POISTOT (HO 19.11.2015)
Etusivulle!  hs24 keskiviikko 2010-03-17 - N:o 1112 - Kaiken keskellä aina läsnä - Maailman luetuin suomalainen hs24 -
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen - Vaalilaki - Brax - HS - Beckham - wincapita.fi

Uusin - Ilmoitukset - Viikkosanomat-blogi - Arkistosta jotakin väkivallasta ja muustakin 1999-2003. Lue!


N:o 1112 etusivulle!

Keskiviikko
2010-03-17
Ilmoita ilmaiseksi!
Muualta. 08.03.2010. Sanomat24

"Uusi yhtiö piti 7.3.2010 tiedotustilaisuuden Barona Areenalla Espoossa ensin medialle ja sitten 2000 muulle ihmiselle."

"Kuvassa Sanomat24:lle tilaisuudesta raportoinut Petter Kavonius ja Helsingin Sanomia edustava toimittaja Minna Passi WISH WinCapita Oy:n tilaisuudessa."
"Yleisölle pidetyssä huutoäänestyksessä yhtiön nimi sai voimakkaan kannatuksen."

"Yhtiön taholta ei luvattu jäädä Suomeen, vaan Suomi on asetettu eräänlaiselle koeajalle. Yhtiön puolelta tuotiin selvästi esille, että sen edustama osaaminen on helposti siirrettävissä ulkomaille hyötykäyttöön, jos yhtiö tai siihen liittyvät ihmiset joutuvat viranomaisten asiattomien hyökkäysten kohteeksi. Historiansa suurimman bruttokansantuotteen pudotuksen tehnyt Suomi tulisi yhtiön edustajien mukaan menettämään paljon verotuloja, joita Suomi tarvitsee enemmän kuin koskaan aiemmin." 08.03.2010. Sanomat24
http://sanomat24.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=13165&Itemid=176
Juhani Saarinen: Uusi WinCapita uhmaa sijoittamisen lainalaisuuksia. Helsingin Sanomat. Uutisanalyysi.
"Klubiin sijoittaneilla riittää uskoa, että valuuttamarkkinoilla voi tahkoa helppoa rahaa."

Juhani Saarinen: Uusi WinCapita uhmaa sijoittamisen lainalaisuuksia. Helsingin Sanomat. Uutisanalyysi. Maanantai 2010-03-15. Kuva tiistaina 2010-03-16 klo 08:46. Pertti Manninen.

Liite.


wincapita.fi sunnuntai 2009-12-20.
Wincapita: Hypnoosia ja ammattitaitoa. Lue! - "Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 

Viikkosanomat – blogi Kaiken keskellä aina läsnä! Keskiviikko 2009-12-16 klo 02:39.

Wincapita: Hypnoosia ja ammattitaitoa

Kauppalehti.fi tänään
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2009/12/28896

Lainaus tekstistä, jonka on kirjoittanut Teppo Koskinen:

”Avustaja Kailajärvestä: Hypnoosi varmistaa kaupat

Tiistai 15.12.2009 klo 18:02 (päivitetty ti 18:57)

WinCapita-vyyhdin pääepäillyn Hannu Kailajärven avustaja Petter Kavonius uskoo Kailajärven pystyvän lunastamaan lupauksensa huikeita tuottoja tahkoavasta valuuttakauppaohjelmasta. Perusteena on muun muassa hypnoosi, jolla Kailajärvi on lisännyt henkisiä kykyjään.

Kailajärvi markkinoi WinCapitan vielä toimiessa sijoitusklubia FXSignal Traders -ohjelmalla, jonka piti kalastaa valuuttamarkkinoilta jopa 400 prosentin tuottoja. Esitutkinnassa Kailajärvi myönsi poliisille, ettei ohjelman perusteella koskaan tehty valuuttakauppoja.

Maanantaina tutkintavankeudesta vapautettu Kailajärvi kuitenkin ilmoitti jatkavansa ohjelman kehittämistä – muun muassa WinCapitassa palaneiden rahojen korvaamiseksi.

Kailajärvea avustanut oikeustieteiden tohtori Petter Kavonius uskoo vakaasti Kailajärven taitoon kehittää luvatunkaltainen valuuttakauppaohjelmisto, vaikkei varsinaisiin tuloksiin voikaan kantaa ottaa.

- Kailajärvellä on nimenomaan tietotekniikkatausta. Koulutus ja työkokemus ovat siltä alueelta, Kavonius sanoo Kauppalehdelle.

Kailajärvi on valmistunut Raision ammatillisen kurssikeskuksen tietotekniikkalinjalta.

- Ja lisäksi hän on superälykäs. Hän on myös käyttänyt hypnoosia lisätäkseen henkisiä kykyjään, kuten Youtubesta löytyvältä videolta käy ilmi, Kavonius sanoo.

Paluu joulun jälkeen

Heuristiikasta eli päätöksentekotutkimuksesta väitelleen Kavoniuksen mukaan ohjelman tarkoituksen voi tiivistää siihen, että tietokoneiden avulla ihmisen päätöksenteon tukena on valtava määrä dataa – mutta päätöksenteko datan perusteella on edelleen solmukohta.

Tämän solmun Kailajärven ohjelma pyrkii avamaan antamalla automaattisesti perusteltuja suosituksia käyttäjilleen, Kavonius kertoo.

- Tässä Kailajärvi tekee lisäinnovaatioita ja on niitä tehnytkin, Kavonius sanoo.

Kavonius kuitenkin korostaa, ettei hän ole tietotekniikan asiantuntija, eikä siten voi ottaa kantaa varsinaiseen ohjelmaan tai sen toimintaan ja tuloksiin. Osa ohjelmasta on lisäksi Kailajärven ”liikesalaisuutta”. Ilmeisesti ohjelman perustana on muun muassa valuuttakurssien pitkän ajanjakson analyysi.

