÄKIN ON ENNUSTUS.

  NETTISANOMAT. PERTTI MANNINEN. VIIKKOSANOMAT. SUNNUNTAI 2011-10-09.

  http://viikkosanomat.fi/2011/10/09/pressa-2012-ennustus-lokkuun-alussa-niinito-40-soini-20-vayrynen-20-lipponen-10-muut-yht-10/


   

  Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi  hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa
  hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa
  hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa

  Lukijan kuva: "Katso tuolla on Hakkarainen!"

  Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen Jyväskylän yössä Kauppakadulla aikaisin sunnuntaina 2011-11-27 noin 03:n aikaan sankan fanijoukon piirittämänä. Lähetetyssä kuvassa keskustelijoiden kasvoja on hiukan pehmennetty. Kuva: H.N. - Katso myös! Samassa puserossa.


   
   

  "Stoppi päättyi onnellisesti vaikka hetken kyllä hirvittikin."
  Keski-Suomi. Jyväskylä. Vaajakoski. Nykyinen keskusta. Taustalla Kanavuori ja edessä pojat, joilla on pyöräilykypärät. Kuvat Pertti Manninen torstaina 2011-11-17 klo 16.10.


  Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi
  "Käden ojennus". Uusi tulkinta aikaisemminkin julkaistusta kuvasta. Pertti Manninen. Viikon kuva torstaina 31.07.2003.
  http://www.nettisanomat.com/2003/07/31/viikonkuva.htm

  12.fi 2021.fi aamusanomat.fi asiat.fi cine.fi digisanoma.fi eduskuntatalo.fi elokuvasto.fi 
  end.fi erika.fi fax.fi fiftyfifty.fi fin24.fi findig.fi finlines.fi finpap.fi finpax.fi
  finpix.fi finrex.fi fotola.fi fy.fi gagarin.fi gigastore.fi helkinginsanomat.com helsinginsanomanetti.fi
  helsinkisanomat.fi heti.mobi hs2.fi hs24.fi hs24.mobi hs27.com hsdigi.fi hsn.fi hstalous.fi
  hstv.fi hsurheilu.fi iltaset.fi infoinfo.fi infola.fi istalous.fi
  juice.fi jyppi.fi kansalaistori.fi kasvosto.fi katsaus.fi kauppasanomat.fi kes.fi
  keskiviikko.fi kinola.fi kroisos.fi kronikka.fi kuvala.fi kuvanen.fi
  kuvasanomat.fi kuvasarja.fi
  Sanomatori.fi -
  Kaiken keskellä aina läsnä!


  Kesän hyvä teko:
  Opeta lapsi uimaan!
  kuvasivut.fi kuvaviikko.fi
  kuvavuosi.fi lakisanomat.fi laukaansanomat.fi leaks.fi leh.fi
  lennon.fi let.fi linkisto.fi listasto.fi lukemisto.fi
  maanantai.fi mailma.fi mediasanomat.fi mobix.fi n0.fi
  n24.fi netnews.fi nettifoto.fi  nettila.fi
  nettilehti.com nettimobi.com nettimobi.fi nettinen.com 
  nettinen.fi nettisanomat.com nettisanomat.fi nyky.fi
  nykyaika.com oikeusministeri.fi pahkasika.fi paikasto.fi
  per.fi  ps24.fi raw.fi san.fi sanala.fi   sananen.fi
  sanat.fi sanomaa.com sanomadigi.fi sanomahouse.fi sanomakirja.fi sanomakonserni.fi
  sanomakuvat.fi sanomamags.fi sanomamobi.fi sanomanet.fi sanomanetti.fi sanomapark.fi
  sanomatori.fi sanomatv.fi sanomisto.fi sanonet.fi shit.fi summer.fi suomenaani.fi
  suomensanomat.fi suomiaani.fi   suomisanomat.fi sokrates.fi  tabbis.fi tietosanomat.fi
  tiistai.fi torvalds.fi totuudentorvi.fi uaalto.fi une.fi uutisto.fi vahtija.fi
  valokuvasto.fi vanhasuomi.fi week.fi venus.fi viikko.fi viikkonen.fi viikkosanomat.fi blogi
  viikkosanomat.fi lehti wincapita.fi vuosi.fi vuosisanomat.fi  
  Lauantai
  2011-05-28
  Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

   

  Arkisto 2001.

