POISTOT (HO 19.11.2015)

Edellinen - Seuraava - hs24 lauantai 2010-04-10 - N:o 1131 - Kaiken keskellä aina läsnä - Maailman luetuin suomalainen hs24 - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen

Uusin - Ilmoitukset - Viikkosanomat-blogi

Viikkosanomat 25.1.1957: TV - Televisio

N:o
1131

Lauantai
2010-04-10
Ilmoita ilmaiseksi sivu!
Polish president Lech Kaczynski killed in plane crash Guardian

Tänään lauantaina 2010-04-10 alkoi Ruotsin Superettan. Landskronan valmentajana Henrik Larsson aloitti kauden 1-0 -voitolla. Lue!

Lauantaina 2010-04-10 alkoi Ruotsin Superettan. Landskronan valmentajana Henrik Larsson aloitti kauden 1-0 -voitolla.

Kuvat Ruotsin TV4:n Direkt-lähetyksestä. Tekstit: "LBoIS 1-0 DIF 3:15 90.00 + 3 min" ja "10. Alagie Sosseh Lanskrona" ja "Henrik Larsson tränare Landskrona". Kuvat klo 18:49, 18:50, 18:51 ja 19:00. Pertti Manninen.

"PS. Rippeitä ja loppu tuli muuten Ruotsin TV4:stä katsottua jossa oli Superettanin avajaisottelu Landskrona- Degerfors, jonja voitti Henrik Larssonin valmentama Lannskrona 1-0. Toimittajan kysyessä, aikoiko Larsson pelata, tämä vastasi että jobini on valmentaja." Blogin lopussa.

Viikkosanomat – blogi
Kaiken keskellä aina läsnä!
Lauantai 2010-04-10 klo 19:27.

WHAT A GAME, WHAT A CHANNEL

Näin päätti Eurosportin selostajakaksikon toinen osapuoli lopettaessaan LIVE-selostuksen ottelusta Hannover-Schalke, joka päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen kotijoukkueen voittoon 4-2, jossa Hannoverin sinetti tuli viimeisellä minuutilla maalivahti Neuerin ollessa melkein puolessa kentässä.

Samaan aikaa Eurosportin vapaakanavalla ensimmäisen kerran selostus suomeksi (Tapio Furuholm?) toisesta ottelusta Werder Bremen- Freiburg, jossa Petri Pasanen pelaa ”solidisti”, alkuesittelyjen mukaan.

Schalken häviö tiesi melko varmasti mestaruushaaveiden kariutumista, Hannoverin mahdollisuudet päästä viiden joukkoon vahvistuivat.

Ja nyt kymmenen minuutin päästä alkaa paikalliskamppailu Bayer Leverkusen-Bayer München, jonka voittajasta tulee Bundesliigan voittaja suurella todennäköisyydellä.

WHAT A GAME, WHAT A CHANNEL

Näissä otteluissa on lisäksi se etu, että näytetään alku, puoliaikaa ja loppua pelin jälkeen pitkästi, usein. Tunnelma on aivan toinen, kun lähetys lopetetaan heti pelin jälkeen joko ilman studio-osuutta tai vaikka osuudenkin kanssa. Sitä kokee olevansa touhussa mukana. Bundesliigan 2-divisioonassa oli eräässäkin ottelussa 45 000 katsojaa.

Toinen mahdollisuus on tietenkin Canal+, jossa tulee räjähdysmäisen paljon otteluita. Nelonen Sport Pro on kalpea haamu näiden rinnalla ja sen lähetysvirta on luvattamon paljon uusintojen varassa, ei siellä pääse kiinni mihinkään liigaan, Ranskankaan.

UrhoTV näyttää nyt kesällä jopa 7 Veikkausliigan ottelua viikossa. Siinä pääsee mukaan, jos niin tahtoo ja aikaa riittää. Bayer-peli alkaa, kirjoitus loppuu.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Lauantai 2010-04-10 klo 19:27.

