POISTOT (HO 19.11.2015)

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Maanantai  2011-12-12 -  N:o 1283 - Edellinen Seuraava

Linkki jokaiseen!
Hae!
Yhteys Viikkosanomat
- Kävijät

Spartacus Kuva Suomi ja Irakin sota 2003 Arkisto Veteraani Hutri ja ehdokas Niinistö Kuvat Ensilumi Kuva Matkalle Kuva Kyyhky ja tähti Kuva Hakkarainen! Kuva

1999- 2010: Marraskuu 26.  Joulukuu 3. & 6.

"Godzilla vs. King Ghidorah"

Maanantai  2011-12-12.
Viikkosanomat-blogi maanantai 2011-12-12

Parempi alaviite kuin alamitta, neuvottelija Jyrki Katainen!

Joulukuu 12, 2011

SUOMI ON SAANUT ALAVIITTEEN YKSIMIELISESTÄ PÄÄTÖKSESTÄ RAHAN ANTAMISESTA TAI

LAINAAMISESTA NIINKUIN HIENOMMIN SANOTAAN

KYLLÄ SOPIMUKSESSA ALAVIITEKIN SITOO JOS NIIN HALUTAAN

TOIVOTTAVASTI PÄÄMINISTERI EI OLE ALAMITTAINEN VÄHEKSYMÄLLÄ TAI YRITTÄMÄLLÄ SEN POISTAMISTA

MANKELOINTI ON MELKOINEN JA SDP ODOTTAA KIELI PITKÄLLÄ JOSKO JUTTA URPILAISESTA SAATAISIIN SITTENKIN PÄÄMINISTERI

VIIKKOSANOMAT. PERTTI MANNINEN. DÖSÄSSÄ GODZILLAN JÄLKEEN.

MAANANTAI 2011 12 12 KLO 20 40 NOIN

http://viikkosanomat.fi/2011/12/12/parempi-alaviite-kuin-alamitta-neuvottelija-jyrki-katainen/

Lue myös! Valoa Kansalle! Lue!


You must believe that!
We'll win the battle!

Kuvat Jules-elokuvakerhon syksyn viimeisessä näytöksessä Jyväskylässä maanantaina 2011-12-12 klo 18:44. Pertti Manninen.
Godzilla vs. King Ghidorah (1991)
Kuvassa japanilaiset ovat vielä alakynnessä amerikkalaisia vastaan kunnes Godzilla tulee apuun ...

TOP 12

nettisanomat.com
39 241

viikkosanomat.fi
24 622

sanomatori.fi
10 723

12.fi
8 227

sanomanetti.fi
8 167

hs24.fi
2 788

vuosisanomat.fi
2 019

sanomapark.fi
1 521

n24.fi
1 002

hs2.fi
992

infoinfo.fi
762

shit.fi
743

Kuukausikävijät päivitttäin laskettuina
(eri kävijät)

Tarkemmin:

Tilasto

Linkit


www.thailand.fi

www.phuket.fi

www.patong.fi

www.flyingfinn.info
www.midnightsun
restaurant.info
 

Patong
Ravintola
Patong Sauna ja kabinetti
Patong Majatalo-Huoneistot
Patong
Mopot ja auto

Flying Finn
Vene-Kalastus
Vuokrattava Talo-Huvila Thalangissa
Midnight Sun Restaurant Facebookissa!


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Sunnuntai  2011-12-11 -  N:o 1282 - Edellinen Seuraava

Linkki jokaiseen!
Hae!
Yhteys Viikkosanomat
- Kävijät

Suomi ja Irakin sota 2003 Arkisto Veteraani Hutri ja ehdokas Niinistö Kuvat Ensilumi Kuva Matkalle Kuva Kyyhky ja tähti Kuva Tuolla on Hakkarainen! Kuva

1999- 2010: Marraskuu 26.  Joulukuu 3. & 6.

"Spartacus""Spartacus"
Bussia odotellessa Spartacus-elokuvan jälkeen satuin penkille, jossa vieressä oli kivestä ja metallista luotu taideteos, jolle annoin mielessäni nimen "Spartacus". Kuvaan mahtui vain teoksen yläosa, kun olin juuttunut paikoilleni, anteeksi. Taiteilijan nimen kerron myöhemmin. Keski-Suomi. Jyväskylä. Matkakeskus. Sunnuntai 2011-12-11 klo 21:10. Mobikuva: Pertti Manninen.

Sunnuntai  2011-12-11.

Viikkosanomat-blogi torstai 2011-12-08

Pressa 2012. Ennustus joulukuun 2011 alussa:
Niinistö 40, Väyrynen 18, Soini 18, Lipponen 8, Haavisto 4, Essayah 4, Biaudet 4, Arhinmäki 4.

http://viikkosanomat.fi/2011/12/08/pressa-2012-ennustus-joulukuun-2011-alussa-niinisto-40-vayrynen-18-soini-18-lipponen-8-haavisto-4-essayah-4-biaudet-4-arhinmaki-4/

Edellinen:
Pressa 2012 ennustus lokakuun alussa.
Niinistö 40. Soini 20. Väyrynen 20. Lipponen 10. Muut yht. 10.

ENNUSTUKSESSA ON 5:N PROSENTIN VIRHEMARGINAALI.

TOISELLE KIERROKSELLE PÄÄSEE NIINISTÖ JA JOKU MUU. TÄMÄKIN ON ENNUSTUS.

NETTISANOMAT. PERTTI MANNINEN. VIIKKOSANOMAT. SUNNUNTAI 2011-10-09.

http://viikkosanomat.fi/2011/10/09/pressa-2012-ennustus-lokkuun-alussa-niinito-40-soini-20-vayrynen-20-lipponen-10-muut-yht-10/

Nettisanomat. Arkisto. Joulukuun 11. 2005.

John Lennon   Double Fantasy   Yoko Ono.


Joulukuu
2005
November

Sanomisen ja julkaisemisen
vapautta vuodesta 1999.

 

Sunnuntaina 11. joulukuuta 2005. Etusivu. Nro 439.

Suomi ja Irakin sota vuonna 2003.


Presidentti Tarja Halonen tiedotustilaisuudessa lauantaina 19.11.2005 viralliseksi SDP:n presidenttiehdokkaaksi asettamisen jälkeen. Kuva 19.11.2005 Pertti Manninen.

 

Kuka oli haukka?

Joutuuko ulkoministeri Erkki Tuomioja taas uhrautumaan?

Sekä presidentti Tarja Halonen että silloinen pääministeri Paavo Lipponen ovat ilmoittaneet, että heillä oli samanmieliset kannat.

Presidentti Tarja Halonen on myös ilmoittanut, että hänellä oli tiukempi kanta kuin hallituksen muotoiltu kanta.

Säästeleekö Kokoomus valttikorttia pankinjohtaja Sauli Niinistölle?


Kaikki tieto löytyy Ylen nauhoilta, jotka on tähän purettu sanatarkasti. Sunnuntaina 11.12.2005 Pertti Manninen, päätoimittaja, nettisanomat.

 
Presidentti Tarja Halonen tiedotustilaisuudessa lauantaina 19.11.2005 viralliseksi SDP:n presidenttiehdokkaaksi asettamisen jälkeen.

Unto Hämäläinen, Helsingin Sanomat kysyy.
"Rouva presidentti olisiko keväällä 2003 kun Suomi määritteli kantansa Yhdysvaltain hyökkäykseen irakiin niin olisiko pitänyt silloin Suomen ottaa voimakkaammin siihen asiaan kantaa eikä niin varovaisesti kuin silloin tehtiin ja tähän liittyen niin mikä teidän arvionne on nyt ö Yhdysvaltain politiikasta tällä hetkellä Irakissa?

Presidentti Tarja Halonen vastaa.
"No historia on historiaa silloinen hallitus ja silloinen presidentti keskusteli asiasta ja muotoili kannanoton sellaiseksi jossa se pystyi olemaan yhtä mieltä

silloin oli toinen hallitus kuin nyt ja ja tässä mielessä niin minun mielestä se riitti siihen siihen tilanteeseen

kyll se riitti mun mielestä se kanta silloin

mull oli ehkä itse itselläni silloin ollu ehkä ehkä vähän niinku vähän tiukempi mutt mun mielestä se oli kuitenkin niin kuin mä sanoin joukkuepeliä se oli se kanta mikä mikä me saatiin yksmielisesti ulos ja mä oon puolustanut sitä silloin julkisuudessa mä oon puolustanut sitä jälkeenpäin julkisuudessa ja sitten sanonut vaan että että

sit oma kantahan pitää olla oikeus sitten tilanteen myöhemmin kehittyessä sanoa kyllä kai siitäkin on tullu lunta tupaan sekin oli yhteistyössä tehty kannanotto se oli silloin yhteistyössä silloisen hallituksen ja silloisen ulkoministeriön kanssa"

Presidentti Tarja Halonen tiedotustilaisuudessa lauantaina 19.11.2005 viralliseksi SDP:n presidenttiehdokkaaksi asettamisen jälkeen.John Lennon   Double Fantasy   Yoko Ono.Suomi ja Irakin sota vuonna 2003.


