POISTOT (HO 19.11.2015)


Maanantai
2010-05-10


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999

N:o 1156
Edellinen - Seuraava - Ilmoita ilmaiseksi!


Kuva: Pertti Manninen. Maanantai 2010-05-10 klo 19:55 UrhoTV:n live-lähetyksestä.

Maanantai.
2010-05-10
.

Kuva

Tuomari kaivaa esille punaisen kortin ja poistaa Antti Pehkosen pelikentältä.

Klo 19.55

Niinistöä huijattiin!

Uskomaton UrhoTV.

Selostajan ärrä-vika korjaantui.

 

Muualta: Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2010-05-10.

Niinistöä huijattiin!

Palloliiton puheenjohtaja Sauli Niinistö väittää nähneensä ehdotuksen Futisliigan joukkueiden vähentämiseksi. HS:n mukaan tämä oli jossain ”Österbotniska” –lehdessä. Lähdettään Niinistö ei suostu kertomaan. Käytös on samaa sukua kuin Soneran mahdollinen ostaja. Huhuja ja huhuja. Kuvaa hyvin miehen löperyyttä.

Jostain syystä Palloliiton johto on katsonut joukkueiden supistamisen hyväksi ja markkinoi tämän puheenjohtajalle ikään kuin liiga olisi sitä tahtonut ja esittänyt. Nämä veijarit luottivat siihen, että Niinistön arvovallan peliin panemalla, liiga ei uskaltaisi sitä vastustaa. Pieleen meni, eivät kaikki ole tahdottomia sätkynukkeja vaan kyllä asioista pitää päättää avoimesti ja oikeasti, mitä sitten päätetäänkin, kaikki aidot perustelut esille tuoden.

Niinistön pitäisi ryhdistäytyä, jottei kävisi samalla tavalla kuin viimeisessä puhemiehen vaalissa, jossa hän ei saanut edes eduskunnan enemmistön tukea. Tällainen heppuli sitten vielä presidentiksi. Juna meni jo.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2010-05-10 klo 17:11.

http://viikkosanomat.fi/2010/05/10/niinistoa-huijattiin/


Muualta: Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2010-05-10.

Uskomaton UrhoTV tiedotuspimennossa. Futis ja lätkä.

UrhoTV näyttää kaikki futisliigan ottelut suorana ja nyt myös kaikki lätkän MM-ottelut suorana.

Ei ole tästä TOTALISTA mainintaa lehtien tv-lähetyslistoissa. UrhoTv kyllä on. Eilenkin tuli kolme futismatsia, ei näkynyt mainintaa lehdissä. Moitittavaakin hiukan löytyy tekniikasta. Jaro- Honka ottelun selostajan ääni oli kolme minuuttia myöhässä, sitten 5 minuuttia väärää ottelua ja kolmannessa ottelussa selostus alkoi vasta puoliajalla. Tietenkin vain yhteen otteluun keskittyminen kannatti: Jaro-Honka oli jännitysnäytelmä alusta loppuun, vaikkei maaleja tullutkaan. Varmaan muutkin ottelut olivat jännittäviä, olihan niissä paljon maaleja ja nähtiin sekin, että kahden maalin johto kuivui, eikä pistettäkään tullut.

Jääkiekosta kiinnosti enemmän Ruotsi-Norja ja se oli siis mahdollista nähdä suorana URHOTV.ssä.

Avajaisottelukin tuli katsottua UrhoTV:stä ilman Mertarantaa. Ensimmäisellä tauolla ei tullut uutisia, vaan kooste Stadionista kattomekanismeineen ja avajaisista. Sellaisetkin siis olivat tässä Schalken stadionilla 77 000 katsojan ihmeteltävänä. Oli lippukulkueet ja puheet jne. Suomalais- pelaajia sinne ei viety, koska Aravirran hyvin ymmärtäessä Jalosta pelaajat olisivat joutuneet istumaan kaksi tuntia ylimääräistä bussissa. (Surffaus Ylestä). Olisi ehkä kannattanut lähteä aistimaan kisatunnelmaa, tulos ei varmaankaan olisi voinut olla huonompi.

Tänään kahden futisottelun jälkeen Suomi kohtaa siis Saksan, joka on tietenkin saanut hurmoksen päälle. Peli onneksi ratkaisee, jos jännitys on saatu laukaistua pois.

Ylessä on tietenkin hyvät asiantuntijat mutta kyllä Lehkonen, jos nimi on nyt oikein, Urhossa myös siunaili sitä, kun ei saatu maskia Tanskan maalivahdin eteen.

Ylen olutmannekiiniksi ryhtyminen on hiukan pulmallista. Kyllä kai aikuiset juovat olutta, mutta tarvitseeko sitä toimittaja Suomisen voimalla mainostaa ja mennä pubiin aistimaan tunnelmaa urheilulähetyksessä. Voisihan siitä, tehdä jutun erikseen lähetettäväksi, jolloin se jäisi nuorisolta katsomatta.