- Mutta joidenkin käyttäjien kokemusten perusteella näyttää siltä, että ohjelma pystyi antamaan aika hyviä suosituksia siitä, miten kauppaa kannattaisi käydä, Kavonius sanoo.

Sata miljoonaa paloi

Aiemmin useat ohjelman käyttäjät ja rahoituksen asiantuntijat, muun muassa Helsingin Kauppakorkeakoulun rahoituksen professori Vesa Puttonen, ovat todenneet ohjelman huuhaaksi tai vähintään siitä annetut lupaukset vahvasti liioitelluiksi. Kavonius on puolestaan vedonnut nimettömään asiantuntijaan, joka on arvioinut ohjelman suositukset kelpaaviksi.

Poliisi puolestaan pitää WinCapitaa pyramidihuijauksena ja siten törkeänä petoksena. Poliisin mukaan Kailajärvi on myöntänyt kuulusteluissa toiminnan olleen epärehellistä.

Tällä hetkellä paljon puhutun ohjelman softa on ”hajaantunut”, Kavonius kertoo. Osa softasta on poliisilla, osa muualla. Kokonaisuus on kuitenkin Kailajärven päässä, Kavonius sanoo.

Nyt vapauteen päässyt Kailajärvi on luvannut kertoa tulevaisuudesta wincapitalaisille joulun jälkeen. Työsarkaa riittää, jos klubilaisille halutaan korvata poliisin ja syyttäjän epäilemässä pyramidihuijauksessa palaneet rahat: klubilaiset antoivat pyramidiin yhteensä liki 100 miljoonaa euroa.

Teppo Koskinen”

Lainaus päättyy. > Kommentti

Viikkosanomat – blogi Kaiken keskellä aina läsnä! Keskiviikko 2009-12-16 klo 02:39

Kommentti:

Oikeustieteen tohtori Petter Kavonius uskoo, että tästä jotenkin selvitään, vaikka hypnoosilla ja super-älyllä.

Kavoniuksen sitaatit:

”- Kailajärvellä on nimenomaan tietotekniikkatausta. Koulutus ja työkokemus ovat siltä alueelta,

- Ja lisäksi hän on superälykäs. Hän on myös käyttänyt hypnoosia lisätäkseen henkisiä kykyjään, kuten Youtubesta löytyvältä videolta käy ilmi,

… ohjelman tarkoituksen voi tiivistää siihen, että tietokoneiden avulla ihmisen päätöksenteon tukena on valtava määrä dataa – mutta päätöksenteko datan perusteella on edelleen solmukohta.

”Tämän solmun Kailajärven ohjelma pyrkii avamaan antamalla automaattisesti perusteltuja suosituksia käyttäjilleen,”

- Tässä Kailajärvi tekee lisäinnovaatioita ja on niitä tehnytkin,

- Mutta joidenkin käyttäjien kokemusten perusteella näyttää siltä, että ohjelma pystyi antamaan aika hyviä suosituksia siitä, miten kauppaa kannattaisi käydä,

”Tällä hetkellä paljon puhutun ohjelman softa on ”hajaantunut”,”

”Osa softasta on poliisilla, osa muualla. Kokonaisuus on kuitenkin Kailajärven päässä,”

Lainaukset loppuu

Nämä lainaukset kertovat ainakin sen, että Petter Kavonius hoitaa hyvin päämiehensä asiaa ja siinä sivussa kaikkien Wincapitaan sijoittaneiden, ainakin sieltä tuottoja saaneiden asiaa ja uskoo ja toivoo, että yhä tuottoja odottavat jaksaisivat odottaa.

Jonkunlaista konkretiaa jäi kaipaamaan, ehkä se ei tässä vaiheessa vielä ole mahdollista.

Viikkosanomat. Talous. Pertti Manninen. Keskiviikko 2009-12-16 klo 02:39.

http://www.viikkosanomat.fi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.htm

http://www.hs24.fi


Liite.


N:o
1107

Lauantai
2010-03-06
 
Ilmoita ilmaiseksi sivu!
Wincapita - Kuinka nettimedia uutisoi yhtiön perustamisen ja kokouskutsun ja hiukan muutakin. aamulehti ess hs hbl ilkka iltalehti iltasanomat kainari kaleva karjalainen kauppalehti ksml lapinkansa hs24 pohjalainen sanomat24 savonsanomat sk24 taloussanomat ts uusisuomi wincapita. Kunkin uusin lauantaina 2010-03-06.
Wincapita - Kuinka nettimedia uutisoi yhtiön perustamisen ja kokouskutsun ja hiukan muutakin. aamulehti ess hs hbl ilkka iltalehti iltasanomat kainari kaleva karjalainen kauppalehti ksml lapinkansa hs24 pohjalainen sanomat24 savonsanomat sk24 taloussanomat ts uusisuomi wincapita. Kunkin uusin lauantaina 2010-03-06.


N:o
1108

Maanantai
2010-03-08
 
Ilmoita ilmaiseksi sivu!
Wincapita - Kuinka nettimedia uutisoi kokouksen ja sen tunnelmat sekä hiukan muutakin. aamulehti ess hs hbl ilkka iltalehti iltasanomat kainari kaleva karjalainen kauppalehti ksml lapinkansa hs24 pohjalainen sanomat24 savonsanomat sk24 taloussanomat ts uusisuomi wincapita. Kunkin uusin maanantaina 2010-03-08.


Wincapita - Kuinka nettimedia uutisoi kokouksen ja sen tunnelmat sekä hiukan muutakin. aamulehti ess hs hbl ilkka iltalehti iltasanomat kainari kaleva karjalainen kauppalehti ksml lapinkansa hs24 pohjalainen sanomat24 savonsanomat sk24 taloussanomat ts uusisuomi wincapita. Kunkin uusin maanantaina 2010-03-08.

Liite.


wincapita.fi perjantai 2010-03-12 maaliskuu - wincapita.fi
"Jelena Isinbajeva hakee ja saa valmentajaltaan muutakin kuin teknisiä neuvoja pudotettuaan kaksi kertaa riman aloituskorkeudesta 445 tänään Dohan MM-kisoissa."