Kuva 07.12.2005 Pertti Manninen. 

Suomenmaa tiistaina 29.11.2005

Täällä Bryssel.
Irakin sota ja villakoiran ydin.

Irakin sodan alusta on kulunut kohta kolme vuotta, mutta edelleen Irak hämmentää mieltä niin meillä kuin muualla. Yhä useampi myös Yhdysvalloissa on sitä mieltä, että Irakin sota on kaiken kaikkiaan ollut suuri virhe.

Irakista ei löytynyt joukkotuhoasetta. Amerikkalaisia sotilaita kuolee jatkuvasti lähes päivittäin. Amerikkalaisia kaatuneita on jo yli kaksi tuhatta. Irakilaisten siviiliuhrit lisääntyvät päivä päivältä. Shiiojen ja sunnien vastakohdankärjistyvät. Pyrkimys YK:n roolin vahvistamiseen Irakissa ei ole juuri edistynyt.

Sotajoukkojen vetäytymistä koskeva päätös ei liene vielä lähelläkään, mutta oireellista on väittelyn kiivaus Yhdysvalloissa. Amerikkalaiset seuraavat presidentti Bushin alenevia kannatuslukuja kuin kuumekäyrää. Bush on toisella ja viimeisellä virkakaudellaan, joten hänen asemansa ei sinänsä ole vaakalaudalla. Sen sijaan valtapuolueen, republikaanien, asema on vallinkauhassa ensi vuoden vaaleissa.

Euroopassa Irakin kysymys varjostaa etenkin Italian ensi huhtikuussa pidettäviä parlamenttivaaleja. Silvio Berlusconin hallitus taiteilee heikkenevän kannatuksensa kanssa ja Irak herättää kiivaita tunteita. Italia lähetti Irakiin yli 3000 miestä, mutta veti 300 pois, kun italialainen tiedustelu-upseeri sai surmansa amerikkalaisesta luodista viime keväänä.

Jatkuu viereiselle palstalle ...

Suomenmaa tiistaina 29.11.2005

Suomenmaa tiistaina 29.11.2005
Täällä Bryssel. Anneli Jäätteenmäki.


... jatkuu viereiseltä palstalta.

Irakin sota ja villakoiran ydin.

Suomella ei ole liittoutumattomuutensa ansiosta välittömiä ongelmia Irakista, mutta emme voi myöskään olla välinpitämättömiä. Joku saattaa ajatella, että olisi taktisesti viisasta vaieta Irakista, jotta säästyisi syytöksiltä Suomen edun vahingoittamisesta. Sellainen asenne ei kuitenkaan käy näin tärkeässä asiassa.

Suomi voi tuskin omalla panoksellaan suoraan vaikuttaa ratkaisuihin Irakissa. Suomi voi kuitenkin Euroopan unionissa ja YK:ssa edistää Irakin ongelman rauhanomaista ratkaisua. Nähdäkseni Suomi on ollut passiivinen. Olisiko Suomen suhtautumisessa Irakin tilanteeseen ryhdistäytymisen varaa?

Kotoiseen Irak-keskusteluun toi viime viikolla merkittävän ja ehkä hieman yllättävän lisän presidentti Tarja Halonen, joka paljasti aiemman kiistetyn linjariidan silloisen pääministerin Paavo Lipposen ja Halosen välillä.

Halonen vastasi tiedotustilaisuudessaan Helsingin Sanomien toimittajan Unto Hämäläisen kysymykseen ikään kuin ohimennen, että hän olisi ollut valmis talvella 2003 ottamaan tiukemman kannan Yhdysvaltain hyökkäykseen kuin mitä hallitus Lipposen johdolla teki.

Halosen ja Lipposen erilaiset näkemykset tulivat esiin hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisessa valiokunnassa, jossa Lipponen kokoomuksen tuella ajoi läpi mitäänsanomattoman kannanoton Yhdysvaltain hyökkäykseen. Halonen ei silloin halunnut julkista kiistaa asiasta, joten hän mukautui Lipposen tahtoon. Myöhemmin Halonen arvioi YK:ssa pitämässään puheessa, että hyökkäys Irakiin oli kansainvälisen oikeuden vastainen.

Suomen Irak-kannanottojen taustalla oli Lipposen vierailu Yhdysvaltoihin, minkä jälkeen USA luki Suomen vähänaikaa jopa muodosteilla olevaan sotakoalitioonsa, kunnes asia oikaistiin. Joutuipa suomalainen virkamies vielä eduskuntavaalien jälkeen käymään harvinaisella selitysmatkalla kertomassa varmuuden vioiksi Yhdysvaltain hallinnolle, että Suomi ei kuulu sotakoalitioon.

Täältä Brysselistä käsin voinee esittää tyhmiä kysymyksiä presidentti Halosen innoittamana. tekikö pääministeri Lipponen oikein, kun hän jo joulukuussa 2002 kertoi presidentti Bushille, että Suomi suhtautuu myönteisesti Yhdysvaltain pyyntöön humanitaarisesta avusta ja rauhanturvaamiseen osallistumisesta Irakissa, vaikka asian käsittely turvallisuusneuvostossa oli vielä kesken eikä asetarkastajien työn tuloksista ollut mitään tietoa?

Tässä lienee villakoiran ydin. Koska Lipponen kertoi valmiudesta Bushille eikä YK:ll, Yhdysvalloissa syntyi kuva, että Suomi on Yhdysvaltain puolella. Toimiko Lipponen omin päin vai oliko marssijärjestys sovittu tasavallan presidentin kanssa? Eikö tarve humanitaariseen apuun olisi tullut harkita vasta sen jälkeen kun YK tai jokin sen erityisjärjestö olisi sitä pyytänyt?

Anneli Jäätteenmäki, europarlamentaarikko.


 

Suomi ja Irakin sota vuonna 2003.

Yle tv1-uutiset klo 20.30 maanantaina 05.12.2005

TV1: vaalikeskustelu 29.1.2003.


Erkki Tuomioja 11.3.2003
Ulkoministeri, SDP


SDP:n puoluevaltuuskunta 19.11.2005.
SDP:n ehdokkaan tiedotustilaisuus 19.11.2005.

Keskustan vaalikampanhan avaus 29.10.2005.
Suomenmaa 29.11.2005.


SDP: kampanjaseminaari 1.12.2005.


Kuvat 05.12.2005. Pertti Manninen.


Yle tv1-uutiset klo 20.30 maanantaina 05.12.2005 


Uutistoimittaja
Jyrki Koulumies:
Hyvää iltaa uutisista

Pääministeri Anneli Jäättenmäen eroon johtanut kiista suomen kannasta Irakin sotaan on noussut jälleen esille presidentin vaalien lähestyessä

Kaikki kranaatinheittimet pannaan käyttökieltoon Rovajärven onnettomuuden vuoksi
Britannia esittää leikkauksia euroopan unionin budjettiin tukiaisten vähentämisestä tulossa taas iso riita
Suomi kertoo eu-komissiolle että turvallisuutta ja hirvijahtijakin haittaavia susia pitäisi saada metsästää
Edvin Laineen Tuntematon sotilas elokuva täyttää joulun alla jo 50 vuotta


Jatkuu viereiselle palstalle ...

Uutistoimittaja Jyrki Koulumies:
"Entinen pääministeri Anneli Jäätteenmäki on jälleen nostanut irakin sodan vaaliteemaksi
Jäätteenmäki tarttui presidentti Tarja Halosen lausuntoon jossa Halonen myönsi että hänellä itsellään oli kolme vuotta sitten Lipposen hallitusta tiukempi kanta Irakin sotaan.

Toimittaja Pirjo Auvinen:
Suomessa eletään nyt sekä presidentinvaalitaistelun että kriisinhallintalaista syntyneen perustuslaillisen kärhämän viikkoja edellisen kerran politiikan ylin kerros ajautui suuren luokan törmäyskurssille vajaat kolme vuotta sitten eli viime eduskuntavaalien yhteydessä oppositiojohtaja syytti ja pääministeri kiisti erimielisyydet suomen suhtautumisesta Irakin sotaan

TV1: vaalikeskustelu 29.1.2003.
Anneli Jäätteenmäki:
Ensinnäkin tämä eriseuraisuus tässäkin asiassa hallituksen piirissä kyllä ihmetyttää toinen ministeri sanoo että on päätetty ja toinen että ei ole päätetty
Paavo Lipponen:
Kyllä on päätetty ja tasavallan presidentti on ollut siinä mukana ja oppositio nyt ei hyväksy presidentin linjaa tässä asiassa
Toimittaja Pirjo Auvinen:
Myös ulkoministeri vakuutti hallituksen ja presidentin yksituumaisuutta
Erkki Tuomioja:
Siitä suomen linjasta joka on määritelty hallituksen ja presidentin yhteisissä neuvotteluissa ei ole ollut missään vaiheessa mitään epäselvää

Toimittaja Pirjo Auvinen:
Nyt runsas kuukausi ennen presidentinvaaleja alkaa paljastua ettei kaikki ihan niin selvää tainnut ollakkaan
Heti ehdokkaaksi valintansa jälkeen presidentti Tarja Halonen myönsi että poliittisilla johtajilla oli kevättalvella 2003 erilaisia näkemyksiä yhdysvaltain hyökkäyksistä