   
  SMILE
  from MODERN TIMES
   
  Lyric by
  JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
   
  Music by
  CHARLIE CHAPLIN
   
  Moderately, with great warmth
   
   
  SMILE, thou' your heart is aching,
  SMILE, even tho' it's breaking,
  When there are clouds in the sky,
  you'll get by,
  If you SMILE though your fear and sorrow,
  SMILE and maybe tomorrow,
  You'll see the sun come shining thru
  for you.

  Light up your face with gladness,
  Hide ev'ry trace of sadness.
  Alto' a tear
  may be ever so near,
  That's the time you must keep on trying,
  SMILE, what's the use of crying,
  You'll find that life is still worth while,
  If you'll just SMILE.

   


  AIN', hymy voimat antaa.
  AIN', hymy taakat kantaa,
  harmaatkin pilvet puistat
  kun muistat
  hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
  AIN', hymy ilon puolen
  tuo auringon paistelulle,
  sulle.

  Kasvoillesi onni suo.
  Suru aina murheet tuo,
  nyt ne peitä,
  kaikk' kyyneleet heitä.
  Nyt se on tehtävä, itku pois,
  AIN', hymy elämän tois.
  Taistele, muista sääntö vain,
  niin, hymy AIN'.

   

  Moderately, with great warmth
  AIN' - HYMY
  suomennos: pertti manninen,
  1.0-versio, 17.05.01
   

  modern times - nykyaika. kuvitelma.
   


  http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm

  Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin.

  Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan. 
   

  Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin
  tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to  
  +668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (tammikuun 2011 hinta, ei tekstiviestejä).

  www.thailand.fi     www.phuket.fi    www.patong.fi    www.flyingfinn.info     www.midnightsunrestaurant.info

   

  "Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
  Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55.   Onnellista vuotta 2009!

  BONNE ANNEE 2009

  Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


  Lue myös!
  Björn Wahlroos-story.

  Nettisanomien kirjoituksia 1999-  

  http://www.nettisanomat.com/2009/08/26/
  etusivu.htm#nettisanomat20090818

  Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!


  "Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".
  Tuuli käy heidän ylitseen ...

  Kuva: Pertti Manninen

   

   


  Banneri torstaihin 2011-12-22 klo 16:15 saakka:  Linkki osoitteeseen: http://www.nettisanomat.com/2011/bannerisivu.htm maanantaihin 2011-11-28 saakka. arkistoitu sivulle http://www.nettisanomat.com/2011/bannerisivu20111128saakka.html

  Linkki ei toiminut aikana: Torstai 2011-10-06 - Lauantai 2011-11-26. Korjattu maanantaina 2011-11-28.


  Banneri maanantaihin 2011-11-28 saakka:

  kesanhyvateko

  Linkki osoitteeseen: http://www.nettisanomat.com/2011/bannerisivu.htm maanantaihin 2011-11-28 saakka. arkistoitu sivulle http://www.nettisanomat.com/2011/bannerisivu20111128saakka.html

  Linkki ei toiminut aikana: Torstai 2011-10-06 - Lauantai 2011-11-26. Korjattu maanantaina 2011-11-28.
  hs24.fi - 2011/12/31 -  "Joutsenet olivat siirtyneet sulaan" - Arkisto; Vuoden viimeisenä  päivänä 1999-2011  -  Kuva. Aatonaattona". - Kuva, "Joulukiireet" - Kuva. "Joulukadulla" - DNA:n ulkomaanpuhelu-maksu 23-kertainen! - Kuva. Lumetonta valaisevat -  "The Jazzman" Kuva. - YLEN GALLUP - Tällainen tulos ei olisi edes teoreettisesti mahdollinen, ainakaan Suomessa! - Presidentinvaalin 1. kierros. YLEN GALLUP (Joulukuu 2011). -Kuva. "Toivelahja Asmalammelle tai Vaajakoskelle". - HS-Gallup humpuukia. Puolueiden kannatus joulukuussa 2011-12-16. Helsingin Sanomat. - "Kiven hehku". Kari Alonen 2010. - Parempi alaviite kuin alamitta, neuvottelija Jyrki Katainen! - Kuva. Godzilla vs. King Ghidorah - Kuva. "Spartacus" - Pressa 2012. Ennuste - Kävijätilastot lokakuu 2011 -- Lukijan kuva: "Katso tuolla on Hakkarainen!" - Kuvat. "Stoppi päättyi onnellisesti. "- Kuva. Käden ojennus. Karuselli. -Arkisto. "Joulukuun 18." 1999- 2011.1999.  lauantai 31.12.2011 - etusivu - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista DNA, ulkomaanpuhelumaksu, Nokia, puhelin, ominaisuus
  N:o 1295
  Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2011-12-31 ja 2012-01-01, nettiin 2012-01-01 klo 19:07, linkkejä 2012-01-01.