Kolmannella kerralla hän ylitti tahdonvoimallaan riman vaikka hetken näytti siltä, että vauhti katkeaa. Psyykkauskommentti Ruotsin TV4:n toimittajan. Suomen Yle näytti tunnin mittaisen jälkilähetyksen, josta sentään näytettiin Isinbajevan ratkaisun hetket. Ylen asiantuntija Mäkelä kertoi ilman kuvaa tästä valmentajan ja urheilijan välisestä jännittävästaä hetkestä. Kuva TV4:n koko päivän (7-tuntisesta) lähetyksestä Pertti Manninen.
hs24 perjantaina 2010-03-12. Isonna!
Wincapita - Kuinka nettimedia uutisoi kokouksen. - The Forbes Rich List is out again and Bill Gates has been knocked off the top by Carlos Slim. See how the lists have changed since 2000. Guardian
Tänään on perjantai 2010-03-12 klo 13:15.

Kuinka wincapita.fi-lehti syntyi. Pääkirjoitus

Viime heinäkuun lopulla törmäsin Peurungan, Keski-Suomessa Laukaassa olevan kylpylän, uintireissulla ihmisjoukkoon, joka sitten myöhemmin osoittautui Wincapita-kokoukseksi ja tapaamiseksi.

Kirjoitin illemmalla lyhyen selostuksen muutaman kuvan kanssa.

Tunnelmaa en tietenkään kokenut, uintiaika loppui ennen kokousta, joka oli suljettu. Tilanne oli kuitenkin hiukan samanlainen kun kymmeniä vuosia aikaisemmin kun käytin poikiani Helsingin uimastadionilla. Palatessamme silloisen Messuhallin, nykyisen Kisahallin kentällä, oli valtava teltta ja kovaääniset kuuluivat ulkopuolellekin.

Pakkohan sisälle oli kurkistaa, ja niin sitten näin Niilo Yli-Vainion ja myös parannuskaadot, kun rivissä seisseet kaatuivat taakse tulleiden avustajien käsivarsille. Tilaisuudesta muistan yhdet Yli-Vainion sanat hyvin. ”Nämä ovat sairaita ihmisiä, eikä heitä saa pilkata”. Tämä puhe oli tietenkin suunnattu lukuisalle uteliaiden joukolle, jotka käyttäytyivätkin asiallisesti, häiriötä tekemättä, ihmetellen, niin kuin minä ja pojat.

Yli-Vainio ei ollut koko ajan puhumassa, välillä puhui nuori valkopaitainen mies, jonka mielessäni kutsuin oppipojaksi. Teltan reunoilla oli intiimejä nurkkauksia verhojen takana, joissa sai ilmeisesti yksityistä esirukousta. Kasetteja myytiin ovilla. Aikamme seurattuamme lähdimme pois ja jatkoimme matkaamme. Olimme hiukan aistineet kokouksen henkeä.

Samanlaiset siistit valkopaitaiset pukumiehet olivat Peurungan ovillakin tarkastamassa sisään tulijoita Wincapitan kokoukseen..

Muutamaa päivää myöhemmin perustin wincapita.fi-lehden, johon ajattelin tulevaisuudessa kerätä aineistoa tästä jättimäisestä ilmiöstä, johon minulla ei ollut muuta yhteyttä kuin julkisuudessa kerrotut asiat.

Odotin oikeudenkäyntien alkamista. Välillä luin kuinka joku oli pidätetty Thaimaassa, tuotu Suomeen. Päätekijä virui vankilassa, siis epäilty päätekijä, kaiken kaikkiaan lähes vuoden (Kailajärvi).

Alusta lähtien ajattelin niin, että rikosta, ei ole tapahtunut ennen kuin sen on osoitettu tapahtuneen, syyllisiä ei ole ennen kuin syyllisyys on todettu ja niin edelleen.

Lisäksi oikeuslaitoksesta voi tulla minkälaisia tuomioita tahansa, ts. tuomion mukaan syyllisiä, Jumalan edessä syyttömiä, mehän emme voi asiaa täällä alamaailmassa tietää.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuinkin on oikonut Suomen lainvoimaisia päätöksiä. Täytyy vain toivoa, että tässä todella etsitään totuutta, eikä ennakkoluulot tuomitse rikollisiksi sellaisia jotka ovat toimineet lakien mukaan.

Tiettävästi osa, suurikin, on hävittänyt rahansa. Jos se ei ole tapahtunut rikoksen seurauksena, niin vain on käynyt, se on surullista mutta kuuluu tähän meidän aikaamme ja maahamme.

”Elämä on taloutta”. Joku vuosi sitten lanseeraamani otsikko jollekin vuosikertomukselle.

Wincapita sitten yllätti. Perustettiin osakeyhtiö, järjestettiin kokous, jossa oli lehtitietojen mukaan pari tuhatta osanottajaa. valuuttakauppa-automaattia tai jotakin sellaista rakennetaan. Aika näyttää miten se jatkuu ja tässä lähiviikkoina alkavat oikeudenkäynnit, joten seuraamista riittää tässä ”suomalaiseen elämänmenoon kuuluvassa tarinassa”. Ilmeisesti Timo Harakan keksimä otsikko.

Tänään lähtiessäni kävin lukemassa Uutta Suomea, siis netissä. Siellä tämä uusii yhtiö vastaa kymmeneen kysymykseen, johon jutun loppuun etsin linkin.

Wincapita-fi-lehdelle riittää kyllä aihetta käsittämään tätä ilmiötä, johon innostus syntyi siellä Peurungan käytävässä viime kesänä.

Pertti Manninen.

wincapita-fi-lehti perjantaina 12-03-2010 klo 13.45

Kahvila Rosannessa oikein kirkkaana päivänä, häikäisevänä, kun hanget ovat vielä valkoiset. Keski-Suomi. Laukaa. Keskusta. Laukaantie.