Tarja Halonen:
Mull oli ehkä itse itselläni olisin ollu ehkä ehkä vähän niinku vielä tiukempi mutt mun mielestä se oli kuitenkin se oli niinku mä sanoin joukkuepeliä se oli se kanta mikä mikä me saatiin yksmielisesti ulos

Toimittaja Pirjo Auvinen:
Irak-puheet ja salaiset paperit pudottivat Jäätteenmäen pääministerin paikalta mutta nämä vaalit ovat kunnianpalautuksen aikaa Vanhanen kun kutsui Jäätteenmäen johtamaan vaalikampanjansa kansalaisverkostoa ja Jäättteenmäeltä eivät ole jääneet tuoreet presidentilliset Irak-lausunnot huomaamatta Suomenmaan kolumnissa Jäätteenmäki katsoo Halosen myöntävän presidentin johtaman hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisen valiokunnan eli hutvan linjariidat Irakista

Ylen toimittaja:
Voisitteko kertoa miten nuo neuvottelut silloin pääministerin kanssa …
Tarja Halonen:
En en lähde kertomaan en lähde kertomaan koska minun mielestäni se on niinku tärkeintä että että siinäkin tapauksessa että utvan keskuudessa oli hiukan erilaisia muotoiluja niin niin siinä tapauksessa tärkeintä oli tehdä yksimielineen kanta ja ne eivät olleet ne kannat mitä silloin on tehty niin niin sanotaan nyt niin ett ne oli hallituksen sisäisiä kantoja

Toimittaja Pirjo Auvinen:
Mutta tarkka paikka Irak tuntuu olevan näidenkin vaalien alla pian tämän torstaina tehdyn haastattelun jälkeen presidentinlinnasta soitettiin tv- uutisiin presidentti oli pyytänyt virkamiestään ilmoittamaan että kyse täytyy olla väärinkäsityksestä presidentillä ja pääministeri Lipposella kun ei ollut missään vaiheessa erimielisyyttä irakista

Uutistoimittaja Jyrki Koulumies:
Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen vaatii hallituspuolueita neuvottelupöytään perustuslain muuttamisesta Kataisen mukaan perustuslakiin kajoaminen vaarantaa suurten puolueiden linnarauhan puoluehallituksessa puhunut katainen muistutti että sekä hän että Sdp:n entinen puheenjohtaja Paavo Lipponen ja pääministeri Matti Vanhanen ovat sopineet presidentin valtaoikeuksien pitämisestä ennallaan seuraavan kuusivuotiskauden ajan katainen vaati perustuslainmuuttamisesta perusteellista keskustelua"

Yle tv1-uutiset klo 20.30 maanantaina 05.12.2005 


 

Suomi ja Irakin sota vuonna 2003.

Paavo Lipponen live-ohjelmassa Lauantaiseura Yle tv1:ssä lauantaina 10.12.2005. Toimittajana Petri Jauhiainen.

Lipponen
… pitää mielessä se että suomesta tulee ensi vuonna eu:n puheenjohtajamaa suomen pitää voida osallistua täysipainoisesti euroopan unionin politiikkaansa pitkällä linjalla yhteiseen turvallisuuspolitiikkaan siitä on kysymys ja nyt tässä on ikään kuin kää käänty päälaelleen tämä asia pitää palata peruskysymyksiin

Jauhiainen
no niin tästä tämä asia jatkuu myös tämän puheenvuoron perusteella katsotaan miten lopulta käy

Mennään nyt sitten lopuksi hieman toiseen toisiin asioihin vähän muistellaan historiaakin siltä osin että matti vanhasta edeltävä pääministeri anneli jäätteenmäki on jälleen palannut noihin kolmen vuoden takaisiin asioihin jolloin puhuttiin suomessa linjan vedosta irakin sodan alla hän kirjoittaa muiden muassa tuoreessa suomenmaa-kolumnissaan asiasta oletteko perehtynyt tähän kirjoitukseen

Lipponen
En ole perehtynyt

Jauhiainen
Jäätteenmäki väittää edelleen että teidän ja presidentti halosen välillä oli linjariita siitä minkälaisen kannanoton suomi ottaa yhdysvaltain irak-politiikkaan oliko tällaista

Lipponen
Presidentti on tästä asiasta jo lausunut ja minusta se riittää että tasavallan presidentillä tarja halosella ja ja silloisella pääministerillä ei ollut missään vaiheessa erimielisyttä irak-politiikasta

Jauhiainen
Niin anneli jäättteemmäki viittaa juuri tähän tarja halosen uuteen öö sanomaan tästä tästä asiasta jonka hän hän antoi 19. päivä marraskuuta juuri kun hänet oli valittu presidenttiehdokkaaksi katsotaan nyt vielä selvyyden vuoksi että mitä tarja halonen silloin oikein sanoi

Unto Hämäläinen, Helsingin Sanomat
Rouva presidentti olisiko keväällä 2003 kun suomi määritteli kantansa yhdysvaltain hyökkäykseen irakiin niin olisiko pitänyt silloin suomen ottaa voimakkaammin siihen asiaan kantaa eikä niin varovaisesti kuin silloin tehtiin ja tähän liittyen niin mikä teidän arvionne on nyt ö yhdysvaltain politiikasta tällä hetkellä irakissa

Tarja Halonen
No historia on historiaa silloinen hallitus ja silloinen presidentti keskusteli asiasta ja muotoili kannanoton sellaiseksi jossa se pystyi olemaan yhtä mieltä
silloin oli toinen hallitus kuin nyt ja ja tässä mielessä niin minun mielestä se riitti siihen siihen tilanteeseen
kyll se riitti mun mielestä se kanta silloin
mull oli ehkä itse itselläni silloin ollu ehkä ehkä vähän niinku vähän tiukempi mutt mun mielestä se oli kuitenkin niin kuin mä sanoin joukkue peliä se oli se kanta mikä mikä me saatiin yksmielisesti ulos ja mä oon puolustanut sitä silloin julkisuudessa mä oon puolustanut sitä jälkeenpäin julkisuudessa ja sitten sanonut vaan että että
sit oma kantahan pitää olla oikeus sitten tilanteen myöhemmin kehittyessä sanoa kyllä kai siitäkin on tullu lunta tupaan sekin oli yhteistyössä tehty kannanotto se oli silloin yhteistyössä silloisen hallituksen ja silloisen ulkoministeriön kanssa.

Jauhiainen
Anneli jäätteenmäki näki tuossa vahvistuksen sille näkemykselleen että linjariita oli olemassa miten te katsoitte

Lipponen
Presidentti kertoi asian niin kuin se oli ö mutta presidentti on sanonut että hänellä ja silloisella pääministerillä ei ollut missään vaiheessa eri mielisyyttä tämä pätee myös

Jauhiainen
Selvä jätetään tämä asia historian selvityksen varaan siltä osin ja mennään nyt ajankohtaisempiin asioihin ensi viikolla on jälleen eu:n huippukokous rahotusrakenteet seuraaville vuosille ovat ainakin tässä vaiheessa vielä auki perustuslaki on lepäämässä mahdollisesti ainakin alkukesään onko unioni nyt tuuliajolla

Paavo Lipponen live-ohjelmassa Lauantaiseura Yle tv1:ssä lauantaina 10.12.2005. Toimittajana Petri Jauhiainen.


Rikkoiko pääministeri Paavo Lipponen rauhanturvalakia? nettisanomat.com/2004/03/04

"Uhkaava taivaanranta". USA:n kampanja irakilaisdiplomaattien karkoittamiseksi. USA:N PYYNTÖ YSTÄVÄLLISMIELISILLE VALTIOILLE. MIKÄ ON SUOMEN ROOLI ASIASSA? ABC NEWS: CAMPAIGN "IMMINENT HORIZON". nettisanomat.com/2004/03/04

Paavo Lipponen. Eräs näkökulma tekemisiin ja kannanottoihin tällä pallolla tässä ajassa. Nettisanomat 1999-2005. Linkkejä.


 Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Torstai  2011-12-08 -  N:o 1281 - Edellinen Seuraava

Linkki jokaiseen!
Hae!
Yhteys Viikkosanomat
- Tilasto

Ensilumi Kuva Matkalle Kuva Joulukuun 6. Arkisto Kyyhky ja tähti Kuva Viikkosanomat-blogi Linkit Katso tuolla on Hakkarainen! Lukijan kuva Those who ... Guardian

1999- 2010: Marraskuu 26.  Joulukuu 3. & 6.

Veteraani Viljo Hutri: Meillä on nyt menossa hyvä aika. Tikkakoskelainen sotaveteraani Viljo Hutri, 90, ei epäröi, kun häneltä kysyy, mikä Suomessa on parasta. Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2011 UUSI AALTO Keskisuomalaisen välissä. Julkaisijana Kokoomus.Niinistö kannustaa yrittämään. Presidenttiehdokas Sauli Niinistön mukaan yrittäjyys ja uuden synnyttäminen ... Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2011 UUSI AALTO Keskisuomalaisen välissä ensimmäisen kerran ilman ilmoitusliitenimikettä. Julkaisijana Kokoomus. Keskisuomalainen: Pekka Kortemäki on päivänsankari & Linnan juhlat: Minna Kauppi paljastaa asuaan. Tiistai 2011-12-06.

Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2011 Kokoomuksen ilmoitus Itsenäisyyspäivän johdosta juhlapuhujanaan Sauli Niinistö. Ohjelmassa myös ilma-akrobatiaa. Ilmoituksen maksaa Helsingin kokoomus ry. Helsingin Sanomat tiistaina, Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2011. Kuvat Pertti Manninen tiistaina 2011-12-06 klo 09:17 ja 09:32.
"Ensilumi".
Keski-Suomi. Laukaa. Vihtamäki. Tiistai, Itsenäisyyspäivä 2011-12-06 klo 12.16. Kuva: Pertti Manninen.
"Matkalle".
Keski-Suomi. Jyväskylä. Matkakeskus. Tiistai, Itsenäisyyspäivä 2011-12-06 klo 16.48. Kuva: Pertti Manninen.
Nettisanomat. Arkisto. "Joulukuun 6." 1999- 2011.  

1999Ahtisaari politikoi 1:

Ilkka Hakalehtoa ei kutsuttu linnan itsenäisyysjuhliin!

Ensimmäisen kerran Suomen historiassa virassa oleva presidentti ei kutsunut kaikkia asetettuja presidenttiehdokkaita Itsenäisyyspäivän juhliin joulukuun 6:ntena.

Hakalehdollakin on kannattajansa, jotka ovat laillisia Suomen kansalaisia. Vaikka Hakalehdon mielipiteet EU:sta ja muistakin asioista olisivat kuinka vastenmielisiä tahansa presidentti Martti Ahtisaarelle, niin hyvä tapa olisi edellyttänyt niiden sietämistä ja kutsua niiden edustaja juhliin.

Kertaheitolla Ahtisaari osoitti pikkusieluisuutensa ja sivistymättömyytensä ja ehkä myös oman tilannetajunsa puutteen, jos päätökseen ovat vaikuttaneet hänen neuvonantajansa.

Kaikki maakuntakierrokset ja kansalaisten tapaamiset ovat ehkä sittenkin olleet teatteria muka kansalaisten kuulemiseksi.

Miksi Ahtisaari politikoi Suomen itsenäisyyspäivänä?

Nettisanomat.com 7. joulukuuta 1999 Pertti ManninenAhtisaari politikoi 2:

Rahakätkijöiden "asiamies" Hannes Kulvik kutsuttiin!

Kouri-kauppojen yhteydessä Suomesta katosi 140 miljoonaa markkaa Cayman-saarille Hannes Kulvikin matkassa.
Verottaja kärsi tappion äänin 2-3 Korkeimmassa Hallinto-Oikeudessa ja näin ei voitu todellakaan osoittaa muuta kuin, että Kulvik on toiminut asiamiehenä toisten lukuun. Ikuiseksi arvoitukseksi sitten jäänee, kuka rahat lopulta sai.

Nyt kuitenkin tasavallan presidentti Martti Ahtisaari tekee suoranaista pilkkaa niitä pankkikriisissä ja lamassa omaisuutensa menettäneitä kohtaan kutsumalla tämän yhden näkyvimmän "huijareiden" asiamiehen juhliinsa, ikään kuin Kulvik olisi puhdas pulmunen iljettävässä rahanputsauksessa.

Tällaisen käytöksen jälkeen on turha hurskastella huolella, jota presidentti tuntee tuntevansa pankkikriisissä omaisuutensa ja terveytensä menettäneitä kohtaan.

Nettisanomat.com 7. joulukuuta 1999 Pertti Manninen

"Tärkeä hetki"

Viikon kuva.

Kuvan nappasi Pertti Manninen kesällä 1999 graafisilla messuilla Jyväskylässä.


Lue myös Ahtisaaren luottomiehen Matti Ahteen toilailuista:

Kierros umpeutuu: Rautakirja sai vihdoinkin VeikkausRasti- myymälät haltuunsa.
Pentti Sainio Hjallis-kirjassaan: Veikkaus Oy:lle miljoonatappiot Matti Ahteen myynti-seikkailuista.


"Onko aerobic urheilua?" Vauhkonen. Jyväskylän ylioppilaslehti 25. marraskuuta 1999.

Viime kerralla: Pohjoismainen kopterihankinta. Onko yhteishankinta pelkkä bluffi?

Viime kerralla: "Jokerit JYP:n pisteautomaatti"


Bob: "Aion siirtyä show-bisneksestä politiikkaan." Rouva: "Ethän sinä tunne edes niiden eroja." Bob: "Tunteeko kukaan?" (TV1)

"Luntakin saadaan ensi viikolla. Siitä tarkemmin hetken kuluttua!" (MTV3)

Kun kansanedustaja ei tullut ennalta sovittuun haastattelutuokioon. Toimittaja puhelinvastaajalle:
Kiitoksia tällä kertaa mukanaolosta!
(Radio Savo)

Käsi ylös, ketkä uskovat että Tolonen lähti pois muuten kuin sopupelijupakan ajamana? Ei näy käsiä pystyssä! (Radio Savo)NYKYAIKA CHARLES CHAPLIN 1936
Nykyaika nyt! Tule tekemään yhteisen tajun kokemusta! Versio 1.0 on nyt valmis.

Selvennys keskusteluun: Tukea se on takaisinmaksettukin tuki.

Arsenalin viimeinen palvelus suomalaisille.

Jutut ja artikkelit kirjroitti ja kuvat kuvasi Pertti Manninen kesällä ja syksyllä 1999 Laukaassa ja Jyväskylässä.

http://www.nettisanomat.com/1999/12/09/n9919ahtisaari.htm


2000

IMAGINE

Imagine there's no heaven,
its's easy if you try.
No hell below us,
above us only sky.
Imagine all the people
living for today, ah.

No hell below us,
above us only sky.
Imagine all the people
living for today, ah.

UNEKSI

Uneksi! Ei taivasta,
helppoa, eikö niin?
Ei helvettiä,
yllämm' vain avaruus.
Uneksi! Ihmiskunta
hyväks' päivän tään.

Ei helvettiä,
yllämm' vain avaruus.
Uneksi! Ihmiskunta
hyväks' päivän tään.

Imagine there's no countries,
it isn't hard to do.
Nothing to kill or die for
and no religion too.
Imagine all the people
living life in peace.

You, you may say I'm a dreamer,
but I'm not the only one.
I hope some day you'll join us
and the world will be as one.

Uneksi! Ei valtioita,
ei liene vaikeaa.
Ei enää tappamista,
ei uskontoakaan.
Uneksi! Ihmiskunta
elää rauhassaan.

Sanot: Olen uneksija,
vaan en suinkaan ainoa.
Mukaan toivon sinutkin,
maailma yhteen sulaa.

Imagine no possessions,
I wonder if you can.
No need for greed or hunger,
a brotherhood of man.
Imagine all the people
sharing all the world.

You, you may say I'm a dreamer,
but I'm not the only one.
I hope some day you'll join us
and the world will live as one.

Uneksi! Ei alistusta,
pystytkö tähänkin?
Ei puutetta ja nälkää,
veljeys kunniaan.
Uneksi! Ihmiskunta
jakaa yhdess' maan.

Sanot: Olen uneksija,
vaan en suinkaan ainoa.
Mukaan toivon sinutkin,
maailma yhdess' elää.

 
Imagine 1971, Lennonin viidennellä soololevyllä,
Suomentanut Pertti Manninen tammikuussa 2000.
http://www.nettisanomat.com/2000/12/07/etusivu.htm


2001

verisuihku
 
sotasanomat.com
 

Kuolema kulkee vääjäämättömästi. Ei auta pommien tekninen tarkkuus silloin, kun tahto tappaa on tarkempi ja voimakkaampi. Pertti Manninen.

Imagine all the people living for today, ah.

Imagine all the people living life in peace.

Imagine all the people sharing all the world.

You, you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. I hope some day you'll join us and the world will live as one. John Lennon.

Sanot: Olen uneksija, vaan en suinkaan ainoa. Mukaan toivon sinutkin, maailma yhdess' elää. Suomentanut Pertti Manninen.