Harry Harkimon suuhun pantu otsikko Ilta-Sanomista vuosien takaa: ”Mitä pahaa on oluenjuonnissa?”

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2010-05-10 klo 17:40

http://viikkosanomat.fi/2010/05/10/uskomaton-urhotv-tiedotuspimennossa-futis-ja-latka/ .


Muualta: Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2010-05-10.

Selostajan ärrä-vika korjaantui UrhoTV:ssä!

Aika hurjalta tuntuu, että Nelonen Sport salli toimittaja Tero Karhun selostaa, vaikka ärrävika oli aika kiusallinen. Varsinkin sen tähden, että se pystytään korjaamaan, toisin kuin joku muu ”vajavaisuus”.

Niinpä yllätyin myönteisesti kun viime perjantaina selostuksessa JJK-Mypa -ottelussa vika oli korjaantunut. Urho siis asettaa selostajilleen vaatimuksia.

Yleisesti ottaen niin Karhu kuin moni muukin selostaja selostaa puhki näkemänsä. Onhan kyllä Tv:ssä kuvakin ja katsojakin näkee jotain. Turhaan selostaja koko ajan luettelee pelaajien nimiä. Eihän niitä kaikkia tunne, mutta joukkuepelistähän tässä on kysymys, joten nimien hokeminen on turhaa läpi koko ottelun. Jos nyt vähentäisi aluksi puolet nimienlausumisista pois.

Toinen turha höpinä on itsestään selvyydet. Kulma annetaan kulmasta ja heitto heitetään ilman mainintaakin. Tietenkin potkun antajan nimi pitää kertoa ja jopa elävöittää hänen taitojaan ennen potkua! Usein myös peli on jo aivan eri tilassa, mutta selostaja haikailee jotain edellistä heikkoa syöttöä tai tilannetta. Se oli ja meni. Joskus on ajatellut voisiko tämä nykytekniikka sallia sen, että voisi katsoa ottelun ilmaan selostusta vain kenttä-äänineen. Onhan sitä joskus koittanut jonkun huutajan falsetin välttääkseen jättää äänen kokonaan pois, mutta kyllä se aika latistuttavalta tuntuu sekin.

Täytyisi joskus kirjoittaa oikein arviot selostuksista. UrhoTV ainakin tuo monille uuden mahdollisuuden. Onko se Ritari jolla on miellyttävä ääni. Eilen Jaro-ottelun selostajakin oli ihan pirteän rauhallinen ja asiallinen ei kuitenkaan flegmaattinen ja ei jäänyt purnaamaan tuomarin tuomioista. Taisi todeta, että ”tuomari on kentällä, minä en”!

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2010-05-19 klo 18:12.

http://viikkosanomat.fi/2010/05/10/selostajan-arra-vika-korjaantui-urhotvssa/
"Myyrä maalarina". - Aina ajankohtainen, Suomessakin. Valitse henkilöt!
http://www.hs24.fi/
2010/04/24/etusivu.htm


Caj Bremer - humanisti ja tarinankertoja & Rasmus - utelias Kissa.

Caj Bremer - humanisti ja tarinankertoja & Rasmus - utelias Kissa. Sunnuntai 2010-04-11 klo 08:14. Helsingin Sanomat. Kuva: Pertti Manninen. 

Valokuvaaja
Caj Bremer
19.2.-16.5.2010
Valokuvaaja Caj Bremerin retrospektiivinen näyttely esittelee hänen tuotantoaan 1950-luvulta lähtien.
Ateneum
Kaivokatu 2, 00100 HELSINKI
Aukioloajat: ti, pe 10–18
ke, to 10–20 la, su 11–17
Pääsymaksut:
Normaali pääsymaksu 9 €
Alennettu pääsymaksu 7 €
Alle 18-vuotiaat maksutta.
Onerva - Kaupungin naiset 25.03.- 29.08.2010
Näyttely luo elämyksellisen näkökulman 1910-luvun helsingittären kulturelliin elämään kirjailija ja kriitikko L. Onervan silmin. 

Kuvat: Caj Bremer. Viikkosanomat 1957: Lähtö - Työttömät - Satuja saamarin ruotsiksi - Salpausselkä - Vastavirtaan - Puijo ja presidentti


 

 

hs24 - Kaiken keskellä aina läsnä -
Maailman luetuin suomalainen hs24 -
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta
1999 -
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen -

Yhteys: nettisanomat @hotmail.com

Ilmoita ilmaiseksi! -
Hae Nettisanomista!
-
Linkki jokaisen numeron etusivulle!Ilmoita ilmaiseksi sivu!

101 ilmoitusta!