Linkit:

http://www.wincapita.fi/2009/07/25/etusivu.htm

http://www.uusisuomi.fi/raha/87245-wincapita-ampuu-takaisin-nain-%E2%80%9Drahakone%E2%80%9D-toimii

wincapita.fi

WinCapita. Kuvia ennen kokousta. Tunnelma ennen kokousta.
http://www.wincapita.fi/2009/07/25/etusivu.htm

Wincapita: Hypnoosia ja ammattitaitoa.
http://www.wincapita.fi/2009/12/20/etusivu.htm

Wincapita - Kuinka nettimedia uutisoi yhtiön perustamisen ja kokouskutsun ja hiukan muutakin. aamulehti ess hs hbl ilkka iltalehti iltasanomat kainari kaleva karjalainen kauppalehti ksml lapinkansa hs24 pohjalainen sanomat24 savonsanomat sk24 taloussanomat ts uusisuomi wincapita. Kunkin uusin lauantaina 2010-03-06.
http://www.wincapita.fi/2010/03/06/etusivu.htm

Wincapita - Kuinka nettimedia uutisoi kokouksen ja sen tunnelmat sekä hiukan muutakin. aamulehti ess hs hbl ilkka iltalehti iltasanomat kainari kaleva karjalainen kauppalehti ksml lapinkansa hs24 pohjalainen sanomat24 savonsanomat sk24 taloussanomat ts uusisuomi wincapita. Kunkin uusin maanantaina 2010-03-08.
http://www.wincapita.fi/2010/03/08/etusivu.htm

Muut lehdet. Uusi Suomi / Raha Julkaistu: 12.3.2010

Wincapita ampuu takaisin: Näin ”rahakone” toimii

Uuden Wincapita Oy:n johto vastaa nyt Uuden Suomen haastattelussa väitteisiin, joiden mukaan Wincapita on täyttä huijausta.

Forexin Suomen-maajohtaja Risto Lepo sanoi viime viikolla Uuden Suomen haastattelussa, että on mahdotonta tehdä valuuttakaupalla niin paljon voittoa kuin Wincapita lupaa.

Uusi Suomi lähetti viime viikolla lanseeratun Worldwide Investment Solutions House Wincapita Oy:n johdolle kymmenen kysymystä. Nyt johto raottaa vastauksissaan, miten Wincapitan "rahantekokone" toimii.

Miten vastaatte Forex Suomen maajohtajan väitteeseen, että Wincapita on täyttä huijausta?

Käyttämänne asiantuntija edustaa yhtiötä, joka omistaa valuutanvaihtomyymälöitä. WISH WinCapitan yhteydessä puhuttaessa forexista, kyse on hyvin eri asiasta kuin Forex Suomen liiketoiminnassa.

WISH WinCapitan tapauksessa valuuttakauppaa ei käydä setelirahaa vaihtamalla. Asiantuntijanne ei tunnu tietävän maailmanlaajuisesta internetissä käytävästä valuuttakaupasta vielä yhtikäs mitään.

Vastaavanlaista tietämättömyyttä esiintyy usein forexista puhuttaessa. Termi forex kätkee sisäänsä hyvin monenlaista liiketoimintaa.

Minkälaisia vuosituottoja yksittäisen sijoittajan on mahdollista saada teidän järjestelmällänne?

WISH WinCapita Oy ei tuota kaupankäyntijärjestelmiä, vaan välittää tulevalta kauppapaikaltaan automatisoituja valuuttakaupan järjestelmiä. Nämä järjestelmät ovat hyvin poikkeavia toisistaan ja siksi emme anna yleistä arviota tulevien järjestelmien tuotto-odotuksista. Sivustollamme tulee olemaan statistiikkatietoa kauppapaikallamme olevien järjestelmien kaupankäynnin tuloksista.

Vivutettu valuuttakauppa toimii aina myös toiseen suuntaan, eli sijoittajan on mahdollista hävitä kaikki rahansa vai mitä?

Sijoittaja voi hävitä rahansa missä tahansa sijoitustoiminnassa. Etenkin kokemattomat sijoittajat häviävät. Sijoittajilla on käytössään erilaisia apuvälineitä sijoitustoimintansa toteuttamiseen. Suurin mielenkiinto kohdistuu automatisoituihin kaupankäyntijärjestelmiin, joita WISH WinCapita Oy tulee välittämään asiakkailleen.

Miksi suuret valuuttapelurit eivät käytä samanlaista "rahantekokonetta", jota Wincapita markkinoi?

Varsinkin suuret valuuttapelurit käyttävät hyvinkin laaja-alaisesti erilaisia automatisoituja kaupankäyntijärjestelmiä hyväkseen, toisin kuin toimittaja antaa ymmärtää.

Rautalangasta vääntäen, mikä on se erikoisuus, joka teidän ohjelmistossanne on suhteessa kilpailijoihin?

WISH WinCapita Oy:llä ei ole juurikaan kilpailijoita kauppapaikkajärjestelmälleen, joten on vaikea hahmottaa minkälaista rautalankamallia kysymyksellä haetaan.

Kuinka moni suomalaissijoittaja on jo lähtenyt mukaan tähän uuteen Wincapitaan?

WISH WinCapita piti yhtiön lanseeraustilaisuuden 7.3.2010. Yhtiömme toiminta on tuotekehitysvaiheessa ja välittämiemme tuotteiden hyödyntäminen asiakkaidemme suorittamassa sijoitustoiminnassa tulee mahdolliseksi vasta toiminnan seuraavassa vaiheessa. Tuotekehitys jatkuu suunnitellussa aikataulussa ja tulemme tiedottamaan näistä asioista kuluvan kevään ja kesän aikana.

Minkälaisia pääomia suomalaiset ovat tällä kertaa sijoittaneet ja kuinka suuri pääomapotti näistä sijoituksista on kertynyt?