Kuvan unelmoinut Pertti Manninen vanhojen kuvien sarjasta.   3 x imagine sotasanomat.com torstaina 27. syyskuuta 2001
http://www.nettisanomat.com/2001/11/22/etusivu.htm

2002

Suomalainen sosialisointi Jyväskylässä. Kaavaryöstö etenee. Raportti Itsenäisyyspäivän aattona 2002.
Uusi tuhat, vanhat kujeet.
Kuva: Pertti Manninen.
"Asukkaille toki annetaan lupa jatkaa asumista omalla maallaan omissa kodeissaan, tosin tietyin rajoituksin." Asukkaan uskomus vielä 19.1.2000.
Koottuani aikaisemmin kirjoittamani jutut yhteen pötköön, totesin voimattomuuteni. Minun pitäisi hankkia satasivuiset asiakirjat käsiini. Tämä jää myöhemmäksi. Nettisanomien ensimmäisestä numerosta lähtien olen kirjoittanut aavistaen Jyväskylän mafian konnankoukut. Lukija itse voi arvioida keitä tähän joukkoon kuuluu. Tässä tapauksessa kaupungin ylin johto ajaa yksityisen golf-seuran ratahanketta kyseenalaisin keinoin.
"Päätös on osoitus kaupungin kaavoitustoimen ja kaavoituspolitiikan korkeasta tasosta, johdonmukaisuudesta ja luotettavuudesta." Kaupunginjohtaja Pekka Kettusen uho 15.11.2002.
Sanomalehti Keskisuomalainen osallistuu operaatioon kertomatta siitä olennaista: maanomistajien ryöstöä, pahimmassa tapauksessa korvauksetta! Välillä kirjoitin hiukan leikkisään sävyyn, koska luulin ilman muuta, että Suomessa oikeuslaitos toimii ja noudattaa perustuslain turvaamaa omaisuudensuojaa. Näin ei siis käynyt ja maanomistajilla on enää jäljellä turvautuminen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen apuun. Näin siis Jyväskylässä.
"Valittajat eivät vastustaneet virkistyskäyttöä vaan sitä, että jo olemassa olevia asuinpaikkoja ei merkitty tonteiksi." Keskisuomalaisen toteamus 15.11.2002.
Lopuksi haluan muistuttaa, että nettisanomat.com on kertonut myös toisesta tapauksesta: Keski-Suomen Puhelin Oy:n (KSP.n) kaappauksesta, jossa niinikään Jyväskylän kaupunki ja Keskisuomalainen olivat osallisina. (nettisanomat.com 24.02.2000). Pertti Manninen
"Asukkaille toki annetaan lupa jatkaa asumista omalla maallaan omissa kodeissaan, tosin tietyin rajoituksin." Asukkaan uskomus vielä 19.1.2000.
"Päätös on osoitus kaupungin kaavoitustoimen ja kaavoituspolitiikan korkeasta tasosta, johdonmukaisuudesta ja luotettavuudesta." Kaupunginjohtaja Pekka Kettusen uho 15.11.2002.
"Valittajat eivät vastustaneet virkistyskäyttöä vaan sitä, että jo olemassa olevia asuinpaikkoja ei merkitty tonteiksi." Keskisuomalaisen toteamus 15.11.2002.
http://www.nettisanomat.com/2002/12/05/etusivu.htm

2003

nettisanomat.com
  Linnan juhlat 06.12.2003.
 

 

Torstaina 11.12.2003.
Linnan juhlat 06.12.2003. Kuudettakymmentä käyvä ukkomies kolmikymppisen neitosen kimpussa! Nykyaikaista mediamenoa iltapäivälehtien etu- ja takapuolesta niiden kertoessa ukkomiehen onnesta. Alaston raportti.


Lue myös historiaa!
"Haista sinä Niinistö vittu!" Juice Linnan juhlissa 06.12.1998. "Se sytytti tupakan, lähti kävelemään ja teki työtä käskettyä, tosin arvatenkin sitten vasta myöhemmin. Tanja ei ollut paikalla."

Kuvassa.
Alastomat kuokkavieraat ja ukkomiehet ryntäämässä linnan juhliin huutaen tunnusta: MAKE LOVE, NOT WAR! Tapahtuman seurauksena perustuslaki- ja siveysvaliokunta harkitsee mielenosoituksiin naamiointipakkoa.

Jos raportti voi olla kuva, niin nämä parikymmentä lunastavat lupauksen.

Pertti Manninen, nettisanomat.com torstaina 11.12.2003

"Ohjukset ovat erittäin eettisiä... Voi sanoa, että uusi teknologia on inhimillistänyt sodankäyntiä..." Kimmo Sasi


 


Kuvannut ja kuvitellut Pertti Manninen juhlistamaan Kimmo Sasi-special-sivua 22.08.2002. 
Lue myös!

Harry Harkimo sopimuskumppanina 1. Kun Hjallis kusetti HIFK:ta. 18.11.1999.

Harry Harkimo sopimuskumppanina 2: Kun Hjallis rikkoi HJK:n Lyytikäisen kanssa tekemänsä sopimuksen. 25.11.1999.

Harkimon sanat fitattavat yhä. "Hjallis ei koskaan allekirjoittanut esisopimusta, mutta kutsui silti minua kusettajaksi, Moberg jyrähtää." 05.04.2001.

Jotenkin tähän liittyy myös Sauli Niinistö-special 06.02.2003.
 
     
http://www.nettisanomat.com/2003/12/11/ukkomies.htm


2004

nettisanomat.fi  - tiistaina  30.11.2004  - etusivu - nro 300 Linnanmäellä eräänä hiukan sateisena heinäkuun päivänä. Kuva: Pertti Manninen.
 

Torstaina 25.11.2004. Suojelupoliisi teki ennalta estävää turvallisuustyötä.

Kansanedustaja Kimmo Sasi pyysi Iltalehdessä (29.10) perusteita tshetseenisivujen sulkemiseen.
Poliisin hallinnosta annetun lain 10 §:n 1 momentin mukaan suojelupoliisin erityistehtävänä on torjua sellaisia hankkeita ja rikoksia, jotka voivat vaarantaa valtio- ja yhteiskuntajärjestystä tai valtakunnan turvallisuutta sekä suorittaa tällaisten rikosten tutkintaa. Sen tulee myös ylläpitää ja kehittää yleistä valmiutta valtakunnan turvallisuutta vaarantavan toiminnan estämiseksi. Poliisin hallinnosta annetun asetuksen 8 §:n momentin mukaan suojelupoliisin tulee antaa viranomaisille ja yhteisöille sellaisia ohjeita, neuvoja ja tietoja, jotka ovat tarpeen valtion turvallisuuden ylläpitämiseksi tai siihen kohdistuvien loukkausten estämiseksi.

Poliisiasetuksen 16 §:n 2 momentin mukaan suojelupoliisin tulee ilmoittaa sisäasiainministeriölle rikoksista ja hankkeista, jotka voivat vaarantaa valtio- ja yhteiskuntajärjestystä tai valtakunnan sisäistä ja ulkoista turvallisuutta, sekä niihin syyllisiksi epäillyistä henkilöistä. Asian laadusta riippuen suojelupoliisi informoi myös muuta ylimpää valtiojohtoa, jos sillä on tehtäviensä vuoksi tarve saada kyseiset tiedot. Kysymyksessä mainitussa tapauksessa oli epäiltävissä, että laajalla turkin-, venäjän- ja englanninkielisellä tshetseenisivustolla saatettaisiin julkaista sisällöltään rikolliseksi tulkittavissa olevaa, esimerkiksi yleistä turvallisuutta vaarantavalla tavalla rikoksen tekemiseen kehottavaa aineistoa.

Kysymyksessä tarkoitetuissa suojelupoliisin yhteydenotoissa oli kyse suojelupoliisin harjoittamasta, sen tehtäväksi säädetystä rikoksia ohjein, neuvoin ja tiedoin ennalta estävästä turvallisuustyöstä ja suojelupoliisin toimialaan kuuluvasta alustavasta selvittelystä mm. oliko sivuston sisältö kaikilta osaltaan sopusoinnussa maamme lainsäädännön kanssa. Yhteydenottojen yhteydessä kävi ilmi, että sivustoa ylläpitänyt henkilö oli toiminut liikeyrityksen omistajan ja toimitusjohtajan tietämättä. Kun toimitusjohtaja sai asiasta tiedon, hän päätti itse lopettaa sivuston ylläpitämisen. Näin ollen ei tarvinnut harkita tuomioistuinkäsittelyä.

Asia hoidettiin suojelupoliisissa tavanomaisena päivystysasiana. Suojelupoliisi informoi asiasta ja toimistaan sisäasiainministeriä ja pääministeriä.
Sisäasiainministerinä minulla ei ole olut huomauttamista suojelupoliisin toimintaan tai toiminnan laillisuuteen.

Kari Rajamäki. Sisäasiainministeri.
Iltalehti maanantai 8.11.2004. Lukijan palsta.

Kuvateksti: Kari Rajamäen mukaan suojelupoliisi sulki tshetseenisivut päivystysasiana.
Sivu 5 alhaalla, 5/6 palstaa, kuva 1 palsta.

http://www.nettisanomat.com/2004/11/30/etusivu.htm

2005

Rikoksen tehneen lehden päätoimittajakin pyörähteli!Kuva 06.12.2005 joulukuun tiistaina klo 21.24. "Superväki".

Kuva ja supernova Pertti Manninen Ylen tv-kuvasta. Presidentti Tarja Halonen oli kutsunut juhliin myös Ilta-Sanomien päätoimittaja Antti-Pekka Pietilän. Päätoimittaja Pietilä oli avainasemassa pääministeri Anneli Jäätteenmäen savustusoperaatiossa. Tässä huumassa lehti teki rikoksen julkaistessaan salaisia Suomen valtion asiakirjoja.

Lue: SanomaWSOY:n tekemä rikos jäi selvittämättä!

Lue myös!
Rikoksesta epäillyn ja todisteita hävittäneen lehden toimittaja sai suuren journalistipalkinnon!