  Sivun alkuun!


  2011

  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 Kävijätilasto 101 ilmoitusta

  Ilmoita ilmaiseksi!

  Perjantai 2011-12-23 - N:o 1293 - Edellinen - Seuraava Linkki jokaiseen! - Hae! - Yhteys- Viikkosanomat-blogi
  Arkisto1999- 2010: Joulukuu 3. & 6. & 18. & 1999 23.
  DNA:n ulkomaanpuhelu-maksu 23-kertainen ... Lue! YLEN GALLUP mahdoton Lue!Toivelahja KuvaHS-Gallup humpuukia. Lue!Arkisto Joulukuun 18.


  2011

  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 Kävijätilasto 101 ilmoitusta

  Ilmoita ilmaiseksi!

  Torstai 2011-12-22 - N:o 1292 - Edellinen - Seuraava Linkki jokaiseen! - Hae! - Yhteys- Viikkosanomat-blogi
  Arkisto1999- 2010: Joulukuu 3. & 6. & 18. & 2005 & 11.
  DNA:n ulkomaanpuhelu-maksu 23-kertainen ... Lue! YLEN GALLUP mahdoton Lue! Toivelahja Kuva HS-Gallup humpuukia. Lue!Arkisto Joulukuun 18.

   

  Sivun alkuun!

   

  Nettisanomat/ Sanomanetti-sivustot. Kävijätilastot. Päivittäiset eri kävijät. (Tarkistettu 2012-01-02).
  2011 syyskuu   syyskuu 2011 lokakuu 2011 marraskuu 2011 joulukuu 2011
  1. nettisanomat.com 34 362 33 042 39 241

  42023 

  2. viikkosanomat.fi 24 622

  22381

  21097 

  .. 
  3. sanomanetti.fi 8 167

  5744

  5319 

   ..
  4. 12.fi 7 324 6 488 8 227

  12356 

  5. sanomatori.fi 2 243

  2497

  2513 

  ..
  6. vuosisanomat.fi 2 019

  1607

  1533 

  ..
  7. hs24.fi 1 811 2 788

  2281 

  8931 

  8. sanomapark.fi 1 521

  1109

  1104 

  .. 
  9. infoinfo.fi 1 153 762

  927 

  1172 

  10. n24.fi 924 1 002

  724 

  1335 

  11. jyppi.fi 673 685

  870 

  936 

  12. wincapita.fi 673

  431

  796 

  ..  
  13. kuvasanomat.fi (elokuu) 628 597

  426 

  697

  14. shit.fi 592 743

  474 

  862 

  15. fy.fi 567 601

  501 

  946 

  16. hs2.fi 506 992

  914 

  1526 

  17. venus.fi 503

  484

  443 

  ..  
    YHTEENSÄ 88 288 81 823 87 390  .. 
  2011
  marraskuu, joulukuu
  18. vahtija.fi

  585

  ..

  19. helkinginsanomat.com

  463

  580

  20. sanala.fi

  552

  ..

  21. sanomaa.com

  442

  521

  22. nettilehti.com

  509

  ..

  23. infola.fi

  396

  501

  24. nettifoto.fi

  403

  477

  25, kuvaviikko.fi

  339

  477

  26, nettila.fi

  463

  ..

  27. fiftyfifty.fi

  254

  461

  28 fotola.fi

  242

  450

  29. nettimobi.com

  337

  447

  30- hs24.mobi

  264

  368

  31. mobix.fi

   

  163

  294

  YHTEENSÄ (18-31) 5 412

  ..

  KAIKKI YHTEENSÄ 92 802

  ..

   
  ..
  tieto ei ole saatavissa tai se on puutteellinen
        Linkit


   


  Html-koodin puhdistus ja linkkien korjaus sunnuntaina 2012-03-11 01:03. pm.

   

   

  2012-05-02: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

   

   


  Linkit hs24.f i> hs27.com. Logot ja aineistolinkit korjattu ja puuttuvat sivut lisätty sunnuntaina 2013-11-03.

  2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustot on palautettu osittain alkuperäiseen muotoon hovioikeuden tuomio huomioon ottaen sunnuntaina 06.03.2016.