WISH WinCapita Oy ei ole aloittanut vielä kauppapaikaltaan välittämien valuuttakaupankäyntijärjestelmien välittämistä asiakkailleen. WISH WinCapita Oy ei luonnollisestikaan voi tietää asiakkaidensa sijoitusten määrä heidän omassa sijoitustoiminnassaan. WISH WinCapita Oy ei sijoita, eikä hallinnoi asiakkaidensa varoja

Miten turvaatte sijoitetun pääoman, niin että kaikki sijoitetut rahat eivät häviä taivaan tuuliin?

WISH WinCapita Oy ei vastaa asiakkaidensa pääomien turvaamisesta. Tämä vastuu on valuutta-alustoilla, jonne asiakkaat itse siirtävät varojaan.
Pääomat ovat jatkuvasti sijoittajien omassa hallinnassa. WISH WinCapita Oy ei siis hallinnoi asiakkaidensa varoja. WISH WinCapita Oy ei myöskään ole vastuussa välittämiensä kaupankäyntijärjestelmien tuloksista.

Miten varmistetaan, ettei Wincapita ota sijoitettuja rahoja omaan käyttöönsä?

WISH WinCapita Oy ei hallinnoi asiakkaidensa varoja prosessin missään vaiheessa. Yhtiön ansainta perustuu provisioon sijoitusten tuotosta.

Oletteko varmoja, että ette syyllisty tässä rikokseen?

WISH WinCapita Oy on jo ennen toimintansa aloittamista syyllistetty median toimesta rikolliseksi toiminnaksi. On valitettavaa, että media on esittänyt virheellisiä väitteitä yhtiömme toiminnasta. Noudatamme liiketoiminnassamme Suomen lakia ja Finanssivalvonnan asettamia määräyksiä.

Kuva: Uusi Suomi / Ossi Kurki-Suonio
Uuden Wincapitan hallitus vastasi epäilijöille. Kuvassa Pauli Tamppari (vasemmalla), Jussa Kärkkäinen, Kai Tanninen (pj.) ja Jukka Lusenius.

Ossi Kurki-Suonio, Valtteri Varpela

http://www.uusisuomi.fi/raha/87245-wincapita-ampuu-takaisin-nain-%E2%80%9Drahakone%E2%80%9D-toimii


http://www.guardian.co.uk/news/datablog/2010/mar/11/forbes-rich-list-top-ten-carlos-slimhttp://www.guardian.co.uk/news/datablog/2010/mar/11/forbes-rich-list-top-ten-carlos-slim

Forbes rich list: ten years of top tens The Forbes Rich List is out again and Bill Gates has been knocked off the top by Carlos Slim. See how the lists have changed since 2000


hs24 keskiviikko 2010-03-17 - N:o 1112


N:o 1112 etusivulle!

Keskiviikko
2010-03-17
Ilmoita ilmaiseksi!
Perjantai-illasta tiistai-aamuun. Kuvia - Muut: Nettles - Wincapita - Maito - Vaalilaki. Lue!Perjantai-illasta tiistai-aamuun. Kuvia.

Perjantai 2010-03-12 klo 18:47.
Ruotsin TV4 on lähettänyt koko päivän suoraa Dohan MM-kilpailuista. Jossain vaiheessa ryhdyn seuraamaan niitä. Lopuksi esitetään katsaus päivän tapahtumista. Vuosia maailman paras seiväshyppääjä Jelena Isinbajeva on pudottanut juuri 2 kertaa karsintakilpailussa aloituskorkeudestaan 455. Hän siirtyy pyytämään katsomon reunalta apua valmentajaltaan, joka antaa muutakin kuin teknisiä neuvoja. Näin kommentoivat reportterit asiaa kun valmentaja hivelee valmennettavansa käsiä.
18:48
Kolmannella yrityksellä rima jää paikoilleen ja urkeilija hymyilee, ei itke.
18:52
Kisojen avajaiset alkavat vasta ensimmäisen kilpailupäivän päättyessä, joista TV4 lähettää hetken kuvia.
Kuvat Pertti Manninen

Perjantai 2010-03-12 klo 19.10
MTV3:n Seitsemän uutisissa Supon apulaispäällikkö Petri Knape on Korkeimman hallinto-oikeuden istunnossa selostamassa sitä, miksi Supo ei julkaise Nelosen toimittaja Susanne Reinbothin pyynnöstä huolimatta, asiakirjojen julkisuus, Tiitisen listan sisältöä. Aikaisemmin Ilta-Sanomat on vihjannut vuosia sitten siellä mahdollisesti olevan Ulf Sundqvistin ja Matti Ahteen nimet. Paavo Lipponenkin voi olla mukana joukossa, ainakin siitä päätellen, että Sdp:n Mauno Koivisto on sen piilottanut aikoinaan Supon kassakaappiin. Knape ei anna lehdistölle lausuntoja, koska asia on KHO:n päätettävissä muutaman kuukauden kuluessa.
Kuvat Pertti Manninen

Lauantai 2010-03-13 klo 11:29
TV1 lähettää suoraa kuvaa Säätytalolta Helsingistä. jossa pidetään parhaillaan Talvisodan päättymisen 70-vuotispäivänä juhlatilaisuutta. Puhujana näyttää olevan Ohto Mannisen näköinen mies, toivottavasti näkökuva on oikea. Talo ja sali on remontoitu komeaksi. Aikoinaan ennen remonttia pidimme siellä useita työpaikan kokouksia kun pomolla, Tieteellisten kirjastojen atk-yksikön johtajalla, Seppo Vuorisella, oli silmää käyttää hyväkseen vanhoja arvokkaita tiloja. Täällä muuten pidettiin myös sotasyyllisyysoikeudenkäynti, joiden tuomioiden purkamista nyt vaaditaan tai ainakin esitetään. Pääministeri Martti Vanhasen mielestä kunniaa ei tarvitse palauttaa, koska sitä ei koskaan ole poisotettukaan. Onhan sekin selitys, mutta väärä epäoikeudenmukainen tuomio jää sitten voimaan. Onko sekään oikein? Olen muuten puristanut yhden tuomitun kättä, kun vielä 60-luvun alussa Helsingin yliopiston rehtorina ollut Edvin Linkomies toivotti kaikki uudet ylioppilaat kädestä pitäen yliopistoon. Meillä piti olla puku päällä ja ravatit kaulassa ja anekdoottina kerrottakoon, että Reijo Laatunen ja Pentti Saaritsa tulivat villapaidoissa ja ylivahtimestari piilotti heidät joukon taakse. Isäni osallistui Talvisotaan, tuli takaisin ja jatkosodan aikana synnyin.
Kuvat Pertti Manninen