Irak-vuotoasiakirjat julkaistiin iltapäivälehdissä. Tässä aineisto kokonaisuudessaan.

11.3.2003. Ilta-Sanomat.
11.3.2003. Iltalehti.
12.3.2003. Ilta-Sanomat.
12.3.2003. Iltalehti.
8.5.2003. Ilta-Sanomat. Uusia!

http://www.nettisanomat.com/2005/12/07/etusivu.htm

2006 Tiistai 2006-12-05.

Kuva. "Suomen lippu hämärän sinessä kuukausi sitten 2006-11-06 jolloin oli jo lunta maassa toisin kuin tänään" Pertti Manninen.

Itsenäisyyspäivän aattona 2006: Paavo Lipposen hallituksen päätös irakilaisdiplomaattien karkottamisesta jätetty oikeuskanslerin tutkittavaksi. Lue!

Perjantai 2006-12-08.
Irak. Pääkirjoituksia. Aftonbladet. Kriget i Irak är förlorat. Lue!
HBL Hufvudstadsbladet. Ett krig som ingen vinner. Lue!
Helsingin Sanomat. Bakerin ryhmä esitti jyrkkää käännettä Bushin politiikkaan. Lue!
Turun Sanomat. Yhdysvallat ei selviydy yksin Irakia riivaavasta kaaoksesta. . Lue!
The Guardian. Avoiding great expectations. Lue!
Extra. Turun Sanomat. Suomi näyttää miten unionia johdetaan. Paavo Lipponen. Lue!
Pääkirjoitus & Nettisanomien Irak-kirjoitukset 1999- 2006. Lue!

Pääkirjoitus Suomalaisten sotaintoilijoiden, valheisiin uskoneiden, niin johtajien kuin mediankin tarina karkeasti raapaistuna. Anteeksipyyntöä nämä intoilijat eivät ole esittäneet. Vieläkin puhutaan ja kirjoitetaan kunniallisesta vetäytymisestä. Ruumiita ei lasketa.
Pertti Manninen. Pääkirjoitus. Nettisanomat. Perjantai 2006-12-08.

http://www.nettisanomat.com/2006/12/05/
irakkirjoitukset1999.html


http://www.nettisanomat.com/2006/12/05/etusivu.html


2007

Luistinrata harmaassa sateessa Helsingin rautatientorilla.

Helsinki. Kansallisteatteri (Aleksis Kiven patsaan takana), asuintalo (Pepsi), Hotelli (entinen SOK:n pääkonttori), Casino, Fennia, liiketalo (Finnkino, Suomi-yhtiöt, aikoinaan Nokia Oy:n pääkonttori). Kuva viime lauantaina 2007-12-08 klo 12.50 bussin 75 sateen piiskaamasta ikkunasta matkalla Malmille. Pertti Manninen.

2008

Itsenäisyyspäivän aattona, ensimmäisinä hetkinä yöllä


USA:n Ulkoministeri Condoleezza Rice puhuu terrorismin vastaisesta sodasta.
BBC World.


Thaimaan kruununprinssi Maha Vajibalongkorn.
BBC World.


Venäjän pääministeri Vladimir Putin kansalaisten kyselytunnilla. BBC World.


One City. Koulutyttö kirjastossa. WORLD. BBC World.


CHAVEZ. BBC World.

Itsenäisyyspäivän aattona, ensimmäisinä hetkinä yöllä.
Kuvat Pertti Manninen perjantaina 2008-12-05 klo 00:12- 01:26.

2009

6.12.2009. Harmaasta sineen.

Sarjasta "Harmaasta sineen". Keski-Suomi. Laukaa. Tyvelänniemi. Sunnuntai 2009-12-06 klo 10:06. Pertti Manninen.

http://www.nettisanomat.com/2009/12/06/etusivu.htm

Viikkosanomat 2009-12-02
Kaiken keskellä aina läsnä!

Harry Harkimon härskiys oli vieläkin ala-arvoisempaa kuin toimittaja Eeva Louko kertoo!

Linnan mokat Ilta-Sanomissa ei kerro raadollista totuutta! Ilta-Sanomien teksti:

”Parisuhdedraamoja on Linnan juhlissa koettu useasti, mutta yksi mieleenpainuvimmista oli vuonna 2003, kun Harry ”Hjallis” Harkimo kuherteli televisiokameroiden edessä avoimesti uuden rakkaansa Meri-Kukka Forsiuksen kanssa. Kansanedustajan työnsä vuoksi Linnaan myös kutsuttu Harkimon ex-vaimo Leena Harkimo oli silminnähden vaivaantunut taustalla.”

Tekstissä on yksi virhe ja jos se korjataan, niin tämä liikemies Harry Harkimo tekee varmaan koskaan lyömättömän ennätyksen Linnan juhlien historiassa! Leena Harkimo ei ollut ex, vaan virallinen vaimo, koska ero ei ollut astunut vielä voimaan!

Ehkä tämäkin joskus tulevaisuudessa tulee Ilta-Sanomissa oikein selostettua, kun kirjoitetaan tästä emoyhtiön lypsäjästä (Jokeri-tappiot 15 miljoonaa euroa 10 vuoden aikana!). Lisäksi kirjoituksen kuhertelu-ilmaisun voisi muuttaa paneskeluksi naisten vessassa, josta tulikin sitten porttikielto, eikä Meri-Kukkaa ja Hjallista seuraavan kerran nähty, vaikka Meri-Kukalla oli automaattinen kansanedustajan kutsu juhlaan.

Tämä nyt vain hiukan tarkennukseksi tähän Ilta-Sanomien siloiteltuun kertomukseen.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Torstai 2009-12-03 klo 12:46.

http://viikkosanomat.fi/2009/12/03/iltasanomat-ei-kerro-raadollista-totuutta-harry-harkimon-harskiys-oli-vielakin-ala-arvoisempaa-kuin-toimittaja-eeva-louko-kertoo/
http://www.nettisanomat.com/2009/12/06/etusivu.htm


2010

"Rasmus katselee lintuja ja välillä kirskuttaa". Kuva tiistaina 2010-12-07 klo 11.11. Pertti Manninen

http://www.nettisanomat.com/2010/12/10/etusivu.htm


2011

"Matkalle".
Keski-Suomi. Jyväskylä. Matkakeskus. Tiistai, Itsenäisyyspäivä 2011-12-06 klo 16.48. Kuva: Pertti Manninen.

http://www.nettisanomat.com/2011/12/06/etusivu.htm

 

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi
"Kyyhky ja tähti".
Keski-Suomi. Jyväskylä. Kauppakatu. Keskiviikko 2011-11-30 klo 11.42. Kuva: Pertti Manninen.

Lauantai  2011-12-03

Viikkosanomat-blogi: Lokakuu 2011 & Marraskuu 2011

IS kysely: Niinistön kannatus on noussut. Jotain mätää kyselyssä.
Lokakuu 1, 2011

Vakuudet: Mallioppilas Suomi lähettää rahaa Kreikkaan etuajassa!
Lokakuu 4, 2011

Kommentti Ylen galluppiin: ”Ajassa on kuhinaa, ehkä myös gallupien korjauskertoimissa.”
Lokakuu 7, 2011

Pressa 2012 ennustus lokakuun alussa. Niinistö 40. Soini 20. Väyrynen 20. Lipponen 10. Muut yht. 10. Presidentinvaalit.
Lokakuu 9, 2011

LAINAUS. TALOUSMEDIA: “Vakuus”huijaus: Urpilainen ja Katainen ostivat 880 miljoonan euron “vakuudet” kreikalta lainaamalla kreikalle ERVV:n kautta 800 miljoonaa euroa ylimääräistä!
Lokakuu 11, 2011

Tieto tulvii. Kuka seuloo? Lainauksia. A-P. Pietilä – Björn Wahlroos. Henkilöitä. Pankit.
Lokakuu 12, 2011

Asunnottomien yö tuli lopulta esiin kun nuoret tarjoilivat hernerokkaa hiukan viileässä illassa.
Lokakuu 18, 2011

Ja Vanhanen jaksaa selittää: Eron syy ei ollutkaan jalkaleikkaus vaan lapset.
Lokakuu 19, 2011

Ja Ahtisaari pistää vieläkin paremmaksi: ”Olisin eronnut”.
Lokakuu 20, 2011

Matti Vanhanen arvostaa lapsiaan seksiseikkailujensa julkisella kertomisella. Lööpit kirkuvat!
Lokakuu 20, 2011

Jenni Haukio säteili Sauli Niinistön rinnalla – Likisti perseestä!
Lokakuu 22, 2011

US keskustelu. S-L Hämäläisellä ei ole puhevaltaa
Lokakuu 22, 2011

US keskustelu. Paljastus: Tästä alkoi Suomen nousu Kreikan tieltä. Esko Aho
Lokakuu 22, 2011

Suomi – Lama – Pankit – Pelastus – Esko Aho – US juttu ja kommentit
Lokakuu 23, 2011

Huu Haa Hallberg vetäytyi – mistä? (Pekka Hallberg)
Lokakuu 25, 2011

Nettisanomat: Vankeutta vaaditaan.
Lokakuu 31, 2011

frankfurter allgemeine
Marraskuu 5, 2011

Hjallis paniikissa: ”Menetän kohta Suomen suurimman paskanpuhujan tittelin”.
Marraskuu 5, 2011

Pikavipit. Ei tarvitse kieltää. Perintä ja kulut kohtuullisiksi. Siinähän koko homman ydin. Ryöstäminen kuuluu markkinatalouteen.
Marraskuu 17, 2011

2011: Iltalehti ohitti HS:n. Kommentti kankeudesta vuodelta 2007 Nettisanomista.
Marraskuu 29, 2011

http://viikkosanomat.fi/


Viikkosanomat-blogi

Pressa 2012 ennustus lokakuun alussa. Niinistö 40. Soini 20. Väyrynen 20. Lipponen 10. Muut yht. 10. Presidentinvaalit.
Lokakuu 9, 2011


ASETELMAT SELKIYTYVÄT. EHDOKKAAT PÄÄOSIN NIMETTY. ENNUSTUKSESSA ON 5:N PROSENTIN VIRHEMARGINAALI.