PS. Rippeitä ja loppu tuli muuten Ruotsin TV4:stä katsottua jossa oli Superettanin avajaisottelu Landskrona- Degerfors, jonka voitti Henrik Larssonin valmentama Landskrona 1-0. Toimittajan kysyessä, aikoiko Larsson pelata, tämä vastasi että jobini on valmentaja.

http://viikkosanomat.fi/2010/04/10/what-a-game-what-a-channel/

http://www.viikkosanomat.fi blogi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html lehti

http://www.hs24.fi lehti


"ELONEN - se on makuasia". JJK:n (Jyväskylä) fanikatsomossa juhlitaan sarjassapysymistä, kun peliä oli jäljellä muutama minuutti ja KPV (Kokkola) olisi tarvinnut vielä 2 maalia päästäkseen jatkoajalle, jonka pelaaminen kyllä olisi ollut vähän niin ja näin, kun taivas oli harmaa ja hämärän tulo melkein aistittavissa. KPV:n maalivahti Koponen (keltapaita) joutui jättämään pelikentän tunteiden kuumettua yhteentörmäyksen jälkeen. JJK:n Nam ja KPV:n pelaajat (nro 20 Sipilä) sekä mainostauluun nojaava pikkukatselija ihmettelevät tilannetta päätuomari Karin kirjoittaessa punaisen kortin kirjanpitoonsa. Kuva: Pertti Manninen sunnuntaina 2009-10-26 klo 15:50. Keski-Suomi: Jyväskylä. Harjun urheilukenttä. "Elonen on mukana kuvassa".


guardian.co.uk, Saturday 10 April 2010 13.10 BST

News World news Poland
Polish president Lech Kaczynski killed in plane crash

All 96 passengers, including top Polish officials, dead after presidential aircraft crashes in thick fog
Luke Harding in Moscow guardian.co.uk, Saturday 10 April 2010 13.10 BST
The Polish president, Lech Kaczynski, was among 132 people killed when their plane crashed in Smolensk, west Russia. Photograph: Tomasz Gzell/EPA

The Polish president, Lech Kaczynski, and his wife were among 96 people killed when their plane crashed in thick fog on its approach to a regional airport in Russia early this morning.

The governor of the west Russian town of Smolensk confirmed there were no survivors from the Tupulov Tu-154 plane, which came down at 11am (7am GMT) about a mile (1.5km) from Smolensk airport.

"The Polish presidential plane did not make it to the runway while landing. Tentative findings indicate that it hit the treetops and fell apart. Nobody has survived the disaster," Smolensk governor Sergei Anufriev told the Russia 24 news channel.

The Polish government will hold an emergency meeting later today. Officials said the head of the Polish army, the governor of the central bank and the head of the presidential administration were also on board the plane, as well as the families of other senior officials.

"The plane caught fire after the crash," said a Polish foreign ministry spokesman in Warsaw. "Teams began attempting to pull out passengers from the badly damaged airplane."

The pilot was told Smolensk airport was closed because of thick fog, according to the news agency Interfax. He was offered a choice of landing instead at either Moscow or Minsk, the capital of Belarus, but decided to continue with the original flight plan to Smolensk.

http://www.guardian.co.uk/world/2010/apr/10/poland-president-lech-kaczynski-killed
Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen
"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 
Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen


hs24. Lauantai 2010-04-10 - N:o 1131 - Tänään lauantaina 2010-04-10 alkoi Ruotsin Superettan. Landskronan valmentajana Henrik Larsson aloitti kauden 1-0 -voitolla. - Polish president Lech Kaczynski killed in plane crash
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2010-04-10 ja 11, nettiin 2010-04-11, linkkejä 2010-04-11.
Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  

hs24.fi - 2010/04/10 - Kuvat. Ruotsin Superettan. Henrik Larsson. Landskrona- Degerfors. - Polish president Lech Kaczynski killed in plane crash - - hs24 lauantai 10.04.2010 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - - hs24 - 12.fi - Lakisanomat - N:o 1131.Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.

Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!

"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

Sanomanetti torstaina 20. toukokuuta 2004.

"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.


Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.

Sivun alkuun!

Sanomanetti lauantai 2009-11-14 - Numero 1071
Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin. Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan.        www.flyingfinn.info        www.thailand.fi     www.phuket.fi
Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to      www.midnightsunrestaurant.info      www.patong.fi 
+668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (marraskuun 2009 hinta, ei tekstiviestejä).
       www.flyingfinn.info 

 Sanomanetti-sivujen alkuosat ja niihin liittyviä osia alkuperäiset numeroinnit säilyttäen nettiin maanantaina 2011-06-27 klo 12:06. - Täydennys 2011-08-10.

 

2012-05-11: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


Linkit hs24.fi > hs27.com ja aineistolinkit korjattu sunnuntaina 2013-11-03.

2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustot on palautettu osittain alkuperäiseen muotoon hovioikeuden tuomio huomioon ottaen sunnuntaina 06.03.2016.