Lauantai 2010-03-13 klo 14:07
MTV3 Maxilta tulee suoraa F1-aika-ajoista. Nopeimmat ovat Vettel, Alonso ja Massa. Red Bull ja Ferrarit. Rasmus-kissan mielenkiinto on kohdistunut lumisessa maisemassa piipahtaviin lintuihin. Suomen Heikki Kovalainen ei pärjännyt kovin hyvin Lotus-tallissa. Kimi Räikkönen on rallissa ja yrittää päästä maaliin jossakin kisassa. Eurosportin jossain viikkomakasiinissa kaivattiin Kimiä, jos oikein ymmärsin.
Kuvat Pertti Manninen.

Lauantai 2010-03-13 klo 15:47- 15:56
Ruotsin SVT1 lähettää suoraa Holmenkollenin 50-kympiltä, jossa loppuratkaisut ovat käsillä. Kuningas kannustaa ja norjalainen Northug on loppukirissä vahvempoi, Italian Piller Cottrer tulee toiseksi ja lähes koko matkan vetänyt Ranskan Vitoz kolmanneksi. Suomen hiitäjät jäivät minuutteja kärjestä, jos edes maaliin tulivat.
Kuvat Pertti Manninen

Lauantai 2010-03-13 klo 17:46- 19:14
Ruotsin TV4 näyttää Allsvenskanin ensimmäisen ottelun Kalmar- Göteborg. Kenttä on vielä ruskea, mutta aika siedettävä, kuoppiakin on. Lumet ovat kentän reunoilla ja järvi on aivan valkoinen. Ensimmäisen maalin tehnyttä haastatellaan ja kun hän tekee vielä toisenkin maalin niin kamera löytää isän IFK:n, Göteborg, fanikatsomosta. Isä on tietenkin onnellinen, mutta hämillään kavereiden onnitteluista. IFK voitti 3-0, toivottavasti meni oikein. Maalivahti torjui rankkarin hienosti heittäytyessään oikealle, pallon tullessa keskelle, johon hän kuitenkin lennosta pystyi huitaisemaan ylemmän kätensä.
Kuvat Pertti Manninen

Sunnuntai 2010-03-14 klo 18:05-18:32.
Ruotsin TV4 näyttää suoraa kuvaa Dohan MM-kilpailuista monta tuntia. Kolmiloikka on jännittävä. 5 kierroksen jälkeen toisena oleva, 17.50, Ranskan Teddy Tamgho valmistautuu hyppyynsä. Kisaa johtaa tässä vaiheessa Kuuban Yoandris Betanzos, 17.69. Tamgho ottaa hirmuisen kiihdytyksen, ponnistus osuu kohdalleen, ensimmäiset loikat näyttävät normaaleilta, kolmaskin tavanomaiselta melkein loppuun saakka, tulokseksi näyttää tulevan korkeintaan 17.60. Aivan loppuvaiheessa jo lähellä maata, vauhti on pysynyt lennokkaana, Tangho luikertaa ensin oikean jalkansa muutaman kymmenen senttiä eteenpäin ja saa vasemman vielä mukaan, niin, että hän töksähtää kasaan tasajalkaa, vauhti riittää siihen että hän kaataa kylkensä sivulle niin. ettei hyppy lyhene, vauhti riittää niin, että hän suorastaan hyppää pois alastulopaikalta juoksuradalle. Tv-toimittajat huomaavat heti maailmanennätysrajan ylittymisen. Tangho ryntää kentän reunalle odottamaan tulosta tajuten itsekin, että hyppy oli todella tosi pitkä. Tulos räjähtää ruutuun: 17.90. Ruotsin Christian Olssonin jaettu maailmanennätys jää historiaan. Olsson sijoittuu tässä kilpailussa neljänneksi hiukan loukattuaan jalkaansa. Kuubalaisella on vielä yritys käyttämättä. Ranskalainen juoksee ympäri kenttää ja katsomossa halataan. Naisten palkintojenjaon ajaksi Tamgho hiukan hiljentyy ja jatkaa sitten kirmailuaan. Kuubalainen ei paranna tulostaan. TV4:n haastattelussa Tamgho sanoo, että 29 sentin parannusta, ja kilpailun voittamista hän piti mahdollisena ja päätti yrittää hirmuista loikkaa. Tangho antaa vieressä hymyilevälle kuubalaiselle kiitoksensa kirittämisestä, eikä kuubalainenkan niin kovin surulliselta näyttänyt, olihan Tanghon hyppy kuitenkin 21 senttiä pitempi. Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat suoraa, loput hypyn kelausta uudelleen ja uudelleen lähetyksen aikana.
Kuvat Pertti Manninen

Maanantai 2010-03-15 klo 10:24.
SUB Junior. Myyrä joka arkiaamu. Tässä jaksossa myyrä löytää matkaradion ja ihmettelee sitä. Tsekkiläinen lastensarja, Zdenek Miller, vuosi ehkä 1969. Kuvan nimeksi sopisi nykyaikaan sovitettuna. ”Mediamaksun ihmettelyä”.
Kuvat Pertti Manninen