TOISELLE KIERROKSELLE PÄÄSEE NIINISTÖ JA JOKU MUU. TÄMÄKIN ON ENNUSTUS.

NIINISTÖ VOITTAA VIISVIIS VS NELJÄVIIS. TAAS VIIDEN PROSENTIN VIRHEMARGINAALILLA.

SEURAAVA ENNUSTUS KUUKAUDEN KULUTTUA TAI AIKAISEMMIN TAI MYÖHEMMIN.

NETTISANOMAT. PERTTI MANNINEN. VIIKKOSANOMAT. SUNNUNTAI 2011-10-09 PUOLEN PÄIVÄN AIKAAN.

PRESIDENTINVAALI 2012 ENNUSTUS. Alkuperäinen sivu: http://viikkosanomat.fi/2011/10/09/pressa-2012-ennustus-lokkuun-alussa- niinito-40-soini-20-vayrynen-20-lipponen-10-muut-yht-10/


Viikkosanomat-blogi

2011: Iltalehti ohitti HS:n. Kommentti kankeudesta vuodelta 2007 Nettisanomista.
Marraskuu 29, 2011

2007: Nettisanomat. Pertti Manninen. Sunnuntai 2007-01-28.Taitettu indeksi

Helsingin Sanomien arkisto sulkee maksullisiksi myös mielipidekirjoitukset, ei anna hakutuloksissa kirjoittajien nimiä ja kieltää käyttämästa kirjoituksia ”uuden palvelun osana” ikäänkuin lehti olisi saanut mielipidekirjoituksiin jonkinlaisen tekijänoikeuden.

Kirjoituksessa viitattiin Matti Hölsän mielipidekirjoitukseen Helsingin Sanomissa keskiviikkona 2007-01-24. Luonnollinen paikka nyt nettiaikakautena oli mennä Helsingin Sanomien arkistoon. Vaikka se on jo ajat sitten muuttunut maksulliseksi en taaskaan muistanut, että ihmisten lehteen lähettämät mielipidekirjoituksetkin ovat maksullisia toisin kuin netin keskustelupalstat. Mm. Keskisuomalaisessa ne ovat ilmaisia ja helposti löydettävissä. Lisäksi Helsingin Sanomat on häivyttänyt hakunsa tynkätuloksissa kirjoittajien nimetkin!

Tähän väliin mielikuva siitä uutisesta, jossa kerrottiin HS.n menneen MSN:n etusivulle tarjoamaan uutisiaan saadakseen nousemaan hävyttömän alhaiset kävijämäärät, muistaakseni 600 000 kuukaudessa. Uutisessa lehden edustaja kertoi, että maksuttomuutta ei tule, koska ”tuottaminen maksaa”. Kyllä, kyllä. Mikäli Helsingin Sanomat pistäisi arkistonsa maksuttomaksi ja käytön helpoksi kävijämäärät nousisivat puolessa vuodessa kolmin tai nelinkertaisiksi, siis ylivoimaiseksi ykköseksi Suomessa. Eiköhän sitäkin arvoa pystyisi jotenkin hyödyntämään myös kaupallisesti. Näin on hiljan tehnyt DN Dagens Nyheter. Kannattaa seurata naapurimaan tilannetta.

Tähän samaan väliin vielä lisätoivomus: Kyllä lehden pääkanta eli pääkirjoitus pitäisi olla luettavissa maksutta, kuten monissa monissa lehdissä on asianlaita: Aamulehdessä, Keskisuomalaisessa, Turun Sanomissa jne jne pitkältä jaksolta. Iltalehdessä ja Ilta-Sanomissa se on edes samana päivänä luettavissa.

Matti Hölsän mielipidekirjoituksen etsiminen on käsitelty tämän jutun lopussa erillisenä liitteenä. Jutusta löytyi kaksikin eri mittaista tynkää (maksutta). Hakusana ”taitettu indeksi lupasi monta tynkää, mutta antoi vain muutaman. Että sillä tavalla toimii maan suurimman lehden hakupalvelu. Paperilehdestä löytyi sitten Seppo Kanervan kirjoituksen lähtökirjoitus.

http://www.nettisanomat.com/2007/01/27/taitettuindeksi.html

Pertti Manninen, Viikkosanomat
http://viikkosanomat.fi/2011/11/29/2011-iltalehti-ohitti-hsn-kommentti-kankeudesta-vuodelta-2007-nettisanomista/
hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa
hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa
hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa

Lukijan kuva: "Katso tuolla on Hakkarainen!"

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen Jyväskylän yössä Kauppakadulla aikaisin sunnuntaina 2011-11-27 noin 03:n aikaan sankan fanijoukon piirittämänä. Lähetetyssä kuvassa keskustelijoiden kasvoja on hiukan pehmennetty. Kuva: H.N. - Katso myös! Samassa puserossa.


 Lahjuksen vastaanottamisesta epäilty ja syytetty Ilkka Kanerva ensimmäisen käräjäoikeuden istunnon jälkeen maanantaina 2011-11-14. Kuvaa dramatisoinut Pertti Manninen.

Lauantai  2011-11-26

"Stoppi päättyi onnellisesti vaikka hetken kyllä hirvittikin."
Keski-Suomi. Jyväskylä. Vaajakoski. Nykyinen keskusta. Taustalla Kanavuori ja edessä pojat, joilla on pyöräilykypärät. Kuvat Pertti Manninen torstaina 2011-11-17 klo 16.10.Kuvasarja 
 

"Stoppi päättyi onnellisesti vaikka hetken kyllä hirvittikin."
Keski-Suomi. Jyväskylä. Vaajakoski. Nykyinen keskusta. Taustalla Kanavuori ja edessä pojat, joilla on pyöräilykypärät. Kuvat Pertti Manninen torstaina 2011-11-17 klo 16.10.Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

"Käden ojennus". Uusi tulkinta aikaisemminkin julkaistusta kuvasta. Pertti Manninen. Viikon kuva torstaina 31.07.2003.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/31/viikonkuva.htm

12.fi 2021.fi aamusanomat.fi asiat.fi cine.fi digisanoma.fi eduskuntatalo.fi elokuvasto.fi 
end.fi erika.fi fax.fi fiftyfifty.fi fin24.fi findig.fi finlines.fi finpap.fi finpax.fi
finpix.fi finrex.fi fotola.fi fy.fi gagarin.fi gigastore.fi helkinginsanomat.com helsinginsanomanetti.fi
helsinkisanomat.fi heti.mobi hs2.fi hs24.fi hs24.mobi hs27.com hsdigi.fi hsn.fi hstalous.fi
hstv.fi hsurheilu.fi iltaset.fi infoinfo.fi infola.fi istalous.fi
juice.fi jyppi.fi kansalaistori.fi kasvosto.fi katsaus.fi kauppasanomat.fi kes.fi
keskiviikko.fi kinola.fi kroisos.fi kronikka.fi kuvala.fi kuvanen.fi
kuvasanomat.fi kuvasarja.fi
Sanomatori.fi -
Kaiken keskellä aina läsnä!