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 
Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninenhs24. N:o 1156. Maanantai 2010-05-10 - Kuva. Tuomari kaivaa esille punaisen kortin ja poistaa Antti Pehkosen pelikentältä. - Niinistöä huijattiin! - Uskomaton UrhoTV. - Selostajan ärrä-vika korjaantui.

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2010-05-10 ja 2010-05-17, nettiin 2010-05-17, linkkejä 2010-05-17.
Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarrvista - Lakisanomat - Asianajotoimi

hs24.fi - 2010/05/10 - Kuva. Tuomari kaivaa esille punaisen kortin ja poistaa Antti Pehkosen pelikentältä. Maanantai 2010-05-10 klo 19:55 UrhoTV:n live-lähetyksestä. Antti Pehkonen - Niinistöä huijattiin! - Uskomaton UrhoTV. - Selostajan ärrä-vika korjaantui. - Sauli Niinistö - Tero Karhu . Kuva. Suomen lippu liehuu raikkaassa tuulessa koivuisessa juuri vihreyteen heräävässä tangossaan äitien kunniaksi - Kuva: Tampereen Pyrinnön pelaaja riemuitsee koripallon Suomen mestaruudesta ja nostaa painavan pantteripatsaan korkeuksiin UrhoTV:n lähettämässä suorassa viimeisessä ja viidennessä koitoksessa. Kuva: Sorsapari - Kuva: Suomalainen todellisuus jommasta kummasta ilta-lehdestä. Pääministeri Matti Vanhanen ja taiteilija Kata Louhi (?), entinen Kärkkäinen - Kuvia. Katon kokoinen tähtitaivas. Jyväskylän kristillisen opiston Teatteri-ilmaisun linja. Paikkansa etsiminen. Viimeinen joulu. Katon kokoinen tähtitaivas. Johanna Thydell. Dramatisointi ja ohjaus: Henna Peltoniemi.- Being Jacques Chirac - 4 kuvaa - Korkein oikeus sananvapautta kaventamassa. Jyrki Virolainen. - Asianajaja oikeussalissa. xxxxx xxxxxxx.- ATK-oppimisen vaikeudesta. - Kuva: 9-åriga Kim Phuc - Vietnam 1972. Suomen tuki Kreikalle . Jyrki Katainen. Matti Vanhanen. HS. Kuvat: Asemalla - Höpö-höpö-kysely: Vanhasen arvostus. Kaleva. Uusi Suomi. Matti Vanhanen, Meri-Kukka Forsius- Vaaliraha - Lasse Kontiola. - Sunnuntai 2. toukokuuta. Odotus salissa. Kiireelliset. Jalan kulkijat. Sorjat askeleet.  Klo 17:18- 17:30. Kuvat: Pertti Manninen. Keski-Suomi. Jyväskylä. Matkakeskus. - Kuva. Palmu ja Karhu. Vapunpäivä. 1. toukokuuta. Suomalaisen työn päivä. Komisario Palmu myhäilee Matti Kassilan ohjaaman elokuvan viimeisessä kuvassa myös lasin ääreen eksyneelle. Klo 15:16. Joel Jopi Rinne. Kuva: Pertti Manninen. Ravintola Kallio. Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. - Kasvosto: Konnakabinetti: Ministerit, jotka unohtivat kertoa Nova Group-vaalirahoituksesta (joka sisältyi Kehittyvien maakuntien Suomi ry:ltä saatuun rahoitukseen, josta siitäkin lähes kaikki kertoivat vasta vuotta myöhemmin ns. täydentäessään alkuperäistä ilmoitustaan) ts. rikkoivat vaalilakia antaessaan vaalirahoitusilmoituksensa.  - hs24 maanantai 10.05.2010 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - - hs24 - 12.fi - Lakisanomat - N:o 1156.Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.

Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!

"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

Sanomanetti torstaina 20. toukokuuta 2004.

"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.


Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.

Sivun alkuun!

Sanomanetti lauantai 2009-11-14 - Numero 1071
Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin. Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan.        www.flyingfinn.info        www.thailand.fi     www.phuket.fi
Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to  
 
 www.midnightsunrestaurant.info      www.patong.fi 
+668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (marraskuun 2009 hinta, ei tekstiviestejä).
       www.flyingfinn.info 


Sivun alkuun!

Sanomanetti-sivujen alkuosat ja niihin liittyviä osia alkuperäiset numeroinnit säilyttäen nettiin maanantaina 2011-06-27 klo 17:35. - Täydennys 2011-08-10.

 

2012-05-11: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


Linkit hs24.fi > hs27.com ja aineistolinkit korjattu sunnuntaina 2013-11-03.

2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustot on palautettu osittain alkuperäiseen muotoon hovioikeuden tuomio huomioon ottaen sunnuntaina 06.03.2016.