Maanantai 2010-03-15 klo 10:24.
MTV3:ssa niin kuin muissakin kaupallisissa kanavissa on näitä tietokilpailuiksi naamioituneita arpajaisia, joihin mikään laki ei pure ja joihin ei mitään lakia saada aikaiseksi. Lainsäätäjän laiskuus ja avuttomuus on säälittävää, mutta tietenkin helppoa. Samaa sukua kuin pikavippitouhu köyhien ihmisten, miksei rikkaidenkin armotonta ryöstämistä, kun tähän vapaaseen markkinatalouteen kuuluu tyhmien höynäytys. Pikavipit saataisiin kuriin aivan yksinkertaisesti: Määriteltäisiin maksimi paljonko korot ja kulut yhteensä saavat korkeintaan olla, esim. pääoman verran, siis 100% ja perintäkulut esim. 50 %. Ja se siitä. Nyt ryöstö voi johtaa kymmenkertaisiin korotuksiin lyhyessä ajassa. Mieleen on jäänyt Aftonbladetista ilmoitus tai juttu, jossa esim. (summat eivät ole muistissa tarkasti) vippiyhtiö lainaa 200 kruunua ja takaisin tarvitsee maksaa vain 100 kruunua. Äkkiseltään tuntuu huonolta liikeidealta, mutta ei se sitä ole. Tulonmuodostus rakennetaan perintäkulujen varaan! Jotenkin näin se meni ehkä vuosi sitten. Nykyistä käytäntöä en tiedä, enkä sitä onko naapurissa puututtu asiaan sen paremmin kuin täällä.
Niin nyt kysyttiin Mikä on Suomen kansallislaulu? Viestin hinta 1,80 euroa, jolla sitten pääsee eteenpäin ja varmaankin siellä sitten uudestaan jotakin saa maksaa, en ole aivan varma, mutta tämä tietokilpailu, ei siis arpajaiset ratkeaa sen hyväksi, joka nopeimmin vastaa esitettyihin lisäkysymyksiin. Käytössä on poliisin tarkastama ajanottolaitteisto, joka antaa tuloksen kymmenestuhannesosasekunnin tarkkuudella, joka mitataan jostakin. Eri operaattoreiden nopeuksia ei kerrota, mutta pääasia on tietenkin, että viranomaiset sisäministeriössä, ministeri Anne Holmlundin alaiset, ovat hyväksyneet tämän mittaustavan. Näin sen jotenkin täytyy mennä koska sattumalla ei saa olla mitään osuutta asiaan. Lotossa sentään kaikki kupongit ovat samalla viivalla on ne sitten palautettu ja rekisteröity sydänmailla tai jossakin kaukana korvessa.
Niin mikä on Suomen kansallislaulu. Vastaa, viestin hinta on 1,80, niin saat jatkokysymyksiä ja voit voittaa jotakin. Kyllä kai nyt sentään joku voittaa. Ehkä tämä sentään tarkastetaan jotenkin.
Kuvat Pertti Manninen

Maanantai 2010-03-15 klo 17:04.
Ylen Viiden uutiset: Urpo Leppänen 1944-2010. SMP:n entinen puoluesihteeri ja perussuomalaiset-nimen keksinyt kansanedustaja ja ministeri on siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Leppänen oli se ministeri, jonka tuloksena nuorten työllistämislaki sai nimensä. Seuraavan hallituksen työministeri Ilkka Kanerva sitten esitteli lain kumoamisen ja sen jälkeen nuoret ja vanhat työttömät ovat olleet tuuliajolla. Suurin virhe koko touhussa on pelkkä kouluttaminen, kun tarvittaisiin työpaikkoja niin kuin Leppäsen laissa määrättiin kunnille velvoite ottamaan nuoria töihin. Eihän sitä kunnat noudattaneet, mutta sehän olikin sitten, lain noudattamatta jättäminen, poliittinen tahto, maan tulevaisuuden halventaminen.
Kuvat Pertti Manninen

Maanantai 2010-03-15 klo 19:52.
FST5-uutisissa niin kuin tietenkin kaikissa uutisissa saimme katsoa sitä kuinka David Beckham tuli Suomeen akillesleikkaukseen. Turussa oli paljon onnellisia, jotka näkivät vilauksen tästä mestarillisesta oikeasta laitahyökkääjästä, jonka syötöt maalille olivat, toivottavasti vielä tulevaisuudessa ovat, upeita liikkuvaan palloon potkaistuja. Tätä taitoa en kyllä muilla ole nähnyt. Tässä eräs paikalle tullut. Roni Rekola: ”Ajoimme tänne kavereiden kanssa 10 kilometriä nähdäksemme Beckhamin.”
Kuvat Pertti Manninen