Kesän hyvä teko:
Opeta lapsi uimaan!
kuvasivut.fi kuvaviikko.fi
kuvavuosi.fi lakisanomat.fi laukaansanomat.fi leaks.fi leh.fi
lennon.fi let.fi linkisto.fi listasto.fi lukemisto.fi
maanantai.fi mailma.fi mediasanomat.fi mobix.fi n0.fi
n24.fi netnews.fi nettifoto.fi  nettila.fi
nettilehti.com nettimobi.com nettimobi.fi nettinen.com 
nettinen.fi nettisanomat.com nettisanomat.fi nyky.fi
nykyaika.com oikeusministeri.fi pahkasika.fi paikasto.fi
per.fi  ps24.fi raw.fi san.fi sanala.fi   sananen.fi
sanat.fi sanomaa.com sanomadigi.fi sanomahouse.fi sanomakirja.fi sanomakonserni.fi
sanomakuvat.fi sanomamags.fi sanomamobi.fi sanomanet.fi sanomanetti.fi sanomapark.fi
sanomatori.fi sanomatv.fi sanomisto.fi sanonet.fi shit.fi summer.fi suomenaani.fi
suomensanomat.fi suomiaani.fi   suomisanomat.fi sokrates.fi  tabbis.fi tietosanomat.fi
tiistai.fi torvalds.fi totuudentorvi.fi uaalto.fi une.fi uutisto.fi vahtija.fi
valokuvasto.fi vanhasuomi.fi week.fi venus.fi viikko.fi viikkonen.fi viikkosanomat.fi blogi
viikkosanomat.fi lehti wincapita.fi vuosi.fi vuosisanomat.fi  
Lauantai
2011-05-28
Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi


Haku. Nettisanomat 2003 alkaen

Vuodet 1999- 2002 täällä!Nettisanomat - Kaiken keskellä aina läsnä -
Maailman luetuin suomalainen Nettisanomat -
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta
1999 -
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen -

Yhteys: nettisanomat @hotmail.com

Ilmoita ilmaiseksi! -
Hae Nettisanomista!
-
Linkki jokaisen numeron etusivulle!Ilmoita ilmaiseksi sivu!

101 ilmoitusta!

 

Arkisto 2001.

 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 


http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm

Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin.

Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan. 
 

Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin
tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to  
+668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (tammikuun 2011 hinta, ei tekstiviestejä).

www.thailand.fi     www.phuket.fi    www.patong.fi    www.flyingfinn.info     www.midnightsunrestaurant.info

 

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


Lue myös!
Björn Wahlroos-story.

Nettisanomien kirjoituksia 1999-  

http://www.nettisanomat.com/2009/08/26/
etusivu.htm#nettisanomat20090818

Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".
Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen

 

 


Banneri maanantaihin 2011-11-28 saakka:

kesanhyvateko

Linkki osoitteeseen: http://www.nettisanomat.com/2011/bannerisivu.htm maanantaihin 2011-11-28 saakka. arkistoitu sivulle http://www.nettisanomat.com/2011/bannerisivu20111128saakka.html

Linkki ei toiminut aikana: Torstai 2011-10-06 - Lauantai 2011-11-26. Korjattu maanantaina 2011-11-28.

hs24.fi - 2011/12/12 - Parempi alaviite kuin alamitta, neuvottelija Jyrki Katainen! - Kuva. Godzilla vs. King GhidorahKuva. "Spartacus" - Pressa 2012. Ennuste - Arkisto: Suomi ja Irakin sota 2003. - Kävijätilastot lokakuu 2011 - Veteraani Viljo Hutri: Meillä on nyt menossa hyvä aika. Tikkakoskelainen sotaveteraani Viljo Hutri, 90, ei epäröi, kun häneltä kysyy, mikä Suomessa on parasta. Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2011 UUSI AALTO Keskisuomalaisen välissä. Julkaisijana Kokoomus. - Niinistö kannustaa yrittämään. Presidenttiehdokas Sauli Niinistön mukaan yrittäjyys ja uuden synnyttäminen ... Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2011 UUSI AALTO Keskisuomalaisen välissä ensimmäisen kerran ilman ilmoitusliitenimikettä. Julkaisijana Kokoomus.  - Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2011 Kokoomuksen ilmoitus Itsenäisyyspäivän johdosta juhlapuhujanaan Sauli Niinistö. Ohjelmassa myös ilma-akrobatiaa. Ilmoituksen maksaa Helsingin kokoomus ry. Helsingin Sanomat tiistaina, Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2011. Kuvat Pertti Manninen tiistaina 2011-12-06 klo 09:17 ja 09:32. - Kuva. Ensilumi - Kuva. Matkalle. Savonlinja. Jyväskylä, Mikkeli, Lappeenranta - Kuva. Kyyhky ja tähti". - Viikkosanomat-blogi. Lokakuu-Marraskuu 2011 -linkit. Lokakuun ennustus. Pressa 2012. - 2011: Iltalehti ohitti HS:n. Kommentti kankeudesta vuodelta 2007 Nettisanomista. - Lukijan kuva: "Katso tuolla on Hakkarainen!" - Kuva. Lahjuksen vastaanottamisesta epäilty ja syytetty Ilkka Kanerva. - Kuvat. "Stoppi päättyi onnellisesti. "- Kuva. Käden ojennus. Karuselli. - maanantai 12.12.2011 - etusivu - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista Jyrki Katainen, Godzilla vs. King GhidorahSpartacus - Suomi ja Irakin sota 2003 - Haukka - Lipponen - Halonen - Tuomioja - Jäätteenmäki Itsenäisyyspäivä, Uusi aalto, Keskisuomalainen, Helsingin Sanomat, Viljo Hutri, sotaveteraani, Sauli Niinistö, presidenttiehdokas
N:o 1283
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2011-12-12, nettiin 2011-12-13 klo 02:51, linkkejä 2011-12-13.


Sivun alkuun!

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Keskiviikko  2011-12-07 -  N:o 1280 - Edellinen Seuraava

Linkki jokaiseen!
Hae!
Yhteys Viikkosanomat

Matkalle Kuva Joulukuun 6. Arkisto Kyyhky ja tähti Kuva Viikkosanomat-blogi Linkit Katso tuolla on Hakkarainen! Lukijan kuva Those who ... Guardian Epäilty Kanerva Kuva

1999- 2010: Marraskuu 26.  Joulukuu 3. & 6.


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Tiistai  2011-12-06 -  N:o 1279 -
Edellinen Seuraava

Linkki jokaiseen!
Hae!
Yhteys Viikkosanomat

"Kyyhky ja tähti" Kuva Viikkosanomat-blogi Linkit "Katso tuolla on Hakkarainen!" Lukijan kuva Those who support democracy ... Guardian Epäilty Kanerva Kuva

1999- 2010: Marraskuu 26.  Joulukuu 3. & 6.


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Lauantai  2011-12-03 -  N:o 1278 -
Edellinen Seuraava

Linkki jokaiseen!
Hae!
Yhteys Viikkosanomat

"Katso tuolla on Hakkarainen!" Lukijan kuva. Those who support democracy must welcome the rise of political Islam Guardian Epäilty Ilkka Kanerva Kuva Stoppi ... Kuva

1999- 2010: Marraskuu 18. & 26.  Joulukuu 3.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Sunnuntai  2011-11-27 -  N:o 1277 -
Edellinen Seuraava

Linkki jokaiseen!
Hae!
Yhteys Viikkosanomat

Those who support democracy must welcome the rise of political Islam Guardian
Epäilty Ilkka Kanerva Kuva
Stoppi päättyi onnellisesti Kuva
Ådalen 31 Loppukuvat

1999- 2010: Marraskuu 4. &  13. & 18. & 26.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Lauantai  2011-11-26 -  N:o 1276 - Kävijätilasto: Syyskuu 2011

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Hae! Yhteys Viikkosanomat

Ådalen 31 Loppukuvat
Katu kahteen suuntaan Kuva

Kuu, katu, kitara 
kuvat
Vankeutta vaaditaan  
Lue! Haastekirjelmä   Lue!

 
Arkistosta 1999- 2010:
Marraskuu
4. &  13. & 18. & 26.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Perjantai  2011-11-18 -  N:o 1275 - Kävijätilasto: Syyskuu 2011

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Hae! Yhteys Viikkosanomat

Ådalen 31 Loppukuvat
Katu kahteen suuntaan Kuva

Kuu, katu, kitara 
kuvat
Vankeutta vaaditaan  
Lue! Haastekirjelmä   Lue!

 
Arkistosta 1999- 2010: 4. &  13. & 18.Sivun alkuun!

Nettisanomat/ Sanomanetti-sivustot. Kävijätilastot. Päivittäiset eri kävijät. (Tarkistettu 2011-12-09).
2011 syyskuu   syyskuu 2011 lokakuu 2011 marraskuu 2011 joulukuu 2011
1. nettisanomat.com 34 362 33 042 39 241  
2. viikkosanomat.fi 24 622 ..    
3. sanomanetti.fi 8 167 ..    
4. 12.fi 7 324 6 488 8 227  
5. sanomatori.fi 2 243 10 723    
6. vuosisanomat.fi 2 019 ..    
7. hs24.fi 1 811 2 788    
8. sanomapark.fi 1 521 ..    
9. infoinfo.fi 1 153 762    
10. n24.fi 924 1 002    
11. jyppi.fi 673 685    
12. wincapita.fi 673 ..    
13. kuvasanomat.fi (elokuu) 628
597    
14. shit.fi 592 743    
15. fy.fi 567 601    
16. hs2.fi 506 992    
17. venus.fi 503 ..    
  YHTEENSÄ 88 288 ..    
 
..
tieto ei ole saatavissa tai se on puutteellinen
      Linkit


 


Html-koodin puhdistus ja linkkien korjaus sunnuntaina 2012-03-11 01:03. pm.

 

 

2012-05-02: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 

 


Linkit hs24.f i> hs27.com. Logot ja aineistolinkit korjattu ja puuttuvat sivut lisätty sunnuntaina 2013-11-03.

2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustot on palautettu osittain alkuperäiseen muotoon hovioikeuden tuomio huomioon ottaen sunnuntaina 06.03.2016.