Maanantai 2010-03-15 klo 20:12
Ylen MOT kertoo SISU:n alasajosta ja hiipumisesta. Sisuun sijoittanut ryhmä on jo saanut takaisin sijoittamansa 2 miljoonaa euroa. Kaikki on ulkoistettu. Jotain on vielä jäljellä lihoiksi pantavaksi. Valtion edustaja finanssineuvos Markku Tapio.on joutunut kameran eteen selostamaan tätä yhtä valtion omaisuuden hävittämistä. Hän on tehnyt työtä käskettyä, koska hävittämiseen on ollut poliittinen tahto. Onko siellä sitten ollut Ahon hallitusta ja Lipposen hallitusta, nyt myös Vanhasen, se ei oikein selviä. Tämä finanssineuvos kuuluu siihen samaan sarjaan kuin esim. korkean aseman saavuttanut lainsäädäntöneuvos Pekka Laajanen, joka täysin törkeästi puolusteli valtion toimia ja esim. myös sitä, että Helsingin Osakepankin, vai oliko se Osuuspankin sotku jätettiin selvittämättä valtion vakuusrahastossa. Temppu oli ovela. Asiaa ei kirjattu mihinkään, niin mitään väärää ja virhettä tai korvausvelvollisuutta ei voinut siis tapahtuakaan. Finanssineuvos Tapio on muuten se löperö virkamies, jonka vastuulla oli Fortumin optioiden vahtiminen. Helsingin Sanomissa aikoinaan luki, että optioissa oli alun perin leikkuri, siis vuoden palkkaa vastaava leikkuri, mutta pankkiiriliike, joka optio-ohjelman junaili, onnistui loppuvaiheessa jättämään sen leikkurin pois, eikä Tapio eikä kukaan muukaan huomannut tai tahtonut huomata sitä. Asia tuli vasta esille kun oli liian myöhäistä. Öykkäri-psykopaatti Mikael Lilius nappasi 30 miljoonaa euroa optioita, siis palkan lisäksi, ja kaikenlaiset ylemmät ja hiukan alemmatkin johtajat sitten yhteensä ainakin saman verran. Koska mitään lukuja ei julkisuudessa ole näkynyt heitetään nyt jotakin. 100 miljoonaa euroa on finanssineuvos Tapio tullut maksamaan Suomelle ja palkkiona on virka säilynyt ja palkka noussut. Oma lukunsa ovat sitten Björn Wahlroos ja Antti Herlin, joille valtio lahjoitti omaisuuttaan, tietenkin laillisesti, runsain verroin tätäkin enemmän. Partek-kaupasta ministereinä päättivät Paavo Lipponen ja Sinikka Mönkäre, joka myös sai palkkioviran RAY:n pomoksi. Siellä hän nyt kiusaa suomalaisia peliriippuvia mitä kekseliäimmillä tempuillaan. Nuorten ikärajankin nosto kestää useita vuosia, kun järjestelmien päivittäminen on niin hidasta. Ja ministeriö uskoo. Onko sn nyt sitten Paula Risikko vai Liisa Hyssälä, jonka toimialaan tämäkin uskominen kuuluu.
Kuvat Pertti Manninen

Tiistai 2010-03-15 klo 07:44.
Isä vetää stiigassa istuvaa poikaansa päiväkotiin kirpeänä pakkasaamuna. Kuva postilaatikolla käydessä.
Kuvat Pertti Manninen

Tiistai 2010-03-15 klo 10:06.
BBC World LIVE Jerusalem 10:06 Local JERUSALEM CLASHES Police fire teargas to disperse crowds.
Kuvat Pertti Manninen

Tiistai 2010-03-15 klo 10:07.
Rasmus-kissa.
Kuvat Pertti Manninen

Tiistai 2010-03-15 klo 10:27
SUB Junior. Kissan lempiohjelma. Myyrä on onnellinen kun on saanut kirkkaan tähden paikalleen, kuunsirpin kyydissä, karanneen tähden tilalle.
Kuvat Pertti Manninen

Tiistai 2010-03-15 klo 10:28
SUB Junior. Konec. Loppu. Isommassa kuvassa on peilikuvakin aistittavissa.
Kuvat Pertti Manninen

Pertti Manninen. Teksti valmistui lopulliseen muotoonsa perjantaina 2010-03-19 klo 18:52.

Pitkä pääkirjoitus. Vaalilaki - Brax - HS Lue! - Search ‘beckham’ - wincapita.fi-lehti Lue!Arkisto 2001.

 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 

http://www.sanomanetti.fi/2001/05/17/hymy.htmSanomanetti lauantai 2009-11-14 - Numero 1071
Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin. Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan.        www.flyingfinn.info        www.thailand.fi     www.phuket.fi
Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to      www.midnightsunrestaurant.info      www.patong.fi 
+668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (marraskuun 2009 hinta, ei tekstiviestejä).
       www.flyingfinn.info 

"ELONEN - se on makuasia". JJK:n (Jyväskylä) fanikatsomossa juhlitaan sarjassapysymistä, kun peliä oli jäljellä muutama minuutti ja KPV (Kokkola) olisi tarvinnut vielä 2 maalia päästäkseen jatkoajalle, jonka pelaaminen kyllä olisi ollut vähän niin ja näin, kun taivas oli harmaa ja hämärän tulo melkein aistittavissa. KPV:n maalivahti Koponen (keltapaita) joutui jättämään pelikentän tunteiden kuumettua yhteentörmäyksen jälkeen. JJK:n Nam ja KPV:n pelaajat (nro 20 Sipilä) sekä mainostauluun nojaava pikkukatselija ihmettelevät tilannetta päätuomari Karin kirjoittaessa punaisen kortin kirjanpitoonsa. Kuva: Pertti Manninen sunnuntaina 2009-10-26 klo 15:50. Keski-Suomi: Jyväskylä. Harjun urheilukenttä. "Elonen on mukana kuvassa".


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 

hs24. keskiviikko 2010-03-17 - N:o 1112 - Kuva: Petter Kavonius ja Minna Passi - Helsingin Sanomat - Uusi WinCapita uhmaa sijoittamisen lainalaisuuksia. Juhani Saarinen.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2010-03-17 ja erillinen sivu 2010-03-24, nettiin 2010-03-24, linkkejä 2010-03-24.
Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  

hs24.fi - 2010/03/17 - Kuva: Petter Kavonius ja Minna Passi - Helsingin Sanomat - Uusi WinCapita uhmaa sijoittamisen lainalaisuuksia. Juhani Saarinen. Sarja: Perjantai-illasta tiistai-aamuun. - Luettelo - hs24 - 12.fi - Lakisanomat - N:o 1112.


Etusivulle!

Sivun alkuun!

 

Sanomanetti-sivujen alkuosat ja niihin liittyviä osia alkuperäiset numeroinnit säilyttäen nettiin sunnuntaina 2011-06-19 klo 14:43. - Täydennys 2011-08-10.

 

2012-05-11: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


Linkit hs24.fi > hs27.com ja aineistolinkit korjattu sunnuntaina 2013-11-03.

2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustot on palautettu osittain alkuperäiseen muotoon hovioikeuden tuomio huomioon ottaen sunnuntaina 06.03